Jump Force beta

Hot
Nokp
Jump Force beta

Jump Force beta

Open beta το επόμενο Σαββατοκύριακο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/9/18] Η Bandai Namco ανακοίνωσε μία closed beta για το Fighting game Jump Force που θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Η beta είναι πλέον διαθέσιμη, αρκεί να γραφτείτε στο επίσημο site κάνοντας κλικ εδώ. Το διάστημα εγγραφής είναι περιορισμένο, οπότε καλό θα είναι να γραφτείτε από τώρα. Το μόνο που απαιτείται για να εγγραφείτε είναι το όνομά σας, το e-mail σας και να επιλέξετε μεταξύ του Xbox One και του PlayStation 4 ως το format των προτιμήσεών σας. Ο στόχος της closed beta του Jump Force είναι να προσομοιώσει ακραίες καταστάσεις στους servers και να συλλέξει τις γνώμες των παικτών σχετικά με το gameplay και το balancing, προκειμένου να βελτιστοποιήσει το παιχνίδι πριν από την κυκλοφορία του.

Το Jump Force είναι ένα νέο Fighting game από την εταιρεία ανάπτυξης Spike Chunsoft που διαθέτει διάσημους χαρακτήρες anime από το Weekly Jump Magazine. Οι χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί προέρχονται από σειρές όπως τα Dragon Ball Z, Naruto, One Piece , Yu Yu Hakusho, Hunter X Hunter και Yu-gi-oh. Οι εγγραφές για την closed beta θα ισχύσουν μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου.

[UPDATE: 10/1/19 - Open Beta] 
Η Bandai Namco θα τρέξει μία open beta του Jump Force το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ιαπωνική εταιρεία επιθυμεί να δώσει σε όλους τους fans μία γεύση από το επερχόμενο Fighting της και αυτό θα επιτευχθεί μέσα από την φιλοξενία μίας ανοιχτής beta προς όλους. Στις 18 Ιανουαρίου και μέχρι τις 20 του μήνα θα λάβουν χώρα τέσσερα τρίωρα sessions στα οποία θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να παίξει το Jump Force χωρίς περιορισμούς. Τις ώρες μπορείτε να τις δείτε στο σχετικό Twitter post (αν μετατρέψετε το ωράριο στα ελληνικά δεδομένα), ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθέναν από τους 17 διαθέσιμους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Goku, Luffy, Naruto και άλλους. Η beta θα ισχύσει μόνο για το PS4 και το Xbox One, ενώ βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του Jump Force.

 


Δείτε το gameplay video μας από το Jump Force, τις μέχρι τώρα πληροφορίες και τους νέους χαρακτήρες που αποκαλύπτονται σταδιακά.

Συζητήστε για το Jump Force στο παρακάτω forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dimas.fk19 (Level 12) 10/01/2019 22:27
Το Jump Force είναι παιχνιδάρα απλά!
Ειδικά όσοι είναι φανατικοί των animes!
#2 akiszax (Level 21) 11/01/2019 14:29
Καλο ειναι να μην κρίνουμε απο τα video αλλα ολα δειχνουν οτι θα ειναι παιχνιδάρα. Ανυπόμονο να το δοκιμάσω.
Notification