Ειδήσεις Fighting Injustice 2: Legendary Edition

Injustice 2: Legendary Edition

Tuesday, 27 Mar 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/39/85/1e/injustice-83-1519902339.jpg
 

Injustice 2: Legendary Edition

Υπερ-ηρωικό ξύλο στο νέο τρέιλερ με αφορμή την κυκλοφορία του. [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 1/3/18] Η Warner Bros. Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι θα δούμε το Injustice 2: Legendary Edition, μία νέα έκδοση του αγαπητού Fighting. Η Legendary έκδοση θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι μαζί με τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει από το 2017.

Το Injustice 2: Legendary Edition θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4 και Xbox One στις 27 Μαρτίου. Μαζί με το βασικό roster, θα εμπεριέχονται όλοι οι DLC χαρακτήρες: Darkseid, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchantress και οι The Teenage Mutant Ninja Turtles. Επίσης θα περιλαμβάβονται τα Premiere Skins που αλλάζουν την εμφάνιση για τους: Super Girl, Green Lantern, Flash, Cyborg και Raiden σε Power Girl, John Stewart Green Lantern, Reverse-Flash, Grid και Black Lightning.

Επίσης με την Legendary Edition θα υπάρχει και ένας αριθμός από βελτιώσεις. Θα προστεθούν νέα στοιχεία στο tutorial που ονομάζεται Learn Hub, νέο gear για όλους τους χαρακτήρες και επιπλέον το level cap το οποίο αναβαίνει στο level 30.

[UPDATE: 27/3/18 - Νέο announcement τρέιλερ] Η Legendary Edition του Injustice 2 κυκλοφόρησε σήμερα και με αυτό σαν αφορμή, η Warner Bros δημοσίευσε ένα νέο announcement trailer στο οποίο μπορείτε να δείτε διάφορες σκηνές ανελέητου ξύλου μεταξύ των ηρώων που περιέχονται στην νέα αυτή έκδοση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το review του Injustice 2 και συζητήτε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification