Ειδήσεις Fighting Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection

Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection

Wednesday, 22 Jan 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/75/66/mortal-kombat-remaster-screenshot-62-1555441945.jpg
 

Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection

Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση PEGI. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 16/4/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Blind Squirrel και το Mortal Kombat HD Community ετοίμαζαν ένα Mortal Kombat Remaster, σύμφωνα με ρεπορτάζ του DSOGaming, το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε.

Αρχικά το Mortal Kombat HD Kommunity (γνωστό από τα Mortal Kombat HD Remix και Mortal Kombat Returns) έλαβε το 2017, το "πράσινο φως" από την Warner Bros. να αναπτύξει remasters των τριών πρώτων Mortal Kombat. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2018 ο publisher ανέφερε ξαφνικά ότι "δεν χρειαζόταν πλέον το project" και ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί ομάδες που δεν έχουν ολοκληρωμένα games στην αγορά.

mortal kombat remaster 2

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στα τέλη του 2018 ήρθαν στη δημοσιότητα φήμες που ανέφεραν ότι η Blind Squirrel ήταν αυτή που ετοίμαζε το Mortal Kombat Trilogy Remaster. Τα παρακάτω screenshots τα οποία έβγαλε ένας artist της εταιρείας το επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς και αυτό το project ακυρώθηκε. Επρόκειτο επίσης να έχει και ένα νέο mode, το Krypt mode, το οποίο θα μας έδινε έναν νέο τρόπο να παίξουμε την αρχική τριλογία.

mortal kombat remaster 2

Πάντως, μπορείτε να κατεβάσετε την ημιτελή έκδοση του Mortal Kombat HD Kommunity και να την παίξετε.
Κάντε κλικ εδώ για να την κατεβάσετε.

[UPDATE: 22/1/20 - Καταχωρήθηκε ηλικιακή αξιολόγηση PEGI] Σύμφωνα με το Gematsu, καταχωρήθηκε ηλικιακή αξιολόγηση με τίτλο "Mortal Kombat Kollection", κάτι που σημαίνει ότι η remastered τριλογία ίσως να μην ακυρώθηκε!

Η καταχώρηση αφορά τα Mortal Kombat 1, 2 και 3. Η συλλογή έχει λάβει ηλικιακή αξιολόγηση PEGI για PC, PS4, Xbox One και Switch. Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Blind Squirrel Games που εδρεύει στο Austin των ΗΠΑ και έχει αναλάβει ports, όπως τα BioShock: The Collection και Borderlands: Game of the Year Edition.

Συζητήστε για το Mortal Kombat Trilogy Remaster στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification