Ειδήσεις Fighting Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition

Wednesday, 09 Dec 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/04/6c/bd/scott-pilgrim-the-game-59-1599782855.jpg
 

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition

Το θρυλικό Beat 'Em Up επιστρέφει.

[Αρχική Δημοσίευση 11/9/20] Η Ubisoft ανακοίνωσε στα πλαίσια του Ubisoft Forward ότι θα επαναφέρει το θρυλικό της Beat 'Em Up Scott Pilgrim vs. The World, 10 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία.

Η Complete Edition θα έχει τους Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills και άλλους. Θα πολεμάτε με εχθρούς και θα μοιράζεστε health και coins για να ολοκληρώσετε minigames, όπως τα Dodgeball και να κάνετε challenge μεταξύ σας για duel.

[UPDATE: 9/12/20 – Η κυκλοφορία θα γίνει τον Ιανουάριο] Η Ubisoft ανακοίνωσε τις κυκλοφορίες της για το 2021, στις οποίες μεταξύ άλλων είναι και το Scott Pilgrim vs The World: The Game – Complete Edition.

 
Το Scott Pilgrim vs The World: The Game είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Αύγουστο του 2010 για PS3 και Xbox 360, ενώ λίγους μήνες εξαφανίστηκε από όλα τα μαγαζιά χωρίς καμία εξήγηση. Μετά από μία δεκαετία θα μπορούμε πάλι να συμμαχήσουμε με άλλους τρεις ανθρώπους και να πολεμήσουμε αμέτρητους εχθρούς για να φτάσουμε στην League of Evil Exes.
 
 
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα μπορείτε να μοιράζεστε health και νομίσματα με τους συμμάχους σας, να παίζετε mini-games και να κάνετε μονομαχίες. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, Bryan Lee O’Malley, τον Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει η digital έκδοση ενώ υπάρχουν σχέδια και για Physical έκδοση στο μέλλον.

Η The Complete Edition, η οποία έχει και τους Knives Chau και Wallace Wells θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch και Stadia.

Συζητήστε περισσότερα για το επερχόμενο Beat 'Em Up στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 12/09/2020 09:10
Ένα πολύ όμορφο beat-em up με υπέροχους χαρακτήρες και σκηνικά.
Notification