Ειδήσεις Fighting To Fighting EX Layer έρχεται στα PC

To Fighting EX Layer έρχεται στα PC

Wednesday, 21 Nov 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/a9/56/hokuto-fighting-ex-layer-15-1538152692.jpg
 

To Fighting EX Layer έρχεται στα PC

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/10/18]Το Fighting EX Layer θα κυκλοφορήσει και στα PC.

Όπως ανακοίνωσε η Arika, το νέο της Fighting με έμπνευση από τις σειρές Fighting Layer και Street Fighter EX θα κυκλοφορήσει και στα PC. Πρόκειται για έναν τίτλο που είχαμε δει μέχρι στιγμής μόνο στο PS4. Ωστόσο η εταιρεία ανάπτυξής του αποφάσισε να το φέρει και στα PC, στα οποία θα υποστηρίζει μάλιστα και 4K ανάλυση.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσω της πλατφόρμας του Steam σε άγνωστη ημερομηνία, αφού το παραπάνω τρέιλερ της Arika δεν κάνει λόγο για κυκλοφορία. Θυμίζουμε πως το Fighting EX Layer είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο για το PS4.

[UPDATE 2: 3/7/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Το νέο Fighting έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC. Στις 29 Νοεμβρίου λοιπόν, θα μπορέσετε να αγοράσετε το παιχνίδι μέσω Steam. Επίσης θα μπορέσετε να παίξετε σε 4Κ και θα έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο. Για εσάς που σκοπεύτε να το αγοράσετε θα υπάρχει έκπτωση την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Διαβάστε το review του Fighting EX Layer και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification