Ειδήσεις Fighting League of Legends Fighting game

League of Legends Fighting game

Wednesday, 16 Oct 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/19/a4/3a/league-of-legends-fighting-52-1571224065.jpg
 

League of Legends Fighting game

Η πρώτη off-screen εικόνα θυμίζει λίγο Street Fighter.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα Fighting game με τους champions του League of Legends.

Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο το πρώτο screenshot θυμίζει λίγο το Training stage και το στυλ του Street Fighter. Η κωδική ονομασία του παιχνιδιού είναι "Project L". Στο παιχνίδι δουλεύει η Radiant Entertainment, καθώ πλέον αποτελεί θυγατρική της Riot Games, η οποία την εξαγόρασε. Η εταιρεία είχε αναπτύξει το Fighting game Rising Thunder, το οποίο και ακύρωσε. Υπάρχει βέβαια μια δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού που λέγεται Rising Thunder: Community Edition και μένει να δούμε αν θα μοιάζει με το Fighting της Riot Games ή αν οι developers θα δουλέψουν από το μηδέν.

Η Riot Games θα αποκαλύψει περισσότερα μελλοντικά, όταν θα μας έχει κάτι πιο χειροπιαστό.

Συζητήστε για το νέο League of Legends Fighting στο παρακάτω forum topic.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το League of Legends για κονσόλες και κινητά, καθώς επίσης και το Card game Legends of Runeterra, για το οποίο ανακοινώθηκαν και επίσημα πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification