Ειδήσεις Fighting Fighting EX Layer gameplay videos

Fighting EX Layer gameplay videos

Wednesday, 16 May 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/10/bd/fighting-ex-layer-gameplay-2-24-1526483779.jpg
 

Fighting EX Layer gameplay videos

Εντυπωσιακές μάχες σε 12λεπτο βίντεο στον πνευματικό διάδοχο των Street Fighter EX. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/17] Το νέο Street Fighter EX της Arika ετοιμάζεται και παρότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί το όνομά του (γιατί άραγε δεν το ονομάζουν Street Fighter EX 2 να τελειώνουμε;), η εταιρεία ανάπτυξης δημοσίευσε ένα gameplay video μίας ώρας.

Κατά την διάρκειά του θα πάρετε μια γερή δόση των μηχανισμών χειρισμού του. Το gameplay βασίζεται πολύ στα combos, μπορείτε να χτυπήσετε τον εχθρό σας πριν πέσει στο έδαφος όπως στο Tekken, ενώ οι χαρακτήρες πέρα από τις ειδικές κινήσεις, αξιοποιούν και super moves μέσω της EX bar τριών βαθμίδων που διαθέτουν. Οι χαρακτήρες που θα δείτε δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί στη σειρά Street Fighter, καθώς τους γνωρίσαμε από την εμφάνισή τους είτε ως κρυφοί, είτε ως bosses. Ένας λόγος παραπάνω για να μάθετε και τις κινήσεις τους.

Ακολουθεί το βίντεο που διαρκεί σχεδόν μία ώρα.

[UPDATE: 16/5/18 - Gameplay video με τους Hokuto, Allen και άλλους χαρακτήρες] Η Arika έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video για τον πνευματικό διάδοχο των Street Fighter EX που αναπτύσσει.

Θυμίζουμε ότι το Fighting EX Layer θα περιλαμβάνει χαρακτήρες που γνωρίσαμε στα προηγούμενα Street Fighter EX, ενώ το gameplay θα αποτελεί μίξη του τελευταίου με το Fighting Layer, ένα Fighting game που είχε κυκλοφορήσει το 1998 και ιστορικά αποτελεί προκάτοχο των Street Fighter EX. Θα δούμε για άλλη μια φορά Super Cancels, ενώ θα περιλαμβάνει και πλάγια βήματα. Πέρα από το multiplayer, θα μπορείτε να παίξετε και σε single-player modes.

Οι χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα είναι οι εξής:
- Allen Snider
- Blair Dame
- Darun Mister
- Doctrine Dark
- Garuda
- Hayate
- Hokuto
- Jack
- Kairi
- Senane
- Shadowgeist
- Shirase
- Skullomania

Το Fighting EX Layer θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PS4, ενώ αναμένεται να το δούμε αργότερα και στα PC.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Fighting EX LayerΔιαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Fighting EX Layer και συζητήστε για το νέο Fighting της Arika σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification