Ειδήσεις Fighting Dead or Alive 6: Οι νέοι χαρακτήρες

Dead or Alive 6: Οι νέοι χαρακτήρες

Saturday, 15 Dec 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/5a/1b/dead-or-alive-6-new-characters-1-1542654277.jpg
 

Dead or Alive 6: Οι νέοι χαρακτήρες

Ανακοινώθηκαν οι Brad Wong και Eliot. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 2/8/18 - Diego, ο νέος χαρακτήρας] Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay τρέιλερ για το Dead or Alive 6, στο οποίο παρουσιάζεται ένας νέος χαρακτήρας, ο Diego, ενώ κάνει την επανεμφάνισή του και ο Rig που είχαμε γνωρίσει στο Dead or Alive 5. Η εταιρεία έκανε γνωστό ότι κατά την διάρκεια του EVO Showdown 2018 που θα διεξαχθεί το διάστημα 3-4 Αυγούστου, θα δούμε ένα νέο εκτενές gameplay video.

Ο Diego παρουσιάζεται ως ένας μαχητής του δρόμου και το στυλ μάχης που ακολουθεί είναι το Street Style. Ταυτόχρονα, παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα πρώτα πλάνα από το Training mode. Θυμίζουμε ότι το Dead or Alive 6 θα χρησιμοποιεί physics από πραγματικά στήθη.

dead or alive 6 training mode

[UPDATE 3: 19/8/2017 - Αποκαλύφθηκαν Hitomi, Leifang και ένα γιγάντιο...πλοκάμι.] Η Team Ninja έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το επερχόμενο Dead or Alive αποκαλύπτοντας την επιστορφή των Hitomi και Leifang (μπορείετε να δείτε τα renders τους κάτω από το άρθρο). Μαζί με αυτές αποκάλυψαν και την ύπαρξη ενός τεράστιου πλοκαμιού, που θα βρίσκεται σε ένα stage και θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε περισσότερη ζημιά στους αντιπάλους σας (θα το βρείτε και αυτό κάτω από το άρθρο). Δείτε και το βίντεο:

[UPDATE 4: 5/10/18 - Τρεις νέοι χαρακτήρες] Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ του Dead or Alive 6 με τρεις νέους χαρακτήρες.

Στο τρέιλερ του επερχόμενου Fighting βλέπουμε τους χαρακτήρες Bass, Tina και Mila να πρωταγωνιστούν. Ο πρώτος, είναι ένας παλαιστής που είναι γνωστός για την καταστροφική του δύναμη και τις ιδιαίτερες τεχνικές του, ενώ βάσει lore σχετίζεται και με την Tina.

[UPDATE 5: 19/11/18 - Ανακοινώθηκε η Lightning Necromancer] Η Koei Tecmo έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video με την Lightning Necromancer, μια νέα ηρωίδα που έρχεται στο παιχνίδι.

[UPDATE 6: 15/12/18 - Ανακοινώθηκαν οι Brad Wong και Eliot] Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του Dead or Alive 6 με τους χαρακτήρες Brad Wong και Eliot.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τους δύο αυτούς χαρακτήρες στο πεδίο της μάχης. Ο Brad Wong παραμένει ολόιδιος, αφού συνεχίζει να αρέσκεται στις γυναίκες και το ποτό. Χρησιμοποιεί επιθέσεις που ονομάζονται Drunken Fists και στην ιστορία του παιχνιδιού είναι 32 χρονών. Ο Eliot από την άλλη είναι 18 χρονών και έχει ιδιαίτερες μαχητικές ικανότητες που διδάχθηκε από τον Gen Fu. Με αυτούς τους δύο, το ρόστερ του Dead or Alive 6 φτάνει τους 24 χαρακτήρες.

Το Dead or Alive 6 θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification