Injustice 2 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Injustice 2 gameplay videos

Injustice 2 gameplay videos

Διέρρευσε βίντεο με τον Joker. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/16 - Πρώτο gameplay βίντεο] Η NetheRealm Studios έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο από το επερχόμενο Injustice 2. Στο βίντεο βλέπουμε γνωστούς χαρακτήρες όπως τον Gorilla Grodd, την Supergirl, τον Red Lantern Atrocitus, τον Aquaman και τον Black Manta να παίζουν ξύλο στο γνώριμο ρυθμό του ομώνυμουFighting.

[UPDATE: 26/2/17 - Νέο gameplay] Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο gameplay video από το Injustice 2.

Όπως θα παρατηρήσετε, το HUD έχει αλλάξει, τόσο στην health bar στο πάνω μέρος, όσο και στις power bars στο κάτω μέρος. Επίσης, όταν δύο υπερήρωες συγκρούνται, τότε ενίοτε διεξάγεται το λεγόμενο "Clash" όπου πρέπει να πατήσετε πρώτοι συγκεκριμένα κουμπιά για να το κερδίσετε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

[UPDATE 2: 16/3/17 - Νέο gameplay video για τον Firestorm] Βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο έχει στο επίκεντρο τον Firestorm και συγκεκριμένα τις κινήσεις του. Στο εν λόγω βίντεο ο νέος χαρακτήρας που θα προστεθεί στο ρόστερ του Injustice 2 δείχνει αρκετά δυνατός με κινήσεις που πλήττουν το αντίπαλο τόσο από κοντινή, όσο και από μακρινή απόσταση.

[UPDATE 3: 12/4/17 - Νέο gameplay video με το gear] Στο νέο βίντεο του Injustice 2 παρουσιάζεται η χρήση του εξοπλισμού. Με κάθε μάχη κερδίζετε rewards, όπως συγκεκριμένα αντικείμενα.

Κάθε αντικείμενο σας αυξάνει τα στατιστικά Strength Ability, Defense και Health, ενώ στην πορεία αποκτάτε νέα Armor και Abilities. Μπορείτε λοιπόν να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας με το armor και τα abilities που επιθυμείτε.


[UPDATE 4: 24/4/17 - Νέο gameplay video με τον Brainiac]
Στο νέο της gameplay video, η NetherRealm μας παρουσιάζει τον Brainiac, ακριβώς όπως θα συμπεριφέρεται μέσα στο παιχνίδι.

Όπως βλέπετε έχει εξαιρετικά combos και πολύ καλές ranged επιθέσεις. Εκ πρώτης όψεως δείχνει ένας πανίσχυρος χαρακτήρας.


[UPDATE 5: 28/4/17 - Gameplay βίντεο με τον Joker]
Από ότι φαίνεται, ο Joker τελικά θα κάνει ξανά την εμφάνισή του, μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Σήμερα διέρρευσε ένα νέο gameplay βίντεο, στο οποίο μπορείτε να δείτε τον Joker να... τρώει ξύλο από τον Flash. Δείτε το παρακάτω πριν το κατεβάσουν:

Το Injustice 2 θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου για PS4 και Xbox One. Θα υπάρξει επίσης μια mobile έκδοση για iOS και Android.

Διαβάστε το review του Injustice. Δείτε ακόμη τους νέους χαρακτήρες του Injustice 2.

Συζητήστε περισσότερα για το Injustice 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/02/2017 16:32
Κορυφαίο fighting game με όλους τους αγαπημένους ήρωες της DC.
#2 ashbringer (Level 25) 13/04/2017 08:51
Με κάθε στοιχείο γίνεται όλο και καλύτερο και πιστεύω πως με βάση αυτό η εταιρεία θα αναπτύξει και το νέο Mortal Kombat.
#3 KConstantine (Level 12) 25/04/2017 08:58
Quoting ashbringer:
Με κάθε στοιχείο γίνεται όλο και καλύτερο και πιστεύω πως με βάση αυτό η εταιρεία θα αναπτύξει και το νέο Mortal Kombat.


Πρόσεχε τι εύχεσαι. Έχει βγει ήδη παιχνίδι mortal kombat vs dc universe. Προσωπικά μου άρεσε, αλλά θάφτηκε αρκετά από κριτικούς και πολλά άτομα.

Για injustice, ο brainiac φαίνεται overpowered. Θα υπάρχει μεγαλεπίβολο σχέδιο να τον νικήσουν πέρα από γροθιές; Ανυπομονούμε.
#4 ashbringer (Level 25) 29/04/2017 16:11
Εννοούσα την συνέχεια του Mortal Kombat X με βάση τις βελτιώσεις και προσθήκες που υπάρχουν ήδη στο νέο injustice.Καμία σχέση με Mortal Kombat vs dc Universe , αν και θα μπορούσαν πλέον να βγάλουν κάτι πολύ αξιόλογο.Εξάλλο υ η ίδια εταιρεία τα φτιάχνει και τα 2.
Notification