Ειδήσεις Fighting Samurai Showdown V Special

Samurai Showdown V Special

Sunday, 16 Jul 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/90/de/samurai-showdown-92-1500229553.jpg
 

Samurai Showdown V Special

Σε PS4 και PS Vita με το λογοκριμένο περιεχόμενο.

Η SNK ανακοίνωσε ότι το Samurai Showdown 5 θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PS4 και PS Vita.

Η συγκεκριμένη έκδοση του ομώνυμου Fighting θα περιλαμβάνει όλη την splaterrιά και ωμή βία που είχε λογοκριθεί στο παρελθόν. Περιλαμβάνει ακόμα και τις ειδικές κινήσεις Overkill που μοιάζουν με τα fatalities του Mortal Kombat. Η αρχική έκδοση, πέραν του splatter που αφαιρέθηκε τελευταία στιγμή, περιείχε και αρκετά bugs, τα οποία έχουν πλέον λυθεί. Θυμίζουμε ότι το gameplay βασίζεται περισσότερο στο timing και την κίνηση του χαρακτήρα σας στο χώρο, παρά στη γρήγορη εκτέλεση των combos.

Οι χαρακτήρες έχουν δύο gauge bars. Το Sword Gauge που επηρεάζει το damage που κάνετε και κάθε επίθεση το μειώνει ενώ αναπληρώνεται όταν δεν επιτίθεστε. Η Rage Gauge bar γεμίζει όποτε δέχεστε damage και όταν γεμίζει τελείως τότε έχετε αυξημένο Attack power με το οποίο προκαλείτε rage explosion που ωθεί τους εχθρούς μακριά. Κατά την διάρκεια της Rage Gauge μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία επίθεση με το όπλο σας που προκαλεί μεγάλο damage και αφοπλίζει τον αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Samurai Shodown V Special θα υποστηρίζει για πρώτη φορά και online multiplayer, trophies και gallery με concept art. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PS4 και PS Vita.

Συζητήστε για το Samurai Showdown V σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 17/07/2017 16:11
Αφού έχει online multiplayer αξίζει και με το παραπάνω
Notification