Ειδήσεις Fighting Οι χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate από τον Art Director του God of War

Οι χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate από τον Art Director του God of War

Thursday, 10 Jan 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/35/65/fe/bowser-redesigned-69-1547132095.jpg
 

Οι χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate από τον Art Director του God of War

Εντυπωσιακά σχέδια για τον καθένα.

 

Ο Raf Grassetti επανασχεδίασε αρκετούς χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate.

Όταν ηγείται κανείς τον οπτικό τομέα ενός video game σαν το God of War είναι δεδομένο πως η δημιουργικότητα και το ταλέντο του είναι τεράστιο. Αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από το πόσο τεχνικά άρτιο ήταν στο κομμάτι των γραφικών το νέο Action-Adventure της Sony Santa Monica, αλλά και από τα όσα κάνει στον ελεύθερό του χρόνο. Ο Raf Grassetti δείχνει να ξεκουράζεται από την πενταετή εργασία του στο God of War και αξιοποίησε λίγο χρόνο προσφέροντας στους fans ορισμένα resdesigns από χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate, του οποίου δηλώνει μεγάλος fan.

 

 

 

 

 


Σε μία σειρά από Twitter posts ο Art Director του God of War μας έδειξε εναλλακτικά και επιβλητικά concepts χαρακτήρων όπως οι Bowser, Samus Aran, Link, Sonic, Fox McCloud, Mew Two και Mega Man. Βέβαια έχει αφαιρέσει την όλη χαριτωμενιά που στην φύση τους είχαν μερικοί εξ αυτών και τους έχει κάνει πιο σοβαρούς και ανθρώπινους. Ο ίδιος υποσχέθηκε πως θα φτιάξει ακόμα περισσότερα εντυπωσιακά artworks και περιμένει τις προτάσεις των fans για να συνεχίσει. Εσάς ποιο σας αρέσει περισσότερο;

 

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης το review του God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 11/01/2019 14:50
Η δημιουργικότητα και το ταλέντο κάθε Art Director ξεχωρίζει και αυτό είναι εμφανες, με αλλα λογία οι άνθρωποι κάνουν "τέχνη".
Notification