Ειδήσεις Fighting 9χρονος κέρδισε τον πατέρα του σε τουρνουά Dragon Ball FighterZ

9χρονος κέρδισε τον πατέρα του σε τουρνουά Dragon Ball FighterZ

Saturday, 20 Apr 2019  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fe/0f/0e/dragon-ball-fighterz-21-1555757303.jpg
 

9χρονος κέρδισε τον πατέρα του σε τουρνουά Dragon Ball FighterZ

Συναντήθηκαν στον πρώτο μόλις γύρο.

 

Ένας νεαρός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πατέρα του σε τουρνουά Dragon Ball FighterZ και τον κέρδισε.

Στα περισσότερα μικρά τουρνουά η οργάνωση δεν είναι τόσο καλή, επομένως τα brackets που προκύπτουν είναι κάπως αλλόκοτα. Αυτό οδήγησε το νεαρό Tsuyoshi, 9 ετών, να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον πατέρα σε πρόσφατο τουρνουά του Dragon Ball FighterZ στο Τόκιο. Ο μικρός συμμετέχει συχνά στα εβδομαδιαία τουρνουά που διεξάγονται και έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του, οι οποίες βελτιώνονται με κάθε συμμετοχή του. Έχοντας παίξει με πάρα πολλούς παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, έχει αρχίσει να μετρά μερικές σημαντικές νίκες.

Παρακολούθησε το Fighting Tuesday #57 @ Red Bull Gaming Sphere Tokyo από τον χρήστη ANIMEILLUMINATI στο www.twitch.tv

Αυτή που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ του όμως είναι αυτός ενάντια στον πατέρα του. Οι διοργανωτές χωρίζουν τους παίκτες σε αρχάριους και επαγγελματίες για να είναι πιο δίκαιη η κατάσταση, πράγμα που τον έφερε αντιμέτωπο με τον πατέρα του, Wasa. Προφανώς και θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί σε οποιαδήποτε φάση της διοργάνωσης, ωστόσο η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους στον πρώτο γύρο. Ο μικρός κέρδισε με 2-1 στο τέλος, κάνοντας περήφανο τον πατέρα του, έχοντας και μία ιδιαίτερη στιγμή on camera. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά του, με τον Tsuyoshi να ελπίζει πως θα καταφέρει κάποια στιγμή να εμφανιστεί στην επαγγελματική σκηνή.

Διαβάστε το review του Dragon Ball FighterZ και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification