Resident Evil: Revelations 2

Hot
Το νέο κεφάλαιο της σειράς προσπαθεί να επιστρέψει στις ρίζες της.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς προσπαθεί να επιστρέψει στις ρίζες της.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς προσπαθεί να επιστρέψει στις ρίζες της.

Η σειρά Resident Evil είναι μία από τις κορυφαίες στην βιομηχανία των video games εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από την κυκλοφορία του πρώτου game της στο PSX μέχρι και σήμερα, εκατομμύρια gamers ανά την υφήλιο έχουν... "βρέξει" τα παντελόνια τους και έχουν αφιερώσει εκατοντάδες ώρες στο να σκοτώνουν τα αγαπημένα μας zombies. Τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη της σειράς είχε ο Shinji Mikami, ο οποίος θεωρείται ο "πατέρας" του είδους Survival-horror. Ο Ιάπωνας δημιουργός κατάφερε να δημιουργήσει ένα τεράστιο franchise, του οποίου τους "καρπούς" χαίρεται η Capcom πολλά χρόνια μετά τη δημιουργία του πρώτου game της σειράς.

Τα τελευταία χρόνια όμως το Resident Evil πήρε μία στροφή προς το χειρότερο. Η Capcom αποφάσισε να οδηγήσει την σειρά σε Action μονοπάτια χάνοντας στην ουσία την ταυτότητά της με αποτέλεσμα να δεχθεί επικριτικά σχόλια από τους οπαδούς της σειράς. Απόδειξη ότι τα τελευταία Resident Evil δεν θύμιζαν σε τίποτα τα προηγούμενα κεφάλαια, είναι οι χαμηλές πωλήσεις και οι μέτριες κριτικές που τα συνόδευσαν. Μοναδική εξαίρεση στον κανόνα αποτέλεσε το το Resident Evil: Revelations, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2012, αποκλειστικά για το 3DS.

Σε αντίθεση με τα "αδερφάκια" του, τα οποία έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στη δράση, το Revelations είχε ένα "άρωμα" από τις ρίζες της σειράς. Κλειστοί χώροι, αποπνιχτική ατμόσφαιρα και συνεχόμενη μάχη για την επιβίωση. Αυτά τα στοιχεία το έκαναν να ξεχωρίσει και στη συνέχεια είδαμε την μεταφορά του και στα PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Η επιτυχία του spin-off της σειράς οδήγησε την Capcom στην ανάπτυξη ενός sequel, το Resident Evil: Revelations 2 το οποίο κυκλοφόρησε σε τέσσερα επεισόδια, αρχής γενομένης στις 25 Φεβρουαρίου. Η ιαπωνική εταιρεία ακολούθησε την νέα τάση της βιομηχανίας που θέλει τα games να κυκλοφορούν σε δόσεις. Στις 20 Μαρτίου κυκλοφόρησε η retail έκδοση η οποία κοστίζει μόλις 25 ευρώ και έχει όλα τα βασικά επεισόδια συν δύο side-stories.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι κατά πόσο το Resident Evil: Revelations 2 ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου του και αν καταφέρνει να επιστρέψει την σειρά στις ρίζες της που όλοι μας αγαπήσαμε. Όπως απέδειξε η επιτυχία του HD Remaster του πρώτου Resident Evil που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, το κοινό διψάει για ένα καλό game της σειράς που θα είναι πιστό στα στοιχεία που όλοι μας αγαπήσαμε. Πάμε να δούμε αναλυτικά το κατά πόσο το νέο δημιούργημα της Capcom καταφέρνει να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών.

Μυστήριο από τα πρώτα λεπτά
Τα γεγονότα του Resident Evil: Revelations 2 χρονολογικά διαδραματίζονται ανάμεσα σε αυτά των Resident Evil 5 και Resident Evil 6. Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινάει με την γνωστή Claire Redfield να βρίσκετε σε ένα πάρτι του οργανισμού TerraSave. Όπως μαρτυράει και η ονομασία του, ο οργανισμός προσπαθεί να προστατεύσει την ανθρωπότητα από τους τρομοκράτες που χρησιμοποιούν βιολογικά όπλα, γνωστά στους περισσότερους από εμάς ως ιούς οι οποίοι μετατρέπουν τους ανθρώπους σε zombies. Η Claire συναντάει στο πάρτι την Moira Burton, κόρη του γνωστού Barry Burton, μέλος της ομάδας S.T.A.R.S. που είχε σημαντικό ρόλο στους πρώτους τίτλους της σειράς.

Εντελώς ξαφνικά, στο πάρτι εισβάλλει μία ομάδα στρατιωτών και απαγάγει διάφορα μέλη της TerraSave, ανάμεσα τους φυσικά οι Claire και Moira. Η επόμενη σκηνή βρίσκει τις πρωταγωνίστριές μας να ξυπνούν μέσα σε μία φυλακή και στο χέρι τους να φοράνε ένα περίεργο βραχιόλι. Πολύ σύντομα θα μάθουν πως ο απαγωγέας τους, τους έχει προορίσει ως πειραματόζωα για ένα πείραμα σχετικό με την ανθρώπινη επιβίωση. Το βραχιόλι που φορούν στο χέρι τους έχει μία φωτεινή ένδειξη, η οποία αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ψυχολογική τους κατάσταση (στρες, άγχος και φόβος). Έτσι λοιπόν ξεκινάει η περιπέτεια της Claire και της Moira ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Σε αυτό το σημείο όμως, πρέπει να προσθέσουμε πως οι δύο κοπέλες δεν είναι οι μόνες πρωταγωνίστριες. Κάθε επεισόδιο χωρίζεται σε δύο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος έχουμε τον έλεγχο της Claire και της Moira, ενώ στο δεύτερο ελέγχουμε τον Barry και ένα μυστηριώδες κοριτσάκι, την Natalia. Σε γενικές γραμμές το σενάριο είναι πολύ ενδιαφέρον και θα σας κρατήσει σε εγρήγορση από τα πρώτα λεπτά. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως υπάρχει μία διαφορά έξι μηνών ανάμεσα στις δύο ιστορίες, κάτι που όπως θα διαπιστώσετε έχει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Γνωστά μονοπάτια
Το Resident Evil: Revelations 2 είναι από τα λίγα games της σειράς που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια και μένει πιστό στις ρίζες της. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, θα βρεθείτε σε κλειστούς χώρους με την κάθε γωνία να αποτελεί απειλή για την ζωή σας. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνιχτική και σκοτεινή και σας προϊδεάζει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Μεγαλύτερη έμφαση έχει δοθεί στο Co-Op κομμάτι και αποτελεί ίσως το σημαντικό συστατικό της "συνταγής". Δυστυχώς όμως, όπως θα δούμε και παρακάτω, η Capcom προέβη σε κάποιες ανεξήγητες αποφάσεις που καταστρέφουν την συνολική εμπειρία μας με τον τίτλο.

Από την αρχή του παιχνιδιού καλούμαστε να ελέγξουμε έναν από τους δύο χαρακτήρες του κάθε "ζευγαριού". Ανάλογα με ποιον θα διαλέξουμε, θα πρέπει να προσεγγίσουμε διαφορετικά το gameplay, καθώς έχουν διαφορετικούς ρόλους. Συγκεκριμένα, η Claire και ο Barry εξιδικεύονται στις επιθετικές κινήσεις και στην εξόντωση των εχθρών. Για να το θέσουμε καλύτερα, αποτελούν την αιχμή του δόρατος σας, καθώς με αυτούς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλα και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Από την άλλη, η Moira και η Natalia, έχουν έναν πιο υποστηρικτικό ρόλο που αποτελεί "κλειδί" για την πρόοδο σας στο παιχνίδι.

Η Moira χρησιμοποιεί ένα φακό για να τυφλώσει τα zombies και να τα κάνει stun, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει και ένα λοστό για να επιτεθεί αλλά και να ανοίξει διάφορα κιβώτια ή πόρτες. Η Natalia μπορεί να "αισθανθεί" που βρίσκονται οι εχθροί (ακόμη και πίσω από τοίχους), να πάρει ένα τούβλο από κάτω και να χτυπήσει τα zombies και λόγω του μεγέθους της, να περάσει μέσα από μικρές τρύπες για να ξεκλειδώσει πόρτες κτλ. Αξίζει να σημειώσουμε πως μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε ανάμεσα στους χαρακτήρες, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ικανότητες τους. Η Capcom έχει καταφέρει με μαεστρία να εισάγει το στοιχείο του teamwork και των διαφορετικών playstyles μέσα στο Resident Evil: Revelations 2. Κάπου εδώ όμως, ξεκινούν και τα προβλήματα και οι λανθασμένες επιλογές στο design.

Όπως καταλαβαίνετε, το Co-Op είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία μας. Δυστυχώς όμως, δε δουλεύει σε καμία περίπτωση όπως θα έπρεπε. Αρχικά, λάμπει διά της απουσίας του το online Co-Op. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να μην προσθέσει την υποστήριξη online Co-Op, αφήνοντάς μας μόνο με την επιλογή του split-screen. Αν μπορείτε να φέρετε έναν φίλο στο σπίτι σας και να παίξετε παρέα, σας το προτείνω με κλειστά μάτια. Σε περίπτωση όμως που αναγκαστείτε να παίξετε μόνοι σας, καλό κουράγιο! Το συμμαχικό Α.Ι. είναι το λιγότερο απογοητευτικό και σχεδόν πάντα σας αφήνει στην τύχη σας. Εν ολίγοις, η εναλλαγή ανάμεσα στους χαρακτήρες αποτελεί μονόδρομο για να καταφέρετε να ολοκληρώσετε το campaign γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ταλαιπωρηθείτε πάρα πολύ.

Το Resident Evil: Revelations 2 καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάσει στοιχεία νοσταλγίας από προηγούμενα games της σειράς, με νέα στοιχεία που διαφοροποιούν την συνολική εμπειρία.

Περνώντας στα "καλούδια" του gameplay, πρέπει να αναφερθούμε στα skills. Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία του Resident Evil: Revelations 2 είναι το skill tree, από το οποίο μας δίνετε η δυνατότητα να αναβαθμίσουμε τις ικανότητες των χαρακτήρων μας, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία βελτιώσεων. Μερικά παραδείγματα, είναι το καλύτερο healing από τα herbs, η βελτίωση του evasion και η αύξηση της ζημιάς από τα όπλα. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε skills που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού σας, ώστε να τα προσαρμόσετε στα θέλω σας. Όσον αφορά το οπλοστάσιο σας, υπάρχει μία ικανοποιητική γκάμα όπλων για όλα τα γούστα. Όσο περισσότερο θα προχωράτε στην ιστορία τόσο περισσότερα όπλα θα βρίσκετε. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως μπορείτε να τα αναβαθμίσετε με διάφορα parts που θα βρείτε στην πορεία. Γρηγορότερο reloading και αυξημένη ζημιά είναι μερικά από τα upgrades που μπορείτε να κάνετε.

Η δυσκολία του Resident Evil: Revelations 2 είναι ικανοποιητική και ότι ακριβώς θα θέλαμε από ένα σωστό Survival-horror. Τα πυρομαχικά είναι μετρημένα και αν δεν είστε προσεκτικοί στη διαχείριση τους, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση. Βέβαια, τα πυρομαχικά δεν θα είναι το μόνο σας πρόβλημα, καθώς και τα zombies είναι ικανά να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Εδώ βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως σημαντικό ρόλο στη δυσκολία παίζει και το απογοητευτικό συμμαχικό Α.Ι. όπως εξηγήσαμε νωρίτερα. Όπως και να έχει όμως, η πρόκληση που θα σας προσφέρει παραμένει ικανοποιητική. Παρόλα αυτά, υπάρχουν διάφορα "λάθη", που υπό άλλες συνθήκες θα έκαναν το Revelations 2 ακόμη πιο ελκυστικό.

Ένα από αυτά, είναι το level design. Αν και πολλές φορές θα βρεθείτε σε μέρη που θυμίζουν έντονα τις παλιές καλές στιγμές της σειράς, όπως ερημωμένα χωριά και στενούς διαδρόμους με τους εχθρούς να παραμονεύουν σε κάθε γωνία, υπάρχουν σημεία που οι χώροι είναι υπερβολικά ανοιχτοί και δε προσδίδουν καθόλου φόβο ή αγωνία. Επίσης, η ποικιλία των εχθρών είναι μικρή καθώς είτε παίζετε με τις Claire/Moira είτε με τους Barry/Natalia θα συναντήσετε τα ίδια zombies και δυστυχώς το design τους δε συγκινεί, εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Ευχάριστη ασχολία αποτελεί η εξερεύνηση των levels, καθώς μπορείτε να βρείτε διάφορα collectibles που σας δίνουν μία καλύτερη εικόνα για το σενάριο, ενώ μπορείτε να βρείτε και διάφορες προμήθειες που θα σας χρησιμεύσουν στην πορεία σας.

Συνολικά, καθένα από τα επεισόδια είναι χωρισμένο σε δύο "chapters". Θεωρητικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχουν 8 chapters και για να τα ολοκληρώσετε όλα θα χρειαστείτε περίπου 7-8 ώρες. Ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας και την ικανότητα σας ίσως χρειαστείτε μία ή δύο περισσότερες ή λιγότερες ώρες αλλά μην φανταστείτε πως θα αλλάξει δραματικά η συνολική διάρκεια. Αξίζει να αναφερθούμε και στα δύο έξτρα επεισόδια που υπάρχουν, τα οποία είναι συμπληρωματικές ιστορίες και δεν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για τους completionist, υπάρχουν δύο επιπλέον modes στο campaign, το Countdown και το Invinsible. Στο πρώτο έχετε περιορισμένο χρόνο ώστε να ολοκληρώσετε το επεισόδιο ενώ στο δεύτερο οι εχθροί είναι αόρατοι και φανερώνονται είτε από τον φακό της Moira, είτε από τις ικανότητες της Natalia.

Το εθιστικό Raid Mode
Αν και το μόνο multiplayer mode του Resident Evil: Revelations 2, το Raid αποτελεί ίσως το πιο καλοδουλεμένο και μελετημένο mode του. Είναι βασισμένο στο αντίστοιχο mode του πρώτου Revelations, με τη διαφορά ότι έχει επεκταθεί σημαντικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει πάνω από 100 αποστολές αυξανόμενης δυσκολίας, οι οποίες είτε σας ζητούν να υπερασπιστείτε ένα σημείο είτε σας θέλουν να προχωρήσετε και να φτάσετε στο τέλος του κάθε level. Στο Raid συναντάμε σημαντικά RPG στοιχεία, καθώς υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες που μπορείτε να επιλέξετε (είτε καλούς, είτε... κακούς) και να τους αναβαθμίσετε μαζεύοντας XP και gold.

Ανεβαίνοντας level αποκτάτε πρόσβαση σε νέα skills, ενώ μπορείτε να πάρετε νέα όπλα και να τα αναβαθμίσετε. Τα zombies έχουν και αυτά levels και όσο προχωράτε γίνονται όλο και πιο δύσκολα, με κάποια από αυτά να έχουν ειδικούς ρόλους, όπως για παράδειγμα healers κτλ. Ευτυχώς, εδώ έχετε τη δυνατότητα να παίξετε online μαζί με κάποιον άλλο παίκτη για να σας βοηθήσει. Επίσης, υπάρχουν διάφοροι χάρτες με κάποιους από αυτούς να μην εμφανίζονται στο campaign, γεγονός ευχάριστο. Το Raid Mode είναι πραγματικά πολύ εθιστικό και από μόνο του μπορεί να σας χαρίσει πολλές ώρες ενασχόλησης και διασκέδασης.

Τα σημάδια του χρόνου
Το Resident Evil: Revelations 2 χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών MT Framework 2.0 που συναντήσαμε και στο Resident Evil 6. Πρόκειται για μία engine της προηγούμενης γενιάς κονσολών και αυτό φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μαρτυράει τα "χρονάκια" της. Αυτή η επιλογή της Capcom μαρτυράει πως επικεντρώθηκε στο μεγάλο αγοραστικό κοινό των PS3 και Xbox 360 σε αντίθεση με τις next-gen κονσόλες. Αν και μπορεί να μην εντυπωσιάζει ο οπτικός τομέας, τουλάχιστον έχει γίνει μία αξιοπρεπής δουλειά στο port των next-gen εκδόσεων, καθώς το frame rate παραμένει σταθερό και τα textures έχουν ικανοποιητική ανάλυση.

Εκεί που έχει γίνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά είναι στο voice-acting, με τις ερμηνείες των ηθοποιών να είναι στο ύψος των περιστάσεων και να ικανοποιούν με την απόδοσή τους. Εξίσου σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα έχει το εξαιρετικό soundtrack που κορυφώνεται την κατάλληλη στιγμή, ενώ και τα ηχητικά εφέ τόσο των όπλων όσο και των zombies είναι επίσης πολύ υψηλής ποιότητας. Σε γενικές γραμμές όμως, φαίνεται πως η Capcom διέθεσε ένα χαμηλό budget για την ανάπτυξη του game, αλλά έγινε μία αξιέπαινη προσπάθεια από τους developers.

"Άρωμα" από το παρελθόν
Η Capcom με το Resident Evil: Revelations 2 προσπάθησε να δοκιμάσει μία διαφορετική προσέγγιση σε κάποιους τομείς. Το πρώτο πείραμα είχε να κάνει με την κυκλοφορία του game σε επεισόδια, ακολουθώντας την νέα τάση που υπάρχει στην βιομηχανία. Το δεύτερο πείραμα, είχε να κάνει με την "αναβίωση" του Survival-horror στο gameplay και ως ένα σημείο, θα μπορούσαμε να πούμε πως τα κατάφερε αρκετά καλά. Συνολικά, τα τέσσερα επεισόδια συν τα δύο έξτρα και κάποια bonus DLC κοστίζουν αυτή τη στιγμή 25 ευρώ. Αν αναλογιστούμε την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του περιεχομένου, πρόκειται για μία πολύ δελεαστική τιμή και επιτρέπει σχεδόν σε όλους να το αγοράσουν.

Προσωπικά, θεωρώ πως έχει γίνει αξιέπαινη δουλειά από την Capcom με το Resident Evil: Revelations 2. Αν εξαιρέσουμε το απογοητευτικό Α.Ι. και την αμφιλεγόμενη επιλογή της ιαπωνικής εταιρείας να μην προσθέσει online Co-Op, το νέο της δημιούργημα απευθύνεται στους βετεράνους της σειράς και σίγουρα θα τους ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό. Τα δείγματα γραφής ήταν άκρως ενθαρρυντικά και πιστεύω πως στο μέλλον ίσως δούμε το Resident Evil που όλοι περιμένουμε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι τότε όμως, το Revelations 2 είναι κάτι παραπάνω από ικανό για να σας διασκεδάσει.

Θετικά:
- Ατμόσφαιρα από τα παλιά καλά χρόνια
- Value for money
- Ενδιαφέρον σενάριο
- Ποιοτικό voice-acting/soundtrack
- Μπόλικο αίμα και gore
- Το πλούσιο περιεχόμενο του Raid Mode

Αρνητικά:
- Απογοητευτικό συμμαχικό A.I.
- Μέτριος οπτικός τομέας στην next-gen έκδοση
- Μικρή ποικιλία εχθρών
- Πολλά "νεκρά" σημεία σε όλα τα επεισόδια

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 7 
Γενικά: 7.5

Μία αξιοπρεπής προσπάθεια που οι οπαδοί της σειράς πρέπει να παίξουν.

Δημήτρης Αραμπατζίδης

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 aggelos oiko (Level 14) 07/07/2015 16:54
Πολύ καλό review!μπράβο Δημήτρη
#2 +2 ThanosZax (Level 10) 07/07/2015 17:28
Ελπίζω να δώσει μια καλή συγκίνηση.
#3 +2 supermario644ever (Level 20) 07/07/2015 17:30
Πολύ καλό το review και ενδιαφέρον game
#4 +2 Nocturnius (Level 9) 07/07/2015 17:59
Εκτενεστατο αρθρο!Μπραβο!
#5 +2 Parou (Level 20) 07/07/2015 19:27
Φοβερό game και πολύ ωραίο άρθρο :-) Μπράβο Δημήτρη :D
#6 +2 LimeBone (Level 16) 07/07/2015 21:49
Πολύ ωραίο review. Κι εγώ οδεύω προς τον τερματισμό σε Co-op. :D
#7 +2 Efane (Level 24) 08/07/2015 00:54
Φοβερή δουλειά φιλαράκι. Θέλω να το πάρω καποια στιγμή στο Xbox one γιατί λατρεύω την σειρά.
#8 +2 the_prophet1987 (Level 22) 08/07/2015 10:26
Να το δοκιμάσετε παιδιά αξίζει,κυρίως αν έχεις κάποιον φίλο για co op.Εγώ με τον αδερφό μου το έχουμε λιώσει.Μπράβο Δημήτρη για το review. ;-)
#9 +2 NoGood! (Level 24) 08/07/2015 21:51
Ένα απ'τα καλύτερα games της αγοράς.Nice Δήμη!!
#10 +1 Mystique (Level 23) 09/07/2015 23:00
Το δοκιμασα λιγο στην αρχη, πολυ ωραιο ειναι, ατμοσφαιρικο και παντα στο κλιμα ενος original resident τιτλου. Τωρα πρεπει να βρω χρονο να το τερματισω. :lol:
#11 JImBala (Level 6) 10/07/2015 15:26
Πραγματικά το μεγάλο αρνιτικό του παιχνιδιου: Ειναι φτιαγμένο για co-op και ΔΕΝ παιζει online co-op παρα μόνο split screen. Τί εμπνεύσεις ειναι αυτες ρε Capcom δε καταλαβαινω. Στα Θετικά ειναι πως φτιάξανε αρκετα την ατμόσφαιρα!!
#12 ulver (Level 7) 10/07/2015 23:19
Aρκετα καλο το review αρκετα καλο το παιχνιδι...τελο ς 1ου επισοδιου
παμε για το 2ο με co-op!!!!
#13 gk21gr (Level 7) 11/07/2015 10:27
Υπεροχο... :-|
Score 7.5
7.82 User Score
(22 votes )
User Reviews 0
Genre: Survival Horror
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-2
Requirements: 2 GB RAM, Επεξεργαστής Intel® Core™ 2 Duo E6700/AMD Athlon X2 2.8 GHz, Κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® 8800 GTS/AMD Radeon HD 3850, Χώρος στον σκληρό δίσκο 23GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 20/3/2015
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification