Δωρεάν το Mortal Kombat 11 για το τριήμερο

Hot
Δωρεάν το Mortal Kombat 11 για το τριήμερο

Δωρεάν το Mortal Kombat 11 για το τριήμερο

Σε PS4 και Xbox One. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/10/19] Η Warner Bros. ανακοίνωσε μία δωρεάν περίοδο για το Mortal Kombat 11 αυτό το τριήμερο.

Το trial θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο για PS4 και Xbox One, ενώ θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας.

Η δοκιμαστική έκδοση περιλαμβάνει ένα αξιοπρεπές κομμάτι του παιχνιδιού. Θα έχετε πρόσβαση στα δύο πρώτα κεφάλαια της ιστορίας του Mortal Kombat 11 και θα παίξετε με ολόκληρο το ρόστερ παικτων, σε όλα τα multiplayer modes. Οι χαρακτήρες του Kombat Pack, όπως ο Nightwolf, ο Shang Tsung και ο Terminator T-800 που προστέθηκε πρόσφατα, μπορούν να εμφανιστούν, μόνο εάν δοκιμάσετε το Towers of Time mode.

 

Όλη η πρόοδος θα μεταφερθεί στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού αν φυσικά το αγοράσετε. Τα PlayStation Plus / Xbox Live Gold απαιτούντε για να παίξετε online, αλλά όχι για τη λήψη του trial ή για την πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο εκτός σύνδεσης. Το Mortal Kombat 11 πωλείται επίσης κατά τη διάρκεια του trial με 40% έκπτωση στο PlayStation Store και στο Xbox Store.

[UPDATE: 8/3/20 - Δωρεάν για άλλο ένα τριήμερο] Το Mortal Kombat 11 διατίθεται δωρεάν για άλλο ένα τριήμερο.

Κατεβάστε το σε PS4 και Xbox One. 

 

 

Διαβάστε για την ταινία Mortal Kombat και ελάτε να κουβεντιάσουμε για το Mortal Kombat 11 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.