Ειδήσεις Fighting Pro παίκτης του Super Smash Bros. Ultimate κέρδιζε συνδεδεμένος σε Wi-Fi των McDonald's

Pro παίκτης του Super Smash Bros. Ultimate κέρδιζε συνδεδεμένος σε Wi-Fi των McDonald's

Saturday, 13 Apr 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/80/5a/a7/super-smash-bros-ultimate-38-1555158246.jpg
 

Pro παίκτης του Super Smash Bros. Ultimate κέρδιζε συνδεδεμένος σε Wi-Fi των McDonald's

Το lag δεν τον δυσκόλεψε.

 

Η κακή σύνδεση στο Wi-Fi ενός καταστήματος McDonald’s δεν εμπόδισε τον Gonzalo “Zero” Barrios από το να διαλύσει τους αντιπάλους του στο Super Smash Bros Ultimate.

Πρόκειται για έναν τύπου που είναι γνωστός για τις ικανότητές του στο Fighting της Nintendo, αφού θεωρείται pro player και μέχρι στιγμής χάνει πολύ σπάνια στο παιχνίδι. Όσοι παίζετε online games θα γνωρίζετε πως η καλή σύνδεση στο Ίντερνετ και στους servers του εκάστοτε παιχνιδιού, είναι στοιχεία απαραίτητα για την ομαλή πορεία σας. Επίσης γνωστό είναι ότι στους δημόσιους χώρους, όπως αυτοί των εστιατορίων McDonald’s που διαθέτουν ελεύθερο Wi-Fi, η σύνδεση είναι απαράδεκτη καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για τον οποιοδήποτε να παίξει online όσο βρίσκεται συνδεδεμένος με τόσο κακές συνθήκες. Όχι όμως για τον συγκεκριμένο pro player.

Όπως απέδειξε μέσω βίντεο στο YouTube ο Zero με το τρομερό του winning streak δεν τρόμαξε στην ιδέα της τραγικής σύνδεσης των McDonald’s και κατάφερε να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που έπαιξε στο Switch του, την στιγμή που ήταν συνδεδεμένος στο δημόσιο Wi-Fi. Υπήρχε αρκετό lag είναι η αλήθεια, αλλά επέλεξε τον main του, τον Ganondorf και ξεφτίλισε όλους όσους βρέθηκαν στον διάβα του. Ο Zero κάπως έτσι απέδειξε την αξία του ως pro player, αφού ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες δεν δυσκολεύτηκε να αναδειχθεί νικητής.

Διαβάστε το review του Super Smash Bros. Ultimate και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification