Ειδήσεις Fighting Street Fighter IV: Champion Edition στο iOS

Street Fighter IV: Champion Edition στο iOS

Wednesday, 12 Jul 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d6/6f/da/street-fighter-4-ios-78-1499873105.jpg
 

Street Fighter IV: Champion Edition στο iOS

Ξύλο στα smartphones με 25 χαρακτήρες.

Η Capcom ανακοίνωσε το Street Fighter IV: Champion Edition. Πρόκειται για μια portable έκδοση του Street Fighter IV για το iOS.

Όσοι έχετε iPhone ή iPad μπορείτε να το αποκτήσετε με κόστος 6 ευρώ. Σας δίνει πρόσβαση σε 25 χαρακτήρες και υποστηρίζει widescreen, επιλογή ποιότητας γραφικών ανάλογα με την συσκευή, καθώς επίσης και tutorials για νέους παίκτες.

Στα του gameplay, μέσω των virtual pad controls, θα μπορείτε να εκτελέσετε τις ειδικές επιθέσεις, τα focus attacks και τα Super/Ultra Combos πολύ πιο εύκολα, ενώ θα υποστηρίζεται και MFi controller, όπως το Gamevice. Επίσης, πέρα από το Arcade mode με τέσσερα επίπεδα δυσκολίας, θα υπάρχει κανονικά online mode, μέσω του οποίου θα παίζετε με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο. Το Online θα απαιτεί Wi-fi για λόγους ποιότητας σύνδεσης.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε τα reviews των Street Fighter IV και συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification