Ειδήσεις Fighting Dead or Alive 5: Last Round: Καλοκαιρινά outfits στο νέο season pass

Dead or Alive 5: Last Round: Καλοκαιρινά outfits στο νέο season pass

Tuesday, 08 Aug 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/3e/21/dead-or-alive-5-last-round-season-pass-summer-2017-88-1502193138.jpg
 

Dead or Alive 5: Last Round: Καλοκαιρινά outfits στο νέο season pass

Το συνολικό κόστος των DLC ανέρχεται πλέον στα 535 ευρώ.

 Ένα νέο season pass έρχεται να προστεθεί στο Dead or Alive 5: Last Round φέρνοντας καλοκαιρινές αμφιέσεις με το συνολικό κόστος  των DLC να ανέρχεται στα 535 ευρώ.

Το Dead or Alive μας κακομαθαίνει τον τελευταίο καιρό με τα DLC του. Θα περίμενε κανείς πως θα υπήρχε σταματημός με τα DLC αλλά από την άλλη, γιατί να υπάρξει; Καλοκαίρι είναι, ζέστη κάνει οπότε τα κορίτσια και τα λιγοστά αγόρια του Dead or Alive αποφάσισαν να αφήσουν τις διαμάχες τους και να πάνε μια βόλτα στη παραλία.

 Οι καλοκαιρινές αμφιέσεις θα είναι διαθέσιμες σε PC, PS4 και Xbox One. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις αμφιέσεις αγοράζοντας το season pass που θα κοστίζει 53 ευρώ, ενώ θα μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά τις αγαπημένες σας. Για εσάς που θα αγοράσετε το season pass, η Team Ninja θα σας δώσει δύο χρυσές ninja αμφιέσεις για Kasumi και Ayane. Το συνολικό κόστος των DLC του Dead or Alive 5: Last Round ανέρχεται πλέον στα 535 ευρώ.


Διαβάστε το review του Dead or Alive 5: Last Round και δείτε τα DLC με τις αμφιέσεις από την Άγρια Δύση. Συζητήστε για το Dead or Alive 5: Last Round στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification