Ειδήσεις Fighting Petition για να μπει ο Keanu Reeves (John Wick) στο Mortal Kombat 11

Petition για να μπει ο Keanu Reeves (John Wick) στο Mortal Kombat 11

Friday, 24 Jan 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e0/58/1a/john-wick-keanu-reeves-17-1579900415.jpg
 

Petition για να μπει ο Keanu Reeves (John Wick) στο Mortal Kombat 11

Στο Fatality προφανώς θα λέει "You 're breathtaking"!

Ύστερα από το ντεμπούτο του Keanu Reeves στα video games και συγκεκριμένα στο Cyberpunk 2077, ήταν λογικό οι gamers να θέλουν να τον δουν και σε περισσότερα games.

Οι fans του Mortal Kombat ζήτησαν από την NetherRealm να τον συμπεριλάβει στο Mortal Kombat 11 και μάλιστα άνοιξαν και petition στο Change.org. Βέβαια αυτό που επιθυμούν στην ουσία είναι να μπει στο παιχνίδι ο δημοφιλής John Wick με τις κινήσεις του, τον οποίο ως γνωστόν υποδύεται ο Keanu Reeves.

Δείτε εδώ το σχετικό petition.

Διαβάστε περισσότερα για την Mortal Kombat Trilogy Remastered Kollection.

Συζητήστε για το Mortal Kombat Trilogy Remaster στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 TheReaper (Level 22) 25/01/2020 12:15
Γιατί όχι άλλωστε; Φαίνεται να έχει παίξει χαρακτήρες που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε τέτοια παιχνίδια. Ακόμη και ο Neo θα μπορούσε να είναι μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά αν έχει την ικανότητα να αλλάζει και στυλ μάχης, όπου εκεί θα λέει ένα "Operator, load the kick boxing programm", εκεί είναι που θα γίνεται ο χαμός του φανμποϋσμού
Notification