Ειδήσεις Fighting Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection

Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection

Wednesday, 22 Jan 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/59/75/66/mortal-kombat-remaster-screenshot-62-1555441945.jpg
 

Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection

Έλαβε ηλικιακή αξιολόγηση PEGI. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 16/4/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Blind Squirrel και το Mortal Kombat HD Community ετοίμαζαν ένα Mortal Kombat Remaster, σύμφωνα με ρεπορτάζ του DSOGaming, το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε.

Αρχικά το Mortal Kombat HD Kommunity (γνωστό από τα Mortal Kombat HD Remix και Mortal Kombat Returns) έλαβε το 2017, το "πράσινο φως" από την Warner Bros. να αναπτύξει remasters των τριών πρώτων Mortal Kombat. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2018 ο publisher ανέφερε ξαφνικά ότι "δεν χρειαζόταν πλέον το project" και ότι δεν μπορούσε να εμπιστευτεί ομάδες που δεν έχουν ολοκληρωμένα games στην αγορά.

mortal kombat remaster 2

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στα τέλη του 2018 ήρθαν στη δημοσιότητα φήμες που ανέφεραν ότι η Blind Squirrel ήταν αυτή που ετοίμαζε το Mortal Kombat Trilogy Remaster. Τα παρακάτω screenshots τα οποία έβγαλε ένας artist της εταιρείας το επιβεβαιώνουν. Δυστυχώς και αυτό το project ακυρώθηκε. Επρόκειτο επίσης να έχει και ένα νέο mode, το Krypt mode, το οποίο θα μας έδινε έναν νέο τρόπο να παίξουμε την αρχική τριλογία.

mortal kombat remaster 2

Πάντως, μπορείτε να κατεβάσετε την ημιτελή έκδοση του Mortal Kombat HD Kommunity και να την παίξετε.
Κάντε κλικ εδώ για να την κατεβάσετε.

[UPDATE: 22/1/20 - Καταχωρήθηκε ηλικιακή αξιολόγηση PEGI] Σύμφωνα με το Gematsu, καταχωρήθηκε ηλικιακή αξιολόγηση με τίτλο "Mortal Kombat Kollection", κάτι που σημαίνει ότι η remastered τριλογία ίσως να μην ακυρώθηκε!

Η καταχώρηση αφορά τα Mortal Kombat 1, 2 και 3. Η συλλογή έχει λάβει ηλικιακή αξιολόγηση PEGI για PC, PS4, Xbox One και Switch. Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Blind Squirrel Games που εδρεύει στο Austin των ΗΠΑ και έχει αναλάβει ports, όπως τα BioShock: The Collection και Borderlands: Game of the Year Edition.

Συζητήστε για το Mortal Kombat Trilogy Remaster στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification