Ειδήσεις Fighting Το Mortal Kombat 11 αποκτά first και third-person mod

Το Mortal Kombat 11 αποκτά first και third-person mod

Thursday, 07 Jan 2021  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μαρία Γερμαντζίδου   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/39/bd/mortal-kombat-11-story-trailer-screenshot-80-1610028004.jpg
 

Το Mortal Kombat 11 αποκτά first και third-person mod

Ο δημιουργός προειδοποιεί να γίνει χρήση σε offline και όχι online modes.

Το Mortal Kombat 11 είναι πιθανότατα στη λίστα των games με μια ενεργή σκηνή modding, αλλά κάθε φορά κάποιος αποφασίζει να δώσει μια άγρια ιδέα. Έχουμε δει προηγουμένως λειτουργίες κάμερας στο NetherRealm, οι οποίες προσέφεραν μια σπάνια ματιά στο Fatalities και σε διάφορα στάδια από οπτικές γωνίες.
 
Η συνεισφορά του Modder Ermaccer είναι το MK11Hook, ένα modding suite που σας επιτρέπει να παίξετε με την κάμερα, να ελέγχετε την ταχύτητα του παιχνιδιού και πολλά άλλα. Το MK11Hook δεν είναι διαφορετικό από το MKXHook. Ένα παρόμοιο plugin που επιτρέπει τις περισσότερες από τις ίδιες λειτουργίες, δημιουργήθηκε για το Mortal Kombat 10 από τον ίδιο modder. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της λειτουργίας αυτών των plugins είναι ότι προσφέρουν ένα μενού στο παιχνίδι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για γρήγορη εναλλαγή καταστάσεων ή κάμερας δίχως να χρειάζεται να ενοχλείτε συνεχώς τις διευθύνσεις μνήμης και ούτω καθεξής.

Μία από τις πιο προφανείς χρήσεις του MK11Hook είναι ότι επιτρέπει την αλλαγή της προοπτικής σε first ή third-person σε μάχες, που επιτυγχάνεται μέσω ενός camera hack. Το παραπάνω βίντεο δείχνει μερικές από αυτές τις προοπτικές, συμπεριλαμβανομένου του first και third-person. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
 
 
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία του Mortal Kombat και συζητήστε για το mod του Mortal Kombat 11 στο σχετικό forum topic.
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/01/2021 07:59
Θα προτιμήσω την κλασική default κάμερα με την οποία πραγματικά ευχαριστιέσαι να παίζεις.
Notification