Stream του Dead or Alive 6 διεκόπη λόγω ακατάλληλου περιεχομένου

Hot
Stream του Dead or Alive 6 διεκόπη λόγω ακατάλληλου περιεχομένου

Stream του Dead or Alive 6 διεκόπη λόγω ακατάλληλου περιεχομένου

Κατά την διάρκεια του Evo Japan.

 

Η μετάδοση της παρουσίασης του Dead or Alive 6 διακόπηκε λόγω ακατάλληλου περιεχομένου.

Στο Evo Japan πραγματοποιήθηκε ένα προωθητικό livestream για το επερχόμενο Fighting. Τα όσα αποφάσισαν να δείξουν οι developers μεταδίδονταν ζωντανά μέσω Twitch, ωστόσο υπήρξαν ορισμένα απρόσμενα γεγονότα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Evo event είναι ετήσια διοργάνωση γύρω από τα κορυφαία Fighting games, με αρκετούς pro players να συγκεντρώνονται για να δοκιμάσουν τις νέες κυκλοφορίες και να αποδείξουν τις ικανότητες τους σε αυτό το genre. Για το Dead or Alive όμως η βραδιά δεν κύλησε απολύτως ομαλά.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι το σημείο όπου το livestream έκλεισε απότομα καθώς το Twitch έκρινε πως τα όσα παρουσιάζονταν στις οθόνες των viewers περιείχαν ακατάλληλο περιεχόμενο. Αυτό αρκετοί χαρακτήρες του παιχνιδιού, ιδίως οι θηλυκοί, μάχονται με πολύ αποκαλυπτικές αμφιέσεις. Παράλληλα, οι προκλητικές στάσεις των χαρακτήρων στο character select ή στα intros ήταν ένας ακόμη λόγος που κόπηκε το εν λόγω Stream. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως σίγουρα οι αρμόδιοι του Twitch γνωρίζουν εδώ και χρόνια το περιεχόμενο κάθε τίτλου αυτού του franchise, επομένως θα ήταν πιο λογικό να είχαν αποκλείσει εξ αρχής την μετάδοση του event αν έκριναν ότι είναι ακατάλληλο.

Βέβαια οι διοργανωτές προκάλεσαν λίγο παραπάνω αυτή την φορά, αφού δύο γυναίκες παρουσιαστές ανέβηκαν στην σκηνή ντυμένες με τα ρούχα των χαρακτήρων του παιχνιδιού και επιδείκνυναν τα κορμιά τους. Σίγουρα αυτό ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια του Twitch, αλλά και αυτοί οι camera-men φρόντισαν να ζουμάρουν προκλητικά πάνω σε αυτές. Μετά την διακοπή του stream ο Joey Cuellar, διοργανωτής του Evo, απολογήθηκε στο Twitter (μετά διέγραψε το post) για τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε περισσότερα για το Dead or Alive 6 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 17/02/2019 13:41
Ήταν λίγο ακραία η αντίδραση τους ...
Notification