Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Hot
Βάσια Κούκια
Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Street Fighter V: Season 5 με νέους χαρακτήρες

Gameplay trailer της Akira. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/5/20] Το Street Fighter V που κυκλοφόρησε το 2016 θα αποκτήσει την πέμπτη και τελευταία του season, η οποία θα προσθέσει πέντε νέους χαρακτήρες στο Fighting.

H Capcom διαφήμισε το μέλλον του Street Fighter V σε ένα δημοσίευμά της την Τετάρτη. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Η Capcom δήλωσε τα εξής: "Λόγω της θετικής αποδοχής των Season 4 και Champion Edition σκοπεύουμε να φτιάξουμε και μία Season V η οποία θα εντάξει περισσότερους μαχητές στη λίστα. Επιπλέον σχεδιάζονται και τρία νέα stages."

Η αποκάλυψη της πέμπτης season του Street Fighter V είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Evo Online που θα διεξαχθεί μέσα στον Ιούλιο.

[UPDATE: 5/8/20 - Έρχονται τέσσερις νέοι χαρακτήρες] Η Capcom ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει τους εξής χαρακτήρες. Καταρχήν ο Dan θα έρθει φέτος το χειμώνα, η Rose την Άνοιξη του 2021, ο Oro το καλοκαίρι του 2021, ενώ το φθινόπωρο του 2021 θα έρθει και ο τέταρτος κατά σειρά χαρακτήρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

street fighter 5 4 new characters

[UPDATE 2: 28/9/20 – Ο Dan προστίθεται στο ροστερ] Η Capcom δημοσίευσε βίντεο με το οποίο προμηνύει την προσθήκη του Dan Hibiki στο Street Fighter V. Κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show 2020 η εταιρεία αποκάλυψε το τρέιλερ του Dan στο οποίο βλέπουμε όλα όσα έχουν κάνει γνωστό τον πανούργο χαρακτήρα της σειράς.

Οι κινήσεις του εκτείνονται από κλωτσιές και μπουνιές μέχρι κραυγές και τα γνωστά Gadouken και Koryuken, τις special κινήσεις του. Ο Dan έχει στο οπλοστάσιό του και μια κίνηση Legendary Taunt, με τον χαρακτήρα να αντιδρά υπεροπτικά έναντι του αντιπάλου του.

Ο Dan μπορεί να ξεκίνησε ως ένας πιο αστείος χαρακτήρας αλλά πλέον έχει γίνει ένας από τους βασικούς χαρακτήρες μπαίνοντας στο ολοένα και αυξανόμενο ροστερ του Street Fighter 5: Champion Edition. Ο Dan θα είναι διαθέσιμος τον χειμώνα του τρέχοντος έτους και είναι ο πρώτος που ανακοίνωσε η Capcom για την τελευταία season του παιχνιδιού. Άλλοι μαχητές όπως οι Rose, Oro και Akira θα προστεθούν το καλοκαίρι του 2021.

[UPDATE 3: 12/2/21 – Ο Dan και ο Rose επιστρέφουν μαζί με νέο V-Shift mechanic και πίστες] Στην Season 5 του Street Fighter 5 Ο Dan και η Rose επιστρέφουν ως playable χαρακτήρες μαζί να mechanincs και πίστες ενώ αναμένονται περισσότερα updates.
 
Ο Dan θα έχει όλα του V-Skills τα οποία του επιτρέπουν να ακυρώσει τις κινήσεις του και θα μπορεί να κάνει τα χαρακτηριστικά του taunts. Ένα νέο taunt το οποίο θα λέγεται “Saikyo-Style Burairuten No Kamae”, θα επιτρέπει να γίνονται νέα combos τα οποία δεν ήταν εφικτά πριν. Το δεύτερο V-Skill του Dan, “Saikyo-Style Otokoboe”,  θα του επιτρέπει να ακυρώσει σχεδόν οποιαδήποτε κίνηση και να ξεκινήσει κάποια άλλη, κανονική ή super, αν το πετύχετε την σωστή στιγμή. Από V-Triggers θα διαθέτει το “Haoh Gadoken” fireball το οποίο είναι το μοναδικό που κοστίζει μισό V-Gauge bar και το “Tenchi Saikyo No Kata”, το οποίο δυναμώνει το fireball και τις uppercut moves.
 
Η Rose επιστρέφει επίσης και η Soul Throw κίνησή της έχει αντικατασταθεί με μία νέα που λέγεται “Soul Bind”, οπότε αντί να κινείται προς τους αντιπάλους της, θα τους πιάνει ή θα τους πετάει στον αέρα με το μαντίλι της. Νέα κίνησή της Rose αποτελεί το “Soul Fortune”, το οποίο αποτελεί και το πρώτο V-Skill της και της επιτρέπει να καλέσει Tarrot κάρτες για να κάνει buff τον εαυτό της και debuff τους αντιπάλους της. Το δεύτερο V-Skill της Rose θα λέγεται “Soul Satelite” και το πρώτο V-Trigger της θα λέγεται “Soul Dimension” και θα της επιτρέπει να τηλεμεταφέρεται.  Το δεύτερο V-Trigger της θα λέγεται “Soul Illusion” και θα μπορεί με αυτό να δημιουργήσει διάφορα αντίγραφά της.
 
Μαζί με το επερχόμενο update θα έρθει και η νέα πίστα, Marine of Fortune και καθώς και το νέο δωρεάν αμυντικό mechanic V-Shift, το οποίο για ένα μικρό χρονικό διάστημα κάθε φορά θα σας κάνει άτρωτους σε όλες τις επιθέσεις. Επιπλέον μαζί με το Season 5 Pass θα έρθει και η Eleven η οποία αποτελεί μία πρωτότυπη έκδοση της Twelve από το Street Fighter 3 και θα μπορεί να μεταμορφώνεται σε άλλα πλάσματα καθώς και σε όλους τους χαρακτήρες του Street Fighter 5 με τυχαία V-Skill και V-Trigger.
 
[UPDATE 4: 22/2/21 - Δημοσιεύθηκε gameplay τρέιλερ του Dan Hibiki] Ο Dan Hibiki έφτασε στο Street Fighter 5 και η Capcom για να το γιορτάσει δημοσίευσε ένα τρέιλερ με αυτόν.

Μετά το τέλος του Capcom Pro Tour 2020 Season Final, η Capcom δημοσίευσε ένα τρέιλερ που δείχνει τις κινήσεις του Dan Hibiki. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το gameplay τρέιλερ του Dan:

[UPDATE 5: 7/4/21 – Έρχονται οι Akira Kazama, Rose και Oro] Το Spring Update 2021 του Street Fighter V μας παρουσιάζει τους τρεις νέους χαρακτήρες.
Η Akira Kazama από το Rival School έρχεται στο Street Fighter V και στο teaser φαίνονται οι κινήσεις και οι ικανότητές της:

Ο Oro θα έρθει επίσης φέτος στο Street Fighter V και το Spring Update 2021 παρουσιάζονται οι κινήσεις του, το V-Skill του και τα V-Triggers του. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε ο Oro ήταν στο Street Fighter 3. Η Rose θα έρθει πιο σύντομα από τους προηγούμενους δύο χαρακτήρες και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου. Στο Spring Update 2021 παρουσιάστηκαν και οι δικές της κινήσεις και ικανότητες:

[UPDATE 6: 18/4/21 - Gameplay trailer της Rose] Η Capcom δημιούργησε ένα gameplay trailer για την επιστροφή της Rose. Συνδυάζει melee και επιθέσεις μαγείας.

[UPDATE 7: 16/8/21 - Gameplay trailer του Akira] Η Capcom δημιούργησε ένα gameplay trailer με την Akira, στο οποίο παρουσιάζει τα skills της.

Διαβάστε το review για το Street Fighter V.

Διαβάστε περισσότερα για τo Evo Online και συζητήστε για το Street Fighter V στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 08:47
Πολύ μεγάλο και εντυπωσιακό το ρόστερ του αγαπημένου μας street fighter .Θα ήθελα να δώ νέο street fighter προσεχώς.