Ειδήσεις Fighting Take-Two: "Είμαστε απογοητευμένοι από το λανσάρισμα του WWE 2K20"

Take-Two: "Είμαστε απογοητευμένοι από το λανσάρισμα του WWE 2K20"

Friday, 08 Nov 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/46/f0/83/wwe2k20glitch-22-1573212069.jpg
 

Take-Two: "Είμαστε απογοητευμένοι από το λανσάρισμα του WWE 2K20"

Θα συνεχίσουν να βγαίνουν patches ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία.

Το WWE 2K20 κυκλοφόρησε στα τέλη του Οκτώβρη και από τότε μόνο αρνητικά έχει ακούσει.

Όλοι το σατιρίζουν για την “buggy” φύση του, ενώ συνολικά σε review έχει βαθμολογία κάτω από 5/10. Η εταιρία ανάπτυξης Visual Concepts δημοσίευσε ένα patch το οποίο διορθώνει τα προβλήματα. Ακόμα και ο διευθυντής της μητρικής εταιρίας, της Take Two, έσπευσε σε δηλώσεις για το game. O Karl Slatoff σε μια συνάντηση για τα οικονομικά της εταιρίας δήλωσε πως είναι “απογοητευμένος” με τις χαμηλές κριτικές που έλαβε το game και με τα σχόλια των παικτών.

Πρόσθεσε ότι η Visual Concepts θα συνεχίσει να ενημερώνει το game με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας των παικτών. “Παρά το ότι είμαστε απογοητευμένοι με την απόδοση του WWE 2K20, τα χαμηλά σκορ στις κριτικές και τα σχόλια των παικτών, την προηγούμενη εβδομάδα η Visual Concepts δημοσίευσε ένα patch που διορθώνει αρκετά προβλήματα. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία με διάφορα updates,” δήλωσε ο Slatoff.

Ακόμα είπε πως το “κακό” λανσάρισμα του WWE 2K20 δεν έχει επηρεάσει την αισιοδοξία της εταιρίας για το franchise. “Το brand του WWE συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως. Πιστεύουμε πως λόγω της εξάπλωσης αυτής, η σειρά WWE 2K είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη ευκαιρία και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα της,” δήλωσε o Slatoff.

Διαβάστε περισσότερα για το WWE 2K20 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification