Reviews J-Stars Victory VS+
Comments (5)

J-Stars Victory VS+ Hot

Με τόσους ήρωες, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/48/2b/c2/jstars-victory-vs-box-44-1459599327.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Με τόσους ήρωες, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.

To 2014 το Ιαπωνικό περιοδικό Weekly Shonen Jump έκλεισε τα 45 χρόνια ζωής και ο εκδοτικός οίκος του, η Shueisha, αποφάσισε να γιορτάσει αυτό το ορόσημο με ένα Αll-Stars Fighting mash-up, το J-Stars Victory VS. H δημιουργία ενός επετειακού τίτλου, που περιέχει ήρωες και ιδέες από διάφορετικά games, comics και ταινίες είναι μία κίνηση που την έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν από διάφορες εταιρείες.

Από το Weekly Shonen Jump έχουν περάσει πολλές διάσημες και αγαπημένες Anime σειρές, όπως το One Piece, το Naruto, το Gintama, το Bleach, το Rourouni Kenshin και άλλες, που σίγουρα όλοι μας κάπου ή κάποτε έχουμε παρακολουθήσει. Η ιδέα λοιπόν ενός Fighting στο οποίο μας δίνεται η δυνατότητα να τοποθετήσουμε τον Goku και τον Toriko ενάντια στον Naruto και τον Luffy, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει. Δυστυχώς όμως, το J-Stars Victory VS αποτελεί έναν από τους ομολογουμένως πολλούς τίτλους που ήρθε στις χώρες της Δύσης με τεράστια καθυστέρηση. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το Mάρτιο του 2014 στην Ιαπωνία για το PS3 και το PS Vita, ενώ στην Ευρώπη ήρθε με το όνομα J-Stars Victory VS+ το καλοκαίρι του 2015. Η έλευση του τίτλου στις χώρες της Δύσης συνοδεύτηκε και από ένα PS4 port, εξού και η προσθήκη του “+” στον τίτλο.


Σε γενικές γραμμές έχουμε δει πολλά Fighting που φέρουν σαν βάση τους Anime χαρακτήρες, όπως τα Naruto Ultimate Ninja Storm ή τα Dragon Ball, ενώ ακόμη περισσότερα βρίσκονται αυτή την στιγμή σε διαδικασία ανάπτυξης, όπως το One Piece: Burning Blood. Η εταιρεία ανάπτυξης του J-Stars Victory VS+ έχοντας στα χέρια της άπλετο υλικό για να εργαστεί, πρέπει για αρχή να καταφέρει να αποτυπώσει στην οθόνη σωστά όλους αυτούς τους θρυλικούς ήρωες από τα manga και στην συνέχεια να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό σύστημα μάχης ώστε τιμήσει με τον πρέπων σεβασμό την ξεχωριστή αυτή επέτειο του περιοδικού. Το αν θα τα καταφέρει βέβαια θα το μάθουμε στην συνέχεια.


Πετώντας στον Jump World
Έχουμε συνηθίσει –εμείς οι χρήστες καθώς και οι εταιρείες ανάπτυξης- να μην δίνουμε την ίδια βαρύτητα στα Story Modes των Fighting, όση τουλάχιστον δίνουμε στο Multiplayer. Στις περισσότερες περιπτώσεις, με σπάνιες εξαιρέσεις, τα Story Modes των Fighting είναι είτε πολύ μικρά σε διάρκεια, είτε έχουν κοινότοπο-κλισέ σενάριο. Το J-Stars Victory VS δεν ανατρέπει τα δεδομένα σε αυτόν το τομέα, καθώς το Story Mode του, που ονομάζεται J-Adventure, έχει ουσιαστικά ανύπαρκτο σενάριο και διάρκεια που κυμαίνεται στις τρεις περίπου ώρες.

Το J-Adventure αποτελείται από τέσσερα Arcs, τα Dynamic, Hope, Investigation και Pursuit και στο καθένα από αυτά πρωταγωνιστούν διαφορετικοί ήρωες. Στο Dynamic έχουμε σαν playable χαρακτήρα τον Luffy, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν επίσης οι Ace και Seiya, στο Hope έχουμε τους Naruto, Yosuke και Gon, στο Investigation, τους Toriko, Goku και Zebra και τέλος στο Pursuit τους Ichigo, Oga και Ηiei. Όπως καταλαβαίνετε το κάθε Arc αντιπροσωπεύει μία διμοφιλή Anime σειρά –One Piece, Naruto, Bleach, Toriko. Δυστυχώς, παρά το γεγονός πως η ιδέα για διαφορετικά Arcs με διαφορετικούς πρωταγωνιστές ακουγόταν αρχικά πολύ συναρπαστική, μετα λύπης μου διαπίστωσα πως και τα τέσσερα Arcs έχουν ακριβώς την ίδια πλοκή. Το μόνο που αλλάζει είναι κάποια interactions που έχουν οι χαρακτήρες κατά την διάρκεια μερικών Quests. Η βασική ιστορία, το σενάριο δηλαδή, μένει ίδια και απαράλλαχτη.


Μιας και αναφερθήκαμε σε interactions, καλό θα ήταν να τονίσουμε πως όλοι οι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων γίνονται μέσω στατικών εικόνων, παρόμοιων με αυτές που –δυστυχώς- είδαμε και στο Street Fighter V, με την διαφορά όμως ότι δεν υπάρχουν διάλογοι! Σε όλοκληρη την διάρκεια του Story Mode δεν θα ακούσετε ποτέ τους ήρωες σας να συζητούν μεταξύ τους, παρά μόνο να αρθρώνουν κάποια επιφωνήματα ή να λένε κάποιες από τις γνωστές κλασσικές τους ατάκες και δεν θα δείτε κανένα cinematic ή in-game cutscene. Αυτό βέβαια δεν είναι τελείως παράλογο αν αναλογιστούμε πως το J-Stars Victory VS+ περιέχει 52 Anime χαρακτήρες και πίσω από τον κάθε χαρακτήρα βρίσκεται ένας ακριβoπληρωμένος και διάσημος voice actor.

Όσοι ξεκινήσετε το J-Adventure σίγουρα θα ενθουσιαστείτε αρχικά –ειδικά αν είστε fans των Anime- από το γεγονός πως ανα πάσα χρονική στιγμή μπορεί να βρεθεί μπροστά σας οποιαδήποτε χαρακτήρας από οποιαδήποτε Anime. Βέβαια, όσο πρωχωράτε στο J-Stars και αν κάνετε και αρκετά από τα side missions τότε το φαινόμενο αυτό θα ελλατώνεται και από ένα σημείο και μετά θα βλέπετε τους ίδιους χαρακτήρες ξανά και ξανά και ξάνα κάτι που αναπόφευκτα θα καταντήσει κουραστικό. Το main story δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Απλά μετακινείστε από το ένα σημείο του χάρτη στο άλλο με το πλοίο σας, πολεμάτε μερικούς εχθρούς και προχωράτε. Περιστασιακά, θα βρείτε και μερικά upgrades για το πλοίο σας τα οποία το κάνουν πιο γρήγορο και του προσθέτουν διάφορες ιδιότητες. To J-Adventure μπορεί να παιχτεί και co-op με ένα δεύτερο χειριστήριο.


Οι πόλεις που υπάρχουν στον χάρτη είναι φυσικά παρμένες από τα διάφορα Anime του Shonen Jump, αλλά δεν τις εξευρευνάτε ποτέ, απλά πολεμάτε σε διαφορετικά stages. Συνολικά, υπάρχουν 12 διαφορετικά stages για να πολεμήσετε και κάθε μάχη στο Story Mode δίνει exp στους ήρωες που έχετε στο ρόστερ σας, οι οποίοι ανεβαίνουν levels. Το περίεργο εδώ είναι πως τα levels φαίνεται να μην παίζουν μεγάλο ρόλο. Levels και exp μπορούν να αποκτήσουν μόνο οι τρεις πρωταγωνιστές του εκάστοτε Arc. Αν δηλαδή επιλέξετε να έχετε στο party σας κάποιον άλλον ήρωα τότε αυτός πολύ απλά δεν θα αποκτάει exp. Επίσης δεν παρατήρησα καμία ουσιαστική διαφορά αναφορικά με τα levels, καθώς δεν υπάρχουν attributes. Ο Luffy που χρησιμοποίησα έφτασε στο level cap που είναι το 50 και έδινε και δεχόταν την ίδια ζημιά με αυτή του level 1. Τα μοναδικά attributes που υπάρχουν είναι τα Friendship, Triumph και Effort, τα οποία έχουν μέγιστο level cap το 10 και σας παρέχουν διάφορα αντικείμενα στο in-game shop, καθώς και διαφορετικές ιδιότητες κατά την διάρκεια του Victory Burst, για το οποίο θα μιλήσουμε αναλυτικά παρακάτω.

Ανεκτίμητο το συναίσθημα να νικάς τον Goku με την Arale Norimaki από το Dr. Slump.


Ka-Me-Ha-Me-μπαα...
Φυσικά θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το πολύ βαρετό Story Mode αν ουσιαστικά είχαμε στα χέρια μας ένα καλό Fighting με ένα αξιόλογο σύστημα μάχης. Δυστυχώς όμως και σε αυτόν τον τομέα η Spike Chunsoft δεν έχει δώσει το απαραίτητο βάθος. Οι μάχες λαμβάνουν μέρος σε 3D στάδια τα οποία είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους όλα καταστρέψιμα. Η κάθε ομάδα απότελείται από δύο ήρωες συν ένα τρίτο έξτρα ήρωα που χρησιμοποιείται σαν support και μπορείτε να τον καλέσετε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να σας βοηθήσει για λίγα δευτερόλεπτα. Για να νικήσετε μία μάχη πρέπει ουσιαστικά να μηδενίσετε την ζωή των αντιπάλων σας τρεις φορές. Όταν ένας χαρακτήρας χάνει όλη την μπάρα της ζωής του τότε πρέπει να περιμένει μερικά δευτερόλεπτα και μετά ξαναβγαίνει στο πεδίο της μάχης με full-αρισμένη ζωή.


Επίσης, υπάρχει και η γνωστή fatigue μπάρα που μειώνεται κάθε φορά που βαράτε τους αντιπάλους σας ή κάνετε κάποιο combo. Την μπάρα αυτή μπορείτε να την γεμίσετε μόνοι σας κρατώντας πατημένο το R1 και το Χ. Υπάρχει επίσης μία ακόμα μπάρα η οποία ονομάζεται Voltage Gauge. Γεμίζετε το Voltage Gauge χτυπώντας τους αντιπάλους σας και όταν το full-άρετε θα μπορείτε με το συμπάκτη σας να κάνετε ένα Victory Burst το οποίο σας ενισχύει και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την Ultimate επίθεσή σας. Η ενίσχυση/buff που παίρνετε από το Victory Burst εξαρτάται από το Attribute που έχει ο ήρωας σας. Αν είναι Εffort τότε αυξάνεται η άμυνα σας, αν είναι Triumph τότε αυξάνεται η επίθεση σας και τέλος αν είναι Friendship τότε μειώνεται το Voltage Gauge.

Γενικά, τα combos ναι μεν είναι ξεχωριστά για κάθε χαρακτήρα αλλά είναι δε μετρημένα και στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ο εκάστοτε παίχτης έχει 2-3 συνδυασμούς κινήσεων που μπορούν αν επιτευχθούν πατώντας συνδυαστικά το τετράγωνο, το τρίγωνο, ή τον κύκλο μαζί με το αριστερό αναλογικό ή το R1 και μία μόνο Ultimate επίθεση. Εκτός από αυτό, το J-Stars δεν απαιτεί καθόλου στρατηγική αφού βαράτε τους αντιπάλους σας μέχρι να τους ρίξετε κάτω. Αφού τους ρίξετε κάτω, για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα είναι άτρωτοι σε επιθέσεις. Απλά αμυνθείτε μέχρι να σταματήσουν να είναι άτρωτοι και ξαναβαρέστε τους. Κάντε αυτό συνέχεια και θα νικήσετε χωρίς να χύσετε καθόλου ιδρώτα σε όλες τις μάχες ενταντίον της CPU σε οποιαδήποτε επίπεδο δυσκολίας. Το μεγάλο θετικό του J-Stars Victory VS+ είναι ότι περιέχει μεγάλη ποικιλία από Anime χαρακτήρες. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως περιέχει 52 χαρακτήρες από τους οποίους οι 39 είναι playable ενώ οι υπόλοιποι 13 είναι μόνο για το ρόλο του Support.


Shop, Victory Road και κάρτες
Κάθε μάχη στο J-Stars Victory VS+ θα σας παρέχει J-Points τους οποίους μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε στο in-game μαγαζί που ονομάζεται J-Shop. Εκεί θα βρείτε κυρίως αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν στο Story Mode, όπως exp potions και κομμάτια για να κάνετε upgrade το πλοίο σας. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε Bronze, Silver και Gold Coins με τα οποία ξεκλειδώνετε κάρτες. Οι κάρτες φέρουν πάνω τους, τους 52 ήρωες του J-Stars Victory VS+ και δίνουν διάφορα στατιστικά, τα οποία εξαρτώνονται από την σπανιότητα της κάρτας. Με αυτές τις κάρτες μπορείτε να φτιάξετε ένα deck απο 10 κάρτες, το οποίο κάνετε equip σε κάποιον ήρωα. Υπάρχουν τέσσερα είδη σπανιότητας για τον κάθε ήρωα οπότε καταλαβαίνετε πως υπάρχουν περίπου 200 κάρτες. Υπάρχουν επίσης κάρτες που μπορείτε να τις αποκτήσετε μόνο από το J-Adventure κάνοντας συγκεκριμένα side quests. Με τα J-Points μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε και τους διάφορους χαρακτήρες από το Shop.

Στα Modes του J-Stars Victory VS+ έχουμε τo γνωστό Arcade, το Victory Road, το Free Battle και το Online Battle. Στο Arcade Mode, όπως πάντα, μπορείτε να διαλέξετε έναν οποιοδήποτε ήρωα και να προσπαθήσετε να κερδίσετε έξι παιχνίδια ενάντια στην CPU σε συγκεκριμένο επίπεδο δυσκολίας της επιλογής σας. Το Victory Road αποτελείται απο 12 διαφορετικές περιοχές, όπου στην κάθε μία καλείστε να παλέψετε τέσσερις με πέντε μάχες για να την καθαρίσετε και να προχωρήσετε στην επόμενη. Η πρώτη περιοχή που συναντάτε είναι το Hidden Leaf Village από το Naruto. Σε μερικές μάχες του Victory Road υπάρχουν κάποια Challenges του τύπου “Κάνε μία Ultimate επίθεση” ή “Kάνε ένα Victory Burst” τα οποία αν τα ολοκληρώσετε προσφέρουν έξτρα J-Points. Στο Free Battle μπορείτε να παίξετε ελεύθερα με οποιοδήποτε χαρακτήρα θελετε ενάντια σε οποιοδήποτε αντίπαλο ή στάδιο επιθυμείτε. Σε αυτό το mode θα περάσετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε μερικά από τα Achievements του τίτλου.


Τέλος, στο Online Mode καλείστε να παίξετε ranked ή friendly matches ενάντια σε άλλους παίχτες. Δυστυχώς, οι servers φαίνεται να μην έχουν αρκετό κόσμο αυτή την στιγμή και πολλές φορές αναγκαστήκαμε να περιμένουμε αρκετή ώρα για να βρούμε αντίπαλο, ενώ άλλες φορές δεν βρίσκαμε καθόλου. Γενικότερα, σε ώρες μη αιχμής, δύσκολα θα βρείτε να παίξετε online. Στο online ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με το Free mode. Μπορείτε να διαλέξετε οποιονδήποτε ήρωα, support και στάδιο θέλετε, αλλά αν ο συμπαίχτης σας και οι αντίπαλοι σας έχουν διαλέξει διαφορετικά, τότε το support και το στάδιο θα επιλεχθούν στην τύχη. Mπορεί το Platinum Trophy να είναι σχετικά εύκολο για να το κατακτήσετε, παρ’ όλα αυτά θα χρειαστεί άπειρες ώρες grind-αρίσματος καθώς τα achievements απαιτούν να ολοκληρώσετε και τα τέσσερα Arcs του J-Adventure αλλά και τις 123 μάχες του Victory Road. Για να ολοκληρώσετε ένα Arc στο 100% του, δηλαδή να κάνετε όλα τα side quests θα χρειαστείτε περίπου στις οχτώ με εννιά ώρες. Αν καταφέρετε και ολοκληρώσετε το 100% του Adventure θα έχετε παράλληλα φτάσει στο ανώτατο επίπεδο τα Effort, Friendship και Triuph attributes, θα έχετε ξεκλειδώσει όλους τους ήρωες από το shop και θα έχετε αγοράσει και αρκετές από τις κάρτες. Με ένα ολοκληρωμένο playthrough δηλαδή θα έχετε ξεκλειδώσει σχεδόν τα πάντα. Μετά, το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσετε τα υπόλοιπα Arcs σε speedrun –αφού έχετε κάνει από πριν τα περισσότερα έξτρα quests- το οποίο διαρκεί περίπου τρεις ώρες.


Ίσως να το παίζαμε καλύτερα σε manga
Ούτε στο κομμάτι των γραφικών έχει γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια από την εταιρεία ανάπτυξης, καθώς ακόμα και για το PS3 τα γραφικά πολλές φορές είναι απογοητευτικά και θυμίζουν άλλες εποχές. Το μεγάλο πρόβλημα με τα γραφικά δεν παρατηρείται τόσο στους χαρακτήρες, όσο στα στάδια. Όλα τα στάδια είναι πολύ κακοφτιαγμένα και αυτό φαίνεται όταν ξεκινήσετε να τα καταστρέφετε με τις διάφορες επιθέσεις σας. Οι διαφορές της έκδοσης του PS3 με αυτή του PS4 είναι πολύ μικρές, αφού απλώς, η εικόνα της έκδοσης για PS4 είναι συγκριτικά πιο polished από αυτή του PS3. Θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι σε καμία από τις δύο εκδόσεις δεν παρατηρήσαμε πτώσεις στο frame rate.

Ποιοτικά, την ίδια περίπου εικόνα συναντάμε και στον ηχητικό τομέα. Όπως ήδη αναφέραμε, δεν υπάρχουν διάλογοι. Το μόνο που θα ακούτε κατά την διάρκεια των συνομιλιών, είναι κάποιες γνωστές ατάκες που ξεστομίζουν οι χαρακτήρες στις αντίστοιχες Anime σειρές από τις οποίες προέρχονται. Επίσης, δεν υπάρχει Αγγλικό voice-over παρά μόνο αγγλικοί υπότιτλοι, καθώς τα πάντα είναι στα Ιαπωνικά. Όσον αφορά το soundtrack, παίζουν γνωστά Ιαπωνικά Anime κομμάτια όπως το You are Easygoing, το Burning Sword και άλλα. Μάλιστα, στην PS3 έκδοση μπορείτε να κάνετε upload και τα δικά σας τραγούδια στο παιχνίδι μέσω του BGM Editor από τον σκληρό σας δίσκο. Στο PS4 δυστυχώς δεν έχετε αυτή την επιλογή. Στις μάχες βέβαια τα sound effects των ηρώων έχουν την δυνατότητα να σας συναρπάσουν, καθώς όλοι οι ήχοι μάχης και οι κραυγές των χαρακτήρων είναι παρμένες από τις αντίστοιχες επικές Anime σειρές.


Εν κατακλείδι

Είναι σαφές πως δεν έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη του J-Stars. Το σύστημα μάχης και το σενάριο είναι ρηχά και... τεμπέλικα και η Spike Chunsoft φαίνεται να έχει δώσει περισσότερη προσοχή στο μεγάλο ρόστερ παρά στους υπόλοιπους τομείς. Το J-Stars φαίνεται να έχει αναπτυχθεί βιαστικά και με σκοπό να ικανοποιήσει κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες των fans, όπως το να βρεθούν στο ίδιο στάδιο αντιμέτωποι ο Goku, o Luffy, o Gon και ο Naruto. Τo J-Stars Victory VS+ δεν αξίζει ούτε κατά διάνοια τα 70 ευρώ που κοστίζει στο PS Store. Αν είστε μεγάλος Anime fan ή Achivement Hunter και σας αρέσουν τα Fighting και αν το βρείτε ποτέ σε αρκετά χαμηλή τιμή (της τάξης των 10 με 15 ευρώ), τότε αξίζει να το δοκιμάσετε με την παρέα σας και να συλλέξετε ταυτόχρονα τα Trophies. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, μερικές μέρες αργότερα θα το αφήσετε στην άκρη και δεν θα το ξαναπιάσετε ποτέ στα χέρια σας.

Θετικά:
- Πολλοί και γνωστοί playable χαρακτήρες
- Mπορεί να σας προσφέρει μερικές επικές μάχες

Αρνητικά:
- Άχρωμο, άοσμο και άγευστο σενάριο
- Ρηχό σύστημα μάχης
- Μετριότατος τεχνικός τομέας

Βαθμολογία
Γραφικά: 6
Ήχος: 5
Gameplay: 6
Αντοχή: 6
Γενικά: 6

Ο μακρινός, απλοϊκός και ασχημούλης ξάδερφος του Naruto Ultimate Ninja Storm.

Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος  

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Lordwinter (Level 28) 02/04/2016 15:23
Τρέφω τεράστιο σεβασμό προς την Spike Chunsoft καθώς μας έχει χαρίσει αρκετά αριστουργηματικ ά Visual Novels όπως το Danganronpa, αλλά στα Fighting δεν το έχει.
#2 Blood Prince (Level 27) 02/04/2016 15:34
Αυτό το Dragonball ήταν το αγαπημένο μου anime στα παιδικά μου χρόνια.
#3 Nocturne (Level 13) 02/04/2016 15:41
Boa Hancock !
#4 TheReaper (Level 21) 03/04/2016 00:31
Ε, καλά. Δεν ήταν και απρόσμενο αυτό το 5.5 είναι η αλήθεια. Τέτοιου είδους τίτλοι πάντα έχουν ένα "χάσμα", ένα κενό που δεν μπορεί να καλυφθεί. Ακριβώς επειδή υπάρχει αυτή η μεγάλη ποικιλομορφία, αυτό το τεράστιο εύρος που είναι σαν απαραίτητο κακό.

Θυμάμαι και μικρότερος που ήμουν ότι όταν έπαιζα το Marvel VS Capcom, έλεγα ότι δεν μου άρεσε το παιχνίδι...
#5 Blood King (Level 24) 03/04/2016 21:41
Πως κατόρθωσαν με τόσους χαρακτήρες να το χαντακώσουν είναι απορίας άξιο, ειδικά το σκηνικό με το level cap είναι εξοργιστικό, άκου δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στα επίπεδα. Το όλο πακέτο μοιάζει προχειροφτιαγμέ νο και κακοσχεδιασμένο , τόσο ώστε να απευθύνεται μόνο σε gamers που δεν έχουν ξαναπιάσει fighting στην ζωή τους.
Score 6
User Score ( 11 votes ) 5.82
User Reviews 0
Genre: Fighting
Developer: Spike Chunsoft
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 1-2
Requirements:
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 26/6/2015
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL )
thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS
Notification