Ειδήσεις Fighting Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Monday, 28 Sep 2020  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
New
https://www.gameworld.gr:443/media/reviews/photos/original/f2/9f/93/Dan-Street-Fighter-V-1-66-1601290143.jpg
 

Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Ο Dan προστίθεται στο ροστερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/20] Το Street Fighter V που κυκλοφόρησε το 2016 θα αποκτήσει την πέμπτη και τελευταία του season, η οποία θα προσθέσει πέντε νέους χαρακτήρες στο Fighting.

H Capcom διαφήμισε το μέλλον του Street Fighter V σε ένα δημοσίευμά της την Τετάρτη. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Η Capcom δήλωσε τα εξής: "Λόγω της θετικής αποδοχής των Season 4 και Champion Edition σκοπεύουμε να φτιάξουμε και μία Season V η οποία θα εντάξει περισσότερους μαχητές στη λίστα. Επιπλέον σχεδιάζονται και τρία νέα stages."

Η αποκάλυψη της πέμπτης season του Street Fighter V είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Evo Online που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο.

[UPDATE: 5/8/20 - Έρχονται τέσσερις νέοι χαρακτήρες] Η Capcom ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τους εξής χαρακτήρες. Καταρχήν ο Dan θα έρθει φέτος το χειμώνα, η Rose την Άνοιξη του 2021, ο Oro το καλοκαίρι του 2021, ενώ το φθινόπωρο του 2021 θα έρθει και ο τέταρτος κατά σειρά χαρακτήρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

street fighter 5 4 new characters

[UPDATE 1: 28/9/20 – Ο Dan προστίθεται στο ροστερ] Η Capcom δημοσίευσε βίντεο με το οποίο προμηνύει την προσθήκη του Dan Hibiki στο Street Fighter V. Κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show 2020 η εταιρεία αποκάλυψε το τρέιλερ του Dan στο οποίο βλέπουμε όλα όσα έχουν κάνει γνωστό τον πανούργο χαρακτήρα της σειράς.

Οι κινήσεις του εκτείνονται από κλωτσιές και μπουνιές μέχρι κραυγές και τα γνωστά Gadouken και Koryuken, τις special κινήσεις του. Ο Dan έχει στο οπλοστάσιό του και μια κίνηση Legendary Taunt, με τον χαρακτήρα να αντιδρά υπεροπτικά έναντι του αντιπάλου του.

Ο Dan μπορεί να ξεκίνησε ως ένας πιο αστείος χαρακτήρας αλλά πλέον έχει γίνει ένας από τους βασικούς χαρακτήρες μπαίνοντας στο ολοένα και αυξανόμενο ροστερ του Street Fighter 5: Champion Edition. Ο Dan θα είναι διαθέσιμος τον χειμώνα του τρέχοντος έτους και είναι ο πρώτος που ανακοίνωσε η Capcom για την τελευταία season του παιχνιδιού. Άλλοι μαχητές όπως οι Rose, Oro και Akira θα προστεθούν το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε το review για το Street Fighter V.

Διαβάστε περισσότερα για τo Evo Online και συζητήστε για το Street Fighter V στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification