Ειδήσεις Fighting King of Fighters 15: Οι χαρακτήρες

King of Fighters 15: Οι χαρακτήρες

Monday, 22 Feb 2021  | in Fighting | Γράφτηκε από τον Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/1f/b9/chiruzu-kof15-65-1614013397.jpg
 

King of Fighters 15: Οι χαρακτήρες

Νέο character τρέιλερ με την Chiruzu Kagura. 

[Αρχική δημοσίευση: 14/1/21] To King of Fighters XV είναι το επόμενο video game της σειράς The King of Fighters από την Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης SNK Playmore.

Η Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης δημοσίευσε εχθές το πρώτο character τρέιλερ για το King of Fighters 15 και μας δείχνει τον Shun’ei, ο οποίος είναι και ο πρωταγωνιστής.

Δείτε το τρέιλερ:

Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει το King of Fighters 15.

[UPDATE: 21/1/21 - Νέο character trailer με τον Meitenkun] Η SNK παρουσίασε ένα ακόμη character trailer, αυτή τη φορά με τον Meitenkun. Ο ήρωας είχε εμφανιστεί και στο King of Fighters 14,

Ο Meitenkun θα ξαναχρησιμοποιεί το μαξιλάρι του για να αποκρούει επιθέσεις και να ξεγελάει τους εχθρούς, ενώ θα προσπαθεί να ανεβάσει το Climax Super, το οποίο μπορείτε να δείτε στο τέλος του τρέιλερ. Μπορεί επίσης να κάνει channel energy μέσα στο μαξιλάρι και να την χρησιμοποιήσει για να τιμωρίσει τους αντιπάλους που θα τον αφήσουν να το κάνει.

[UPDATE 2: 1/2/21 - Νέο character τρέιλερ με τον Benimaru] Η SNK παρουσίασε ένα ακόμη character trailer, αυτή τη φορά με τον Benimaru ο οποίος εντάσσεται στην Team Hero μαζί με τους Shun’ei και Meitenkun.

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα δείχνει τον Benimaru σε μάχη. Οι γνώστες της σειράς θα αναγνωρίσουν την χαρακτηριστική spiral dive kick κλωτσιά του, τις ισχυρές κινήσεις του που μπορούν να απογειώσουν τον αντίπαλο και τις ηλεκτροφόρες επιθέσεις του που μπορούν να κάνουν stun τον στόχο, εκθέτοντάς τις άμυνές του κι αφήνοντάς τον έτοιμο να δεχτεί περισσότερα χτυπήματα.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω τρέιλερ, ο Benimaru χρησιμοποιεί την ηλεκτροκινητική στις μαχητικές κινήσεις του, γεγονός που εξηγεί και το πώς στέκονται συνέχεια όρθια τα μαλλιά του λόγω του στατικού ηλεκτρισμού σε όλο του το σώμα.

[UPDATE 3: 7/2/21 - Νέο τρέιλερ με τον Iori Yagami] Η SNK παρουσίασε τον Iori Yagami στο νέο τρέιλερ. Ο Iori εμφανίστηκε στο King of Fighters του 1995 και ήταν ο βασικός αντίπαλος του Kyo Kusanagi. Στο King of Fighters XV θα έχει ωστόσο διαφορετική αμφίεση.

[UPDATE 4: 22/2/21 - Νέο τρέιλερ με την Chiruzu Kagura] Η SNK παρουσίασε την Chizuru Kagura στο νέο τρέιλερ.

Η Chizuru είναι ένας “βετεράνος” της σειράς και έχει εμφανιστεί σε αρκετά games της σειράς από το ντεμπούτο της ως sub-boss στο The King of Fighters ’96. Η Chizuru δεν είχε εμφανιστεί στο The King of Fighters 14, επομένως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Chizuru σε ένα όμορφο rendered 3D μοντέλο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσής της:

Η Chizuru θα ενσωματωθεί στην ομάδα των Kyo και Iori και αυτό ίσως μας αποκαλύψει ποιος θα είναι ο μεγάλος κακός του The King of Fighters 15. Ίσως είναι ένα hint στην επιστροφή του Orochi.

Διαβάστε περισσότερα για το King of Fighters 15 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/01/2021 08:38
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει στην αγορά όταν κυκλοφορήσει.
Notification