Ειδήσεις Fighting Street Fighter II στον πραγματικό κόσμο

Street Fighter II στον πραγματικό κόσμο

Friday, 16 Mar 2018  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/b2/b8/street-fighter-2-ar-80-1521214891.jpg
 

Street Fighter II στον πραγματικό κόσμο

Νέο video game σε AR από fan της σειράς.

 

Fan του Street Fighter II δημιούργησε ένα AR παιχνίδι με τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς Fighting σειράς να παλεύουν στον πραγματικό κόσμο.

Ο Abhishek Singh βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάσει το σύστημα AR με την αγαπημένη του σειρά από video games. Για την ακρίβεια δημιούργησε το Street Fighter II: Real World Warrior, ένα AR video game που σας επιτρέπει να παλέψετε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες από την σειρά της Capcom στον δρόμο ή όπου αλλού βρίσκεστε.

Ανεπτυγμένο με την χρήση Unity, το παιχνίδι μπορεί να τρέξει σε iOS συστήματα. Όπως ακριβώς και το Pokemon Go έτσι και αυτό το πρωτότυπο Street Fighter επιτρέπει στους παίκτες να γυρίζουν γύρω από τα ψηφιακά ολογράμματα των χαρακτήρων που έχουν 3D διαστάσεις.

Στην πράξη είναι απλό. Πρέπει να βρείτε μία όσο γίνεται ίσια επιφάνεια όπως κάποιος δρόμος ή ένα τραπέζι. Στην συνέχεια ένας ακόμα παίκτης μπορεί να συνδεθεί μαζί σας και αφού επιλέξετε τους χαρακτήρες σας είστε έτοιμοι να πάιξετε.

Ο δημιουργός του δήλωσε: “Χρησιμοποιείτε τους δικούς μονομάχους στο ring ανάμεσά σας. Είναι μια πραγματικά ζωντανή multiplayer AR εμπειρία, πλήρως λειτουργική και playable”. Ο ίδιος αποσκοπεί στο να το κυκλοφορήσει στο App Store αφού αντιμετωπίσει ζητήματα δικαιωμάτων και άλλες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης το review του Street Fighter II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification