Soulcalibur VI

Hot
Soulcalibur VI

Soulcalibur VI

Στη δημοσιότητα το launch trailer και το ντοκιμαντέρ της σειράς. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/17] Κατά την διάρκεια των The Game Awards ανακοινώθηκε το Soulcalibur VI, ο έκτος τίτλος του Fighting της Project Soul.

Η σειρά Soulcalibur επιστρέφει πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του Soulcalibur V με έναν νέο τίτλο. Βλέπουμε για ακόμα μια φορά το εντυπωσιακό σύστημα μάχης που βασίζεται σε όπλα των χαρακτήρων που διαθέτουν υπερδυνάμεις. Η μάχη διαδραματίζεται ανάμεσα στους χαρακτήρες Mitsurugi και Sophitia. Αναπτύχθηκε με Unreal Engine 4 ακριβώς όπως το Tekken 7.

[UPDATE: 9/12/17 - Νέο gameplay trailer] Κατά την διάρκεια του PlayStation Experience 2017, παρουσιάστηκε ένα gameplay trailer του Soulcalibur VI.

Κατά την διάρκειά του θα δείτε την όμορφη Sophitia να δίνει μάχη με τον Mitsurugi.

[UPDATE: 16/2/18 - Developer diary για τον Mitsurugi] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο SoulCalibur VI που παρουσιάζει τον χαρακτήρα Mitsurugi.

Στο παρακάτω βίντεο που αποτελεί στην ουσία developer diary μπορείτε να δείτε τον σαμουράι Mitsurugi, με τους δημιουργούς του παιχνιδιού να σχολιάζουν στον σχεδιασμό του και τον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει στο gameplay του παιχνιδιού.

[UPDATE 3: 21/8/18 - Libra of Soul mode και Tira] Στα πλαίσια της Gamescom 2018, η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Soulcalibur VI θα έχει και δεύτερο Story mode.

Έτσι, πέρα από το κλασικό Story mode με την ονομασία Chronicle of Souls, θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε και στο Libra of Soul. Σε αυτό, θα δημιουργείτε τους δικούς σας χαρακτήρες μέσα από ένα εκτενές character creation system. Θα μπορείτε να επιλέξετε την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα, τα μαλλιά, τα ρούχα, το armor, τα όπλα, το στυλ μάχης ή ακόμα και το race. Στις 16 διαθέσιμες φυλές συναντάμε μεταξύ άλλων ανθρώπους, lizardmen και skeletons.

Τους χαρακτήρες που δημιουργείτε θα μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε τόσο στο Libra of soul mode, όσο και σε offline και online αγώνες, ακόμα και σε ranked matches. Το δε mode θα σας ταξιδέψει σε διάφορα σημεία του κόσμου μέσω ενός χάρτη, όπου θα αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας διάφορα challenges και να ολοκληρώσετε μάχες. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι η Tira θα γίνει διαθέσιμη ως DLC, ενώ θα περιλαμβάνεται και στο Season Pass.

[UPDATE 4: 12/9/18 - Νέο τρέιλερ με όλα τα modes] Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του SoulCalibur VI με τα modes του παιχνιδιού.

Η Bandai Namco παρουσίασε ένα ακόμη τρέιλερ για το επερχόμενο Fighting της. Σε αυτό βλέπουμε όλα τα modes που θα περιλαμβάνει το έκτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς SoulCalibur, το οποίο δείχνει πιο πλούσιο από ποτέ. Έχουμε συγκεκριμένα τα arcade, versus, training, αλλά και story mode το οποίο περιλαμβάνει τα Soul Chronicle και Libra of Souls.

Παράλληλα είχαμε εικόνες και από το εκτενές character customization. Από το παιχνίδι δεν λείπουν και τα online features όπως τα ranked και casual matches, ενώ υπάρχουν rankings και δυνατότητα replay. Τέλος έχουμε το museum, μία επιλογή γεμάτη artworks, πληροφορίες και ό,τι άλλο χρειαζόμαστε για να γνωρίσουμε σε βάθος το franchise.

[UPDATE 5: 18/10/18 - Launch trailer] Με την ευκαιρία της αυριανής κυκλοφορίας του Soulcalibur VI, η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το launch τρέιλερ του πολυαναμενόμενου έκτου μέρους της δημοφιλούς Fighting σειράς. Ταυτόχρονα, μπορείτε να δείτε ένα ντοκιμαντέρ σε δύο μέρη για την ιστορία των Soulcalibur.


Το Soulcalibur VI θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews όλων των Soulcalibur και συζητήστε περισσότερα για το Soulcalibur VI στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 08/12/2017 10:44
Ωραία νέα για τους φανς της σειράς! Ελπίζω να έχει την Taki!
#2 ashbringer (Level 25) 08/12/2017 11:47
Εκπληκτική σειρά και περιμένω τη συνέχεια.
#3 Kalliniki (Level 18) 09/12/2017 19:15
Επιτέλους, νέο Soulcalibour! Περίμενα τόσο καιρό να κυκλοφορήσουν νέο τίτλο, επιτέλους θα τον έχουμε!!
Notification