• Ειδήσεις
  • Fighting
  • Streamer σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ τερματίζοντας το Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μία μονάδα health

Streamer σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ τερματίζοντας το Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μία μονάδα health

Hot
Streamer σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ τερματίζοντας το Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μία μονάδα health

Streamer σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ τερματίζοντας το Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μία μονάδα health

Το 0 hit run έχει ξαναγίνει και από άλλο streamer.

Είναι γνωστό ότι τα communities των Dark Souls και Souls ωθούν τις επιδόσεις των speedrunners στο να ξεπεράσουν τα όρια. Το θέαμα όμως ενός παγκοσμίου ρεκόρ είναι φυσικά εντυπωσιακό. Στο νέο του run ο Souls streamer Squillakilla καταφέρνει το ακατόρθωτο, νικώντας όλα τα bosses του original Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μια μονάδα health.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι έχουμε ξανά δει No Hit runs στο Dark Souls και στο παρελθόν, όμως δεν πρόκειται για ένα No Hit run, αφού σε αυτά τα runs το damage από το περιβάλλον επιτρέπεται όπως πχ damage από πτώση ή από λάβα. To συγκεκριμένο θεωρητικά είναι το τέλειο run αφού κατάφερε να διατηρήσει το 100% του health του μέχρι και το τέλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το run παρακάτω:

Ο Ιανουάριος είναι πολύ ενδιαφέρον μήνας όσον αφορά τα speedruns αφού είδαμε κορυφαίες επιδόσεις όπως τον Χιλιανό streamer Parallax να καταφέρνει παγκόσμιο ρεκόρ στο Mortal Kombat 3 στα 4:34 χρησιμοποιώντας τον Kabal. Είδαμε επίσης δύο speedruners με τα μάτια δεμένα να τερματίζουν το Mike Tyson’s Punch-Out!! και ενώ χρησιμοποιούσαν το ίδιο controller, όπως επίσης το ποσό ύψους 3,1 εκατομμυρίων ευρώ να συγκεντρώνεται στο Awesome Games Done Quick 2020 για την υποστήριξη του ιδρύματος Prevent Cancer Foundation.

Διαβάστε για περισσότερα εντυπωσιακά runs στο Dark Souls και συζητήστε για το θέμα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.