Ειδήσεις Fighting Samurai Spirits: Νέο Samurai Showdown για το PS4

Samurai Spirits: Νέο Samurai Showdown για το PS4

Wednesday, 27 Feb 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/b8/c8/samurai-spirits-samurai-showdown-ps4-67-1537190319.jpg
 

Samurai Spirits: Νέο Samurai Showdown για το PS4

Νέο gameplay video και περίοδος κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/12/18] Η Fighting σειρά Samurai Showdown είχε ένα αρκετά σεβαστό κοινό στα Arcade της δεκαετίας του '90, ενώ το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σειράς ήταν το Samurai Shodown: Sen, που κυκλοφόρησε για το Xbox 360 το 2008.

Πλέον η SNK την επαναφέρει. Η σειρά στην Ιαπωνία ονομάζεται Samurai Spirits και λογικά θα έρθει στην Ευρώπη ως Samurai Showdown. Δείτε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο όπως βλέπετε παρουσιάζει τους χαρακτήρες με 3D γραφικά, αλλά 2D gameplay.

[UPDATE : 5/12/18 - H SNK θέλει να το κυκλοφορήσει στο Β' τρίμηνο του 2019] Η SNK ανακοίνωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει το νέο Samurai Showdown μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 2019.

[UPDATE 2: 27/2/19 - Νέο gameplay video και περίοδος κυκλοφορίας] Η SNK έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video για το Samurai Showdown και παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα το κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. Επειδή θα αποτελέσει μέρος του τουρνουά EVO 2019 το οποίο διεξάγεται στις 2 Αυγούστου, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα το δούμε το αργότερο στις 2 Αυγούστου.

Δείτε το σχετικό σύντομο gameplay video:

Το Samurai Spirits -Samurai Showdown για την Ευρώπη- θα κυκλοφορήσει για το PS4 μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Συζητήστε για το νέο Samurai Showdown στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification