Ειδήσεις Fighting 25 χρόνια Mortal Kombat

25 χρόνια Mortal Kombat

Friday, 06 Oct 2017  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1b/95/8c/mortal-kombat-25years-8-1507302434.jpg
 

25 χρόνια Mortal Kombat

Η NetherRealm γιορτάζει προσφέροντας σας in-game items για διάφορους τίτλους.

Πέρασαν 25 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του δημοφιλέστατου Mortal Kombat και ύστερα από πληθώρα games, ταινιών και λοιπά η Warner Bros. Interactive σε συνδυασμό με την NetherRealm Studios αποφάσισε να φέρει ορισμένα in-game events για να το γιορτάσει.

Για όσους παρευρεθούν ή έστω παρακολουθήσουν το Comic Con event την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου, θα συναντήσουν ένα panel από τους Geoff Keighly, Ed Boon, John Tobias, Dan Forden και John Vogel, άτομα που εργάστηκαν πάνω στην παραγωγή του πρώτου Mortal Kombat τίτλου και θα συζητήσουν για την πορεία του franchise.

Αν πάλι παίζετε τον πιο πρόσφατο τίτλο της NetherRealm και μιλάμε φυσικά για το Injustice 2, θα γνωρίζετε πως μπορείτε να αγοράσετε πλέον τον Raiden του Mortal Kombat μέσα από το Fighter Pack #2.

Από την γιορτή αυτή δεν θα λείψουν και τα mobile games της εταιρείας που με αφετηρία τις 5 Οκτωβρίου θα προσφέρει ορισμένα items για να απολαύσετε. Συγκεκριμένα:

  • Injustice 2 για κινητά: Προστίθεται ο Raiden. Μπορεί να αποκτηθεί μέσω premium chest ή απευθείας αγοράς με special offer.
  • Mortal Kombat X για κινητά: Προστίθεται ο Shao Khan σε full Diamond tier regalia. Οι παίκτες επίσης μπορούν να αντιμετωπίσουν δύο νέες εκδόσεις του Goro.
  • Injustice: Gods Among Us: Προστίθεται ο Scorpion.
  • WWE Immortals: Αποδίδει φόρο τιμής στο Mortal Kombat με τον Xavier Woods να μεταμφιέζεται σε Raiden.

Διαβάστε το review του Mortal Kombat X και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/10/2017 11:37
Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας εταιρεία που μας δίνει πάντα τα πιο κορυφαία fighting games.
Notification