Ειδήσεις Fighting Το Super Smash Bros. Ultimate είναι το Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις

Το Super Smash Bros. Ultimate είναι το Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις

Friday, 08 Nov 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/78/a3/d5/smash-55-1573216505.jpg
 

Το Super Smash Bros. Ultimate είναι το Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις

Ξεπέρασε και το ρεκόρ του Street Fighter II.

Σίγουρα όλοι θα έχουμε ακούσει το Super Smash Bros. Ultimate της Nintendo, ωστόσο η τεράστια επιτυχία του μόλις αρχίζει να γίνετε αντιληπτή.

Η Nintendo επιβεβαίωσε πως το Super Smash Bros. Ultimate πλέον είναι επίσημα το Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των video games. Μεγάλο ορόσημο για την Nintendo, αφού όχι μόνο το game είναι λιγότερο από 12 μηνών, αλλά και κυκλοφορεί αποκλειστικά για Nintendo Switch κάτι που περιορίζει και τον αριθμό των αντιτύπων.

Πρόσφατα η Nintendo επιβεβαίωσε ότι το Super Smash Bros. Ultimate έχει πουλήσει περισσότερα από 15.7 εκατομμύρια αντίτυπα, ξεπερνώντας το ρεκόρ του προηγούμενου Fighting με τις καλύτερες πωλήσεις, του Street Fighter II. Το ρεκόρ του Street Fighter II ήταν με 15.5 εκατομμύρια πωλήσεις από την κυκλοφορία του στα 90’s. Άρα η νίκη αυτή της Nintendo είναι τεράστια και μας δείχνει πως το Fighting genre δεν έχει πεθάνει.

Διαβάστε το review του Super Smash Bros. Ultimate και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification