Final Fantasy Explorers

Hot
REVIEWED ON 3DS  

Όταν το Final Fantasy συναντάει το Monster Hunter.

Όταν το Final Fantasy συναντάει το Monster Hunter.

Όταν το Final Fantasy συναντάει το Monster Hunter.

Το Final Fantasy σαν όνομα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αρκεί μόνο να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το πιο επιτυχημένο RPG franchise όλων των εποχών. Η επιτυχία της σειράς έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολλαπλών spin-offs που εκτείνονται και σε άλλα genres από Racing μέχρι Rhythm games. Παρόλα αυτά πάντα στον πυρήνα τους υπάρχουν RPG στοιχεία. Τα πιο συνηθισμένα spin-offs φυσικά ανήκουν στις κατηγορίες των Tactical RPG όπως τα Final Fantasy Tactics ή των Action RPG όπως τα Final Fantasy Crystal Chronicles. Στην τελευταία κατηγοριά ανήκει και το Final Fantasy Explorers, το οποίο αναπτύχθηκε από την Square Enix σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρία ανάπτυξης Racjin.

Το νέοτερο μέλος της γνωστής σειράς της Square Enix κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το 3DS αρχικά στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο του 2014 μετά την πρώτη παρουσίασή του στις αρχές του καλοκαιριού του ίδιου έτους. Χρειάστηκε να μπούμε στο 2016 για να μπορέσουμε να το δοκιμάσουμε όλοι οι υπόλοιποι. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού προήλθε από τον Atsushi Hashimoto, παραγωγό του remake του Final Fantasy Legend II για το DS, υποσειρά η οποία δεν έχει έρθει ποτέ στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Hashimoto θέλησε να δημιουργήσει ένα multiplayer Final Fantasy όπου θα μπορείτε να πολεμήσετε κλασσικά τέρατα της σειράς, ενώ το job system μπήκε αργότερα στην εξίσωση. Ο Ιάπωνας παραγωγός σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, αλλά είμαι βέβαιος ότι έριξε και μια ματιά στην δημιουργία της γειτόνισσας Capcom, Monster Hunter.

 

Κρύσταλλοι και πάλι κρύσταλλοι
Αν η σειρά Final Fantasy είναι γνωστή για δύο τρία πράγματα, τότε ένα από αυτά είναι σίγουρα η ευφάνταστη πλοκή των παιχνιδιών της. Αναφερόμαστε για σενάρια σε settings υψηλής φαντασίας με πολέμους γενεών, αδυσώπητους εχθρούς και ανατροπές σκηνικού. Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία ή τουλάχιστον στην κλίμακα που μας έχει συνηθίσει η σειρά, δεν θα τα συναντήσετε στο Final Fantasy Explorers. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι developers έδωσαν βάρος στην εξέλιξη της ιστορίας μέσω quests, όπως είχε γίνει παλαιότερα στο Final Fantasy Crystal Chronicles και όπως συμβαίνει στο Monster Hunter της Capcom, το οποίο θα το αναφέρουμε αναπόφευκτα κι άλλες φορές.

Πόλεμος έχει ξεσπάσει για άλλη μια φορά για τη μεγαλύτερη πηγή ενέργειας του πλανήτη, τους κρυστάλλους. Παράλληλα, ένα νέο νησί ανακαλύπτεται και Explorers συρρέουν για την χαρτογράφησή του, αλλά και την εύρεση της πηγής ενέργειας του νησιού, το Grand Crystal. Οι Explorers είναι ανεξάρτητοι ταξιδιώτες που αναζητούν περιπέτεια και παράλληλα προσφέρουν βοήθεια χωρίς να είναι ο πρωταρχικός τους στόχος. Τον ρόλο ενός Explorer αναλαμβάνετε κι εσείς με σκοπό να εξερευνήσετε το νησί Amostra που μόλις έχει ανακαλυφθεί και να νικήσετε τα τέρατα που φυλάνε τα κομμάτια κρυστάλλων και το Grand Crystal, δίνοντας την ευκαιρία στον υπόλοιπο κόσμο να επωφεληθεί από την ενέργεια τους.

Libertas, η πόλη του... κρυστάλλινου φωτός
Μετά από ένα απλοϊκό character customization, θα βρεθείτε στην πόλη Libertas η οποία λειτουργεί ως κεντρικό hub της περιπέτειάς σας και σημείο εισόδου στο υπόλοιπο νησί της Amostra. Την κεντρική πλατεία κοσμεί ένας κρύσταλλος μέσα από τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τα abilities σας και να αγοράσετε νέα με την χρήση των CP (Crystal Points) που συγκεντρώνετε με την ολοκλήρωση των quests και κυρίως των side quests που σας δίνουν μονάχα CP. Τριγύρω υπάρχουν διαφόρων ειδών καταστήματα και πάγκοι που θα σας φανούν χρήσιμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μέσα στην Libertas συμβαίνει όλη η μαγεία της προετοιμασίας. Από εδώ θα αγοράσετε νέα αντικείμενα και εξοπλισμό, θα δημιουργήσετε και θα ενδυναμώσετε τον δικό σας εξοπλισμό, θα στρατολογήσετε τέρατα ως συμμάχους και φυσικά θα αποδεχτείτε νέα quests. Ένα περίεργο κατάστημα είναι αυτό της Fortune Teller, την οποία πληρώνετε με Play Coins που συγκεντρώνετε όταν περπατάτε με το 3DS να βρίσκεται σε Sleep Mode. Ο λόγος που είναι περίεργο είναι διοτί το μόνο που σας προσφέρει είναι ένα τυχαίο boost στο επόμενο quest σας, όπως για παράδειγμα αυξημένα XP ή περισσότερα Gil (το βασικό νόμισμα του παιχνιδιού) και εν ολίγοις θα το χρησιμοποιήσετε ελάχιστες φορές.Τέλος, η Libertas λειτουργεί και ως ο χώρος από τον οποίο θα συναντήσετε άλλους παίκτες διαδικτυακά και υπό ιδανικές συνθήκες θα ολοκληρώσετε μερικά quests μαζί.

Final Fantasy ή Monster Hunter;
Η απάντηση είναι "και τα δύο". Αρχικά, να σημειώσουμε ότι το concept έχει ξεκάθαρες ομοιότητες με αυτό του RPG της Capcom. Θα ξεκινήσετε με μιά ομάδα άλλων μαχητών ή μόνοι σας με σκοπό να ολοκληρώσετε quests που στο τέλος τους απαιτούν σχεδόν πάντα την εξόντωση κάποιου μεγάλου τέρατος. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση τα τέρατα αυτά είναι τα λεγόμενα Eidolons, που ναι μεν είναι πολλά αφού προέρχονται από ολόκληρη τη σειρά Final Fantasy, αλλά δεν είναι ούτε κατά διάνοια αρκετά για να καλύψουν των τεράστιο αριθμό των quests που προσφέρουν οι developers. Έτσι δυστυχώς ορισμένες φορές θα πολεμήσετε τα ίδια Eidolons χωρίς καμία απολύτως αλλαγή, ενώ κάποιες άλλες φορές θα αλλάξει μονάχα ο τόπος στον οποίο θα τα συναντήσετε.

Κάθε quest που αναλαμβάνετε έχει συγκεκριμένο χρόνο ολοκλήρωσης και απαιτεί συνήθως τη συλλογή ενός αριθμού αντικειμένων, την εξόντωση ενός αριθμού εχθρών ή την νίκη σε μια μάχη με Eidolon. Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μπορείτε να ρυθμίσετε την δυσκολία του quest ακριβώς στα μέτρα σας. Για την ακρίβεια μπορείτε να επιλέξετε εως και τέσσερα μειονεκτήματα που θα σας επιβαρύνουν κατά τη διάρκεια της αποστολής σας και θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, αλλά πάντα με την υπόσχεση να ανταμειφθείτε με μεγαλύτερα rewards. Μερικά από αυτά είναι η απαγόρευση χρήσης των items, ο διπλασιασμός του Attack Power των εχθρών και η μείωση του διαθέσιμου χρόνου σας. Ο χρόνος που σας παρέχεται για κάθε αποστολή ξεκινάει να μετράει από την ώρα που θα φύγετε από την Libertas και μπορεί να είναι υπεραρκετός, όμως έχει τον τρόπο του να σας πιέσει.

Αν κατά τη διάρκεια της μάχης πεθάνετε, δεν τελειώνει τίποτα. Πέρα από τα Phoenix Pinion που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επανέρθετε στη ζωή, θα πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα επιλέγοντας να αφαιρέσετε πέντε λεπτά από τον χρόνο σας. Αν και τα Phoenix Pinion είναι δυσεύρετα κι ακριβά, ο χρόνος είναι άπλετος όπως προαναφέρθηκε, ειδικά από τη στιγμή που θα ξεκλειδώσετε το αεροσκάφος για να μεταφέρεστε ευκολότερα σε διάφορα σημεία του χάρτη. Για παράδειγμα ένα quest που στην πραγματικότητα απαιτεί το πολύ 25 λεπτά για να ολοκληρωθεί, θα σας διαθέσει χρονικό υπόλοιπο μίας ώρας. Καταλαβαίνετε ότι με αυτόν τον τρόπο η αποστολή σας γίνεται αρκετά ευκολότερη και μπορείτε άνετα να συνδυάσετε μερικά μειονεκτήματα για να συλλέξετε περισσότερα XP.

Όσον αφορά το σκέλος της μάχης, τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Υπάρχει η γνωστή melee επίθεση και η χρήση κάποιου από τα οχτώ abilities που επιτρέπεται να έχετε πάνω σας. Πέρα από την μπάρα των HP έχετε και αυτή των AP (Ability Points) η οποία κατεβαίνει με τη χρήση των abilities ή όταν κάνετε sprint, ενώ επανέρχεται αργα με την πάροδο του χρόνου ή μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία πραγματοποιώντας melee επιθέσεις και κάνοντας χρήση των κατάλληλων items. Θα δείτε ότι ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάποιο job που βασίζεται σε melee επιθέσεις, θα χρειαστείτε σχεδόν όλα τα abilities σας και η μπάρα των AP θα εξαφανίζεται γρήγορα. Το κάθε ability που διαθέτετε μπορεί να υποστεί κάποιο είδος μετάλλαξης, αν το χρησιμοποιήσετε καθώς έχει ενεργοποιηθεί το Crystal Surge, μια ιδιότητα που γίνεται διαθέσιμη όταν σκοτώνετε συνεχόμενα εχθρούς ή χρησιμοποιείτε συνεχώς abilities. Έτσι προκύπτουν διάφορες παραπλήσιες μορφές κάθε ικανότητας τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

Τα jobs επιστρέφουν από τη σειρά Final Fantasy και τα abilities σας είναι άμμεσα συνδεδεμένα με αυτά και όχι με το EL (Explorer Level) σας. Για την ακρίβεια το EL δεν ανεβάζει καν τα stats σας όπως στα περισσότερα RPG και ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι να σας δείχνει την γενική πρόοδό σας όπως τον αριθμό εχθρών που έχετε σκοτώσει και αποστολών που έχετε ολοκληρώσει. Σκεφτείτε ότι το EL δεν είναι καν ορατό στην οθόνη και υπάρχει μόνο σε υπομενού, ενώ δεν θα ειδοποιήστε όταν αυξάνεται. Κοινώς περνάει απαρατήρητο. Τα jobs από την άλλη σας προσκαλούν να πειραματιστείτε μαζί τους, αφού είναι και ο βασικός τρόπος για να δυναμώσετε.

Ανάλογα με την πρόοδό σας θα ξεκλειδώνονται περισσότερα jobs και σας δίνεται η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε επιλογή. Τα περισσότερα όπλα είναι αποκλειστικά σε κάποιο job, όπως και τα abilities. Μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα loadouts που ετοιμάζετε από jobs, abilities και όπλα με σκοπό να αλλάζετε γρήγορα ανάλογα το quest που ακολουθεί. Σιγά σιγά θα ξεκλειδώσετε και συνταγές για δημιουργία ολόκληρων στολών που βασίζονται σε κλασσικούς χαρακτήρες της σειράς όπως οι Cloud, Sephiroth, Lightning, Squall και άλλοι.

Οι εχθροί προέρχονται από διάφορα Final Fantasy του παρελθόντος και περιλαμβάνουν Chocobo. Τα χαριτωμένα πτηνά δεν διατίθενται για να ανεβείτε πάνω τους, οπότε αρκείστε στο να τα πολεμήσετε. Η μαγεία βρίσκεται στα Eidolons τα οποία θα σας προκαλέσουν και την περισσότερη νοσταλγία. Θα πολεμήσετε bosses όπως η Shiva, ο Ifrit, ο Odin, ο Ramuh, το Bahamut και άλλα εικονικά τέρατα. Οι μάχες με τα bosses είναι εξαιρετικές και αναμφίβολα το ομορφότερο σημείο του παιχνιδιού. Τα Eidolons διαθέτουν μια ποικιλία κινήσεων και απαιτούν στρατηγική για την εξόντωση τους. Σε περίπτωση που ακολουθήσετε καθαρά και μόνο τα κύρια quests, το ταξίδι σας θα κρατήσει κοντά στις 25 ώρες, ενώ αν αποφασίσετε να ολοκληρώσετε τα πάντα θα χρειαστείτε περίπου 35 ώρες. Βέβαια μπορείτε να συνεχίσετε για πολλές ώρες να εκπαιδεύεστε και να τελειοποιείτε τα jobs σας χωρίς να χάσετε το ενδιαφέρον σας, αφού μπορείτε να επισκεφθείτε άλλους παίχτες και να τους βοηθήσετε όπως θα δούμε παρακάτω.

Το concept των μικρών quests με ένα boss στο τέλος θα μπορούσε να γίνει αρκετά εθιστικό αν υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία στην μορφή τους.


Στρατολογήστε συναδέλφους εξερευνητές
Ο πυρήνας του Final Fantasy Explorers είναι η συνεργασία με άλλους παίχτες και η ομαδική επίτευξη των στόχων σας. Σε περίπτωση που δεν βρείτε παίκτες, μπορείτε να στρατολογήσετε μέχρι και τρία τέρατα που θα έχετε δημιουργήσει με την χρήση των αντίστοιχων atmaliths που θα έχετε συλλέξει από τα quests σας. Σας δίνεται η επιλογή για local co-op με κοντινούς σας κατόχους του Action RPG ή online co-op με άλλους παίκτες διαδικτυακά. Το γεγονός ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες μέχρι μόνο τεσσάρων ατόμων δεν συγκαταλέγεται στα αρνητικά της εμπειρίας αφού υπάρχει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ σας. Σε αυτό το σημείο πρέπει να θίξουμε και το αρνητικό στοιχείο που υπάρχει στο online κομμάτι των περισσοτέρων Nintendo games και αυτό είναι η δυσκολία επικοινωνίας με τους συμπαίκτες σας. Υπάρχει μια σειρά εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ή ακόμα και να αντικαταστήσετε ορισμένες από αυτές με δικές σας. Όπως και να έχει όμως δεν είναι και ότι καλύτερο να προσπαθείτε μέσα σε ένα υπομενού να βρείτε την πρόταση που θέλετε ενώ είστε στην μέση μιας μάχης.

Από την Libertas μπορείτε να επιλέξετε αν θα καλέσετε άλλους παίκτες στο παιχνίδι σας ή θα μπείτε εσείς στο παιχνίδι κάποιου άλλου. Είναι άκρως ελκυστικό το γεγονός ότι στο co-op δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα στο μάτι. Από τη στιγμή που έχετε επιλέξει να παίξετε online, απλώς θα εμφανιστούν άλλοι παίκτες στην πόλη σας καθώς εσείς θα κάνετε τις δουλειές σας. Θα επιλέξετε ένα quest στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι υπόλοιποι παίκτες και μόλις όλοι ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες τους, θα ξεκινήσετε την περιπέτεια σας. Επειδή υπάρχει πλήρης ελευθερία, μπορεί να δείτε για παράδειγμα δύο από τους τέσσερις παίκτες να ξεκινούν δικό τους quest και να ξεκινάνε το ταξίδι τους μέσα στον δικό σας κόσμο! Αυτό το γεγονός με τσάντισε αρχικά αφού περίμενα να υπάρχει κάποιο είδος κλειδώματος και όσοι βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο session να παίζουμε μαζί. Έτσι κι αλλιώς μόνο τέσσερις είμαστε. Στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι και απλώς το δέχτηκα. Βέβαια οι περισσότεροι παίκτες αναζητούν μια πολυμελή ομάδα και το συγκεκριμένο σπάσιμο των ομάδων τείνει να είναι εξαίρεση.

Ανάλογα με τον αριθμό των παικτών που συμμετέχουν σε ένα quest αυξάνεται και το επίπεδο δυσκολίας του. Αυτό στην ουσία γίνεται για να κρατηθεί μια ισορροπία αφού θα ήταν πολύ εύκολο για τέσσερα άτομα να εξοντώσουν τους πάντες στο διάβα τους. Η μπάρα των HP των εχθρών είναι το βασικό στατιστικό που αυξάνεται και στην ουσία διπλασιάζεται, τριπλασιάζεται ή τετραπλασιάζεται ανάλογα με τον αριθμό των παικτών. Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι παίκτες αποφασίσουν να σας αφήσουν στα κρύα του λουτρού και αποσυνδεθούν στα μέσα ενός quest; Τότε τα HP των αντιπάλων μένουν στα επίπεδα που υπήρχαν εξαρχής και το quest καταντάει αδύνατο κυρίως λόγω χρόνου. Οι developers θα έπρεπε να είχαν προνοήσει για πιθανές αποσυνδέσεις ή αποχωρήσεις παικτών. Το συμπέρασμα είναι ότι αν ξεκινήσετε ένα quest με μια ομάδα τεσσάρων παικτών και φύγουν οι δύο, καλύτερα να βγείτε κι εσείς. Θα χάσετε τον χρόνο σας.

Ανεκμετάλλευτες δυνατότητες
Στον οπτικό τομέα, το πρώτο που γίνεται αντιληπτό είναι η απουσία των 3D εφέ. Από έναν τίτλο που φέρει το όνομα Final Fantasy και την υπογραφή της Square Enix θα περιμέναμε την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του 3DS. Πέρα από αυτό, τα περιβάλλοντα είναι πανέμορφα και ποικίλα για τα δεδομένα φορητής κονσόλας, αν και λείπουν οι λεπτομέρειες. Η κάμερα έχει ορισμένα θέματα όταν πολεμάτε μεγάλους εχθρούς, αφού τείνει να τους ακολουθεί και να αποκρύπτει το οπτικό σας πεδίο. Βέβαια μπορείτε να την επαναφέρετε στην αρχική της θέση με το πάτημα του L. Σε περίπτωση που έχετε το Circle Pad Pro στο 3DS ή διαθέτετε το New 3DS, θα ελέγχετε την κάμερα με τον δεύτερο αναλογικό μοχλό και θα δείτε ότι τα περισσότερα προβλήματα της θα εξαλειφθούν.

Νοσταλγικές μελωδίες
Τα soundtracks των Final Fantasy είναι ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν τους και το Final Fantasy Explorers δεν απογοητεύει. Οι μαγευτικές μελωδίες του Tsuyoshi Sekito στολίζουν άψογα κάθε στιγμή της περιπέτειάς σας και ειδικότερα το Battle theme θα σας μείνει αξέχαστο. Το voice acting απουσιάζει πέρα από ορισμένες λέξεις, αλλά δεν θα σας αποσπάσει καθόλου αυτό. Με την ολοκλήρωση των quests θα ακούσετε και την κλασσική μελωδία που συνάδει με το τέλος κάθε μάχης στην ιστορία των Final Fantasy. Μάλιστα όταν χρησιμοποιείτε κάποια συγκεκριμένη ικανότητα που σας μεταμορφώνει σε γνωστούς χαρακτήρες της σειράς, θα ακούσετε και το αντίστοιχο theme του χαρακτήρα να σας συντροφεύει.

Μικρή απόσταση από την σωστή συνταγή
Είναι σίγουρο πως η Square Enix είδε την τεράστια απήχηση και επιτυχία της σειράς Monster Hunter στο 3DS και ειδικότερα τον πανικό που γίνεται στην Ιαπωνία και θέλησε να μπει στο παιχνίδι με την ώθηση ενός δυνατού brand name όπως το Final Fantasy. Για αυτό άλλωστε και το συγκεκριμένο Action RPG κυκλοφόρησε αρχικά αποκλειστικά στην Ιαπωνία. Το κατά πόσο το πέτυχε είναι υποκειμενικό, αν και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έφτασε τα standards των τελευταίων προσθηκών της Capcom. Παρόλα αυτά, με τη δύναμη της νοσταλγίας και τα ορισμένα πρωτότυπα gameplay mechanics έχουν μπει οι κατάλληλες βάσεις για ένα δυνατό sequel. Άλλωστε οι developers είχαν δηλώσει ότι στοχεύουν στην εξέλιξη του Final Fantasy Explorers ως νέας υποσειράς στον μαγικό κόσμο των Final Fantasy.

Θετικά:
- Ευχάριστα boss battles
- Άψογη μετάβαση από single player σε co-op
- Στολές και τέρατα που θα σας γεμίσουν νοσταλγία
- Υποστήριξη Circle Pad Pro
- Τεράστιο βάθος στην δημιουργία των abilities
- Soundtrack υψηλής ποιότητας

Αρνητικά:
- Μικροπροβλήματα με την κάμερα
- Μικρή ποικιλία στα είδη των quests
- Προβλήματα επικοινωνίας στο co-op
- Υψηλή δυσκολία εχθρών στο co-op με την αποσύνδεση συμπαικτών
- Δεν γίνεται χρήση του 3D
- Απουσία voice acting
- Αδιάφορο σενάριο

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 7
Gameplay: 6.5
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 6.8

Ετοιμαστείτε για ένα νοσταλγικό ταξίδι που θα σας κερδίσει ακόμα και με τις ελλείψεις του.

Μάνος Μαρίνος  

NEWS   VIEW ALL

Final Fantasy Explorers Collector's Edition

Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας συλλεκτικής έκδοσης για το επερχόμενο Final Fantasy Explorers που θα διατεθεί αποκλειστικά για το 3DS τον προσεχή Ιανουάριο. Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο...
Posted (13 Nov 2015)

Final Fantasy Explorers

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/14] Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Jump, ένας νέος τίτλος που θα βασίζεται στο σύμπαν των Final Fantasy βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Square Enix. ...
Posted (04 Aug 2015)

Final Fantasy Explorers Ultimate Box (3DS XL)

Σύμφωνα με το Gematsu, η Square Enix σε συνεργασία με την Nintendo, θα κυκλοφορήσουν συλλεκτική έκδοση του Final Fantasy μαζί με το 3DS XL. Το πακέτο θα ονομάζεται Final Fantasy Ultimate Box και πρόκε...
Posted (25 Aug 2014)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 28/07/2016 11:07
Καταπληκτικό και αναλυτικότατο review για ένα όμορφο game
Score 6.8
7.5 User Score
(7 votes )
User Reviews 0
Genre: Action RPG
Developer: Square Enix/Racjin
Publisher: Square Enix
Διάθεση:
Players: 1-4 (Local και Online co-op)
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 29/01/16
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb
RELATED GAMES
thumb
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification