Tekken 7

Hot
Το μυστηριώδες γονίδιο αποκαλύπτεται.

Το μυστηριώδες γονίδιο αποκαλύπτεται.

Το μυστηριώδες γονίδιο αποκαλύπτεται.

Η σειρά Tekken αποτελεί μία από τις κορυφαίες στο είδος της με εκατοντάδες χιλιάδες fans ανά τον κόσμο που περιμένουν με ανυπομονησία για τον επόμενο τίτλο ελπίζοντας να δουν κάτι νέο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η αλήθεια είναι πως τα Tekken games δεν κυκλοφορούν συχνά, μας κάνουν να περιμένουμε και όταν έρθει η στιγμή του release, συνήθως μας ανταμείβουν καθώς αποτελούν καλοδουλεμένους τίτλους. Πέρα από το φιλικό και παρεΐστικο 1v1 ή κάποιες φορές 2v2 που μας προσφέρει το Tekken σε συνδυασμό με καλή παρέα, πίτσες και μπύρες, το παιχνίδι είναι και competitive. Με δυνατότητα να κερδίσει κανείς μεγάλα χρηματικά έπαθλα και την φιλοδοξία για καταξίωση, οι καλύτεροι παίκτες ξεκινάνε το "ταξίδι" τους στα τουρνουά του Tekken. Ενδιαφέρον είναι πως φέτος ανακοινώθηκε το Tekken World Tour όπου Bandai Namco και Twitch ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν prize pool πάνω από 200.000 δολάρια.

Την τελευταία φορά που είχαμε τίτλο Tekken ήταν το Tag Tournament 2 που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το 2012 σε PS3, Xbox 360 και Wii U. Το Tekken 7 κυκλοφορεί στα Arcade της Ιαπωνίας από το 2015. Πλέον έχουμε την κυκλοφορία του Tekken 7 και στον υπόλοιπο κόσμο, από την οποία περιμένουμε να δούμε πολλά. Για αρχή ανυπομονούμε να συνεχιστεί το storyline και να δούμε τι τροπή έχει πάρει και αν θα λύσει ορισμένες απορίες. Στη συνέχεια, έρχεται το ερώτημα για το αν θα μπορέσει το Tekken 7 να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες των κονσολών όγδοης γενιάς και αν ναι, ποια θα είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Εγώ προσωπικά ήθελα να δω και το PlayStation VR κομμάτι του το οποίο είναι κάτι πρωτότυπο και δεν είχαμε πληροφορίες για την ακριβή μορφή του. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα αναλύονται στο παρόν review.

Το Devil Gene
Η οικογένεια Mishima ήταν πάντα πρωταγωνίστρια στο storyline της σειράς Tekken. Οι γνωστοί χαρακτήρες είναι παρόντες, Heihachi, Nina, Lars και άλλοι που έχουμε δει ανά διαστήματα. Παρόλα αυτά, έχουμε στοιχεία για άλλους χαρακτήρες τους οποίους δεν έχουμε δει αρκετές φορές. Ένα παράδειγμα απλό είναι η Kazumi Mishima η οποία ακόμα και τώρα παραμένει αινιγματικός χαρακτήρας με λίγες πληροφορίες για εκείνη. Αυτό που μαθαίνουμε από το Tekken 7 είναι πως η Kazumi έχει το Devil Gene, ένα ειδικό γονίδιο που δίνει υπερβολική δύναμη στον κάτοχό του, το έχει μεταφέρει στον γιο της τον Kazuya και κατά συνέπεια το έχει και ο Jin Kazama.

Η ιστορία επικεντρώνεται κατά βάση στην έχθρα μεταξύ Heihachi Mishima και Kazuya Mishima, ενώ σε αυτήν μπαίνει πολύ όμορφα και ο Akuma από την σειρά Street Fighter ο οποίος μπορεί στην αρχή να νομίζετε πως είναι άκυρος αλλά στη συνέχεια θα δείτε πως συνδέεται αρκετά ωραία με το main story και βγάζει νόημα η αναφορά σε εκείνον. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Akuma δεν έχει μόνο ρόλο στο story, αλλά μπορείτε να τον επιλέξετε και ως χαρακτήρα για να παίξετε online και offline matches. H ιστορία του Τekken 7 είναι ωραία κατά την άποψή μας και έχει μια όμορφη αφήγηση με αρκετά cinematics. Παρόλα αυτά, μιλάμε για σενάριο που κρατάει μόλις δύο ώρες, διάρκεια αρκετά μικρή για τους fans της σειράς Tekken που θα περίμεναν περισσότερα.

Tekken Modes
Πέρα από το κύριο campaign, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε και ένα διαφορετικό set από mini-campaigns με διάφορους χαρακτήρες της σειράς. Μπορεί να μην επιλέγετε ποιον μαχητή θα έχετε στο campaign αλλά εδώ υπάρχουν αρκετοί για να διαλέξετε. Αυτά τα mini series αποτελούνται από έναν μόλις αγώνα με δύο γύρους ο καθένας αλλά έχουν από ένα μικρό cinematic στο τέλος. Αυτό το σύστημα θα έλεγε κανείς ότι φέρνει λίγο σε Street Fighter όπου είχαμε μεμονωμένα campaigns με διάφορους χαρακτήρες αλλά να τα παρομοιάζαμε θα ήταν καθαρά λάθος καθώς το Tekken 7 προσφέρει τόσο κύριο campaign, όσο και αυτά τα επιπλέον chapters.

Εκτός από το Story mode, υπάρχουν τα Arcade και Treasure Battles. To Arcade mode αποτελείται από πέντε αγώνες με διαφορετικούς αντιπάλους. Ένα αρκετά απλό και σύντομο mode το οποίο θα προτείναμε για προπόνηση με τον αγαπημένο σας μαχητή. Όσο για το Treasure Battle, εκεί όσες φορές κερδίζετε έναν αγώνα, εμφανίζεται ένα κουτί το οποίο ανοίγετε και σας δίνει δώρο ένα διακοσμητικό εργαλείο για τον παλαιστή που θέλετε. Αυτά όλα μπορείτε να τα δείτε στο Character Customisation και να εμπλουτίσετε την εμφάνιση του χαρακτήρα που θέλετε.

Η Mishima Zaibatsu δυναμώνει
Παρατηρήσαμε ορισμένες αλλαγές στον τρόπο που μας βάζει στο κλίμα το Tekken 7. Για αρχή δεν υπάρχει κάποιο tutorial όπως στα περισσότερα fighting games αλλά ορισμένες ενδείξεις που εμφανίζονται κάτω αριστερά και δύσκολα τις παρατηρεί κανείς. Κατά την διάρκεια του campaign μπορείτε να κάνετε την βασική σας εκπαίδευση αλλά ο τρόπος με τον οποίο αλλάζετε συνέχεια χαρακτήρες δεν σας επιτρέπει να δείτε τις δυνατότητες του καθενός.

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως στο story mode αλλάζει συνεχώς ο τρόπος με τον οποίο παίζετε καθώς την μία φορά θα πρέπει να αναμετρηθείτε με έναν συγκεκριμένο αντίπαλο και την επόμενη θα εμφανιστεί μια στρατιά από πολεμιστές, ο καθένας με την δική του health bar και εσείς μόλις με μία όπου θα πρέπει να τους νικήσετε τον έναν μετά τον άλλο. Στο easy mode είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε αυτό χωρίς καμία δυσκολία αλλά στην medium επίπεδο, η ψαλίδα ανοίγει απότομα. Πολλές φορές είδαμε την ένδειξη “You Lose” και έπρεπε να δοκιμάσουμε από την αρχή την μάχη.

Χειρισμός και ξύλο
Το Tekken 7 φέρνει νέους μηχανισμούς στο gameplay του και αυτό μας αποδεικνύει πως οι developers θέλουν συνεχώς να βελτιώνονται και να μην απογοητεύουν. Eνδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό αποτελεί το Rage Art. Πλέον, όταν ο χαρακτήρας σας θα χάνει μεγάλο ποσοστό της ενέργειάς του, μια κόκκινη αύρα τον τυλίγει και είναι γεμάτος rage. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις κινήσεις του Rage Art και να κάνει κάτι που μοιάζει με finisher move και φυσικά να μειώσει το 30% της ενέργειας του αντιπάλου. Όσο πιο χαμηλά βρίσκεται η ενέργειά σας, τόσο περισσότερη ζημιά προκαλείτε και αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περίπτωση που αυτός που χάνει αποφασίσει να κάνει το comeback. Στο Rage mode, εκτός από το κινηματογραφικό Rage art ο παίχτης μπορεί να εκτελέσει την όχι τόσο εντυπωσιακή αλλά εξίσου χρήσιμη "rage drive" κίνηση. Με την κίνηση αυτή μπορείτε να εκτελέσετε κάποιες επιθέσεις με μεγαλύτερη δύναμη, θυσιάζοντας ουσιαστικά το Rade Mode σας. Το Rage Art επίσης έχει υλοποιηθεί ούτως ώστε το damage που προκαλείτε να είναι αντιστρόφως ανάλογο της health bar σας.

Ο μηχανισμός Power Crush, σας επιτρέπει να συνεχίσετε την επίθεσή σας ακόμα κι όταν σας χτυπάει κάποιος εχθρός, ωστόσο θα συνεχίσετε να δέχεστε επίθεση από τον εχθρό. Ακόμη, με το bound system, που στην ουσία ψιλοζαλίζατε τον εχθρό σας και κάνατε σερί combos, παύει να υφίσταται όπως το γνωρίζαμε και αντικαθίσταται από το Screw Attack, με το οποίο ο εχθρός σας στριφογυρνάει προς το πλάι. Έτσι, μπορείτε να τον χτυπάτε με περισσότερες κινήσεις όταν πέσει στο έδαφος. 

Mαζί με τα νέα χαρακτηριστικά έρχονται και ολοκαίνουριοι μαχητές και εξαφανίζονται παλιοί καλοί. Ένα παράδειγμα είναι η Christie που λείπει από το Tekken 7 όπως διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας λύπη. Νέοι χαρακτήρες είναι οι Katarina Alves, Claudio Serafino, Lucky Chloe, Shaheen, Josie Rizal, Gigas, Jack-7, Kazumi Mishima, Akuma και Master Raven. Κάποιοι από αυτούς είναι πιο εύκολοι στο να τους μάθετε όπως η Katarina και ο Shaheen και προτείνονται για πρωτάρηδες της σειράς, Η Kazumi είναι μια αρκετά καλή μαχήτρια όπως επίσης και ο Akuma ο οποίος διατηρεί τις περισσότερες κινήσεις του από το Street Fighter. Επειδή όμως το Tekken 7 είναι 3D Fighting game που σημαίνει πως οι χαρακτήρες δεν κινούνται μόνο πάνω, κάτω, μπρος. πίσω αλλά και δεξιά και αρίστερα, σημαίνει πως τα Hadoken του Akuma μπορούν να αποφευχθούν με ένα sidestep.

Το πιο επιτυχημένο Tekken από πλευράς balancing, ιστορίας και πλειάδας χαρακτήρων, θα σας ικανοποιήσει με τις νέες αλλαγές στο gameplay του, οι οποίες το εξυγχρονίζουν.


Οι 38 διαθέσιμοι χαρακτήρες του Tekken 7 έχουν κατά γενική ομολογία επιτυχημένο balancing. Άλλοι βασίζονται ιδιαίτερα σε λαβές και άλλοι χρησιμοποιούν projectiles, όπως ο Akuma που κάνει guest εμφάνιση από το Street Fighter. Ειδικότερα για τον Akuma έχουμε να πούμε ότι όσοι παίζετε το Fighting game της Capcom θα τον βρείτε ιδιαίτερα εύκολο, μιας και διαφοροποιείται από το ρόστερ του Tekken, αφού χρησιμοποιεί hadoken, shoryuken και tatsumaki, ενώ διαθέτει και EX bar, όπως και η Eliza.  Οι χαρακτήρες ξεχωρίζουν και έχουν διαφορετικές δυνάμεις και gameplay και διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας. Η Asuka έχει καλή άμυνα, ο Hwoarang έχει εκρηκτικό rushdown, ο Steve έχει πολύ καλά counter hits, ο King έχει πολύ καλά mixups κ.ο.κ. Στον τομέα τον combos o παλιός μηχανισμός του bounce έχει αντικατασταθεί από το tailspin. Πολύ εντυπωσιακό είναι το slow motion στο τελικό χτυπημα. Ακόμη, επίτέλους οι χαρακτήρες περπατάνε προς πίσω και το sidestep tracking έχει αλλάξει λίγο και είναι λιγότερο αποτελεσματικό, αλλά ανταμοίβει αυτόν που θα "διαβάσει" την κίνηση του αντιπάλου του.

 

Νέο αίμα
Το Tekken 7 θα λέγαμε πως έχει ένα πλήρες roster χαρακτηρών όπου ο καθένας έχει το δικό του στυλ και σίγουρα με κάποιο θα ταιριάξετε γάντι! Πέρα από τους κλασικούς και γνωστούς χαρακτήρες, έρχονται δέκα νέεοι μαχητές για να αγαπήσετε ή...μισήσετε. Πρώτη και καλύτερη είναι η Kazumi, η μητέρα του Kazuya και γυναίκα του Heihachi, τις κινήσεις των οποίων χρησιμοποιεί κιολας για να παλέψει. Το μαχητικό της στυηλ είναι Karate συνδυασμός του Mishima και Hachijo στυλ και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη στην μορφή της ως Devil Kazumi. Στην συνέχεια έχουμε την Lucky Chloe, ένα χαρούμενο κοριτσάκι που χρησιμοποιεί Freestyle Dance για τις μάχες της και το μαχητικό της στυλ μοιάζει λίγο με αυτό των Christie και Eddy. Προσωπικά δεν πέρασα ωραία παίζοντας ως Chloe αλλά σίγουρα εκτίμησα την Katarina, μια μοιραία κοκκινομάλλα η οποία μας φέρνει το Savate ή αλλιώς το Γαλλικό kick boxing και σίγουρα είναι μια δυνατή αντίπαλος.

Από τις καλύτερες προσθήκες είναι η Master Raven, μια δυνατή ninja με αργές αλλά δυνατές κινήσεις από Ninjutsu που σίγουρα δεν προτιμούσα να έχω αντίπαλο για αυτό και την διάλεγα τις περισσότερες φορές ως δική μου μαχήτρια. Ο Gigas είναι ένα τεράστιο ρομπότ όπου έχει λίγη ανθρωπιά ακόμα μέσα του και την δείχνει μόνο στην Katarina που αποτελεί και την θετή του κόρη. Περνάμε στον άραβα Shaheen ο οποίος έχει πάρει όλες τις κινήσεις αυτοάμυνας και επίθεσης του στρατού και τις χρησιμοποιεί ικανοποιητικά στην αρένα. Θα λέγαμε πως για πρωτάρηδες στο Tekken 7, αυτός και η Katarina είναι ότι πρέπει. Συνεχίζουμε με τον Claudio Serafino ο οποίος αποτελεί και σημαντικό κομμάτι του campaign και τον βλέπουμε ως αντίπαλο από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Θα τον χαρακτηρίζαμε ως θρησκευτικό μαχητή καθώς πολεμάει εφόσον του έρθει κάποια...άγια δύναμη. Τελευταία γυναίκα μαχήτρια είναι η Josie Rizal, μια νεαρή ταλαντούχα στην τέχνη του Eskrima από τις Φιλιππίνες που θα προτείναμε σε όσους τους αρέσει το γρήγορο gameplay. Τέλος, έχουμε guest star τον Akuma ο οποίος μεταφέρει τις κινήσεις του από το Street Fighter και σίγουρα αποτελεί δυνατό αντίπαλο που μπορείτε να κάνετε shutdown όμως εάν κινηθείτε σε όλη την πίστα και μπορείτε να αποφεύγετε τα Hadoken του μιας και το Tekken 7 αποτελεί ένα 3D fighting και όχι 2D όπου οι μονες σας επιλογές θα ήταν να σκύψετε ή να πηδήξετε.

Online και VR Mode
Ας υποθέσουμε πως έχετε τερματίσει το campaign, τα εξτρά επεισόδια, έχετε κερδίσει όλους τους φίλους σας στο σπίτι και τερματίσει τα Arcade και Treasure Battles. Τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην Gallery που περιλαμβάνει όλα τα opening και ending videos από όλους τους προηγούμενους τίτλους Tekken. Επίσης μπορείτε να ακούσετε αγαπημένα παλιά και καινούρια tracks μέσα από το Jukebox.

Εάν είστε κάτοχοι του PlayStation VR, τότε μπρείτε να δοκιμάσετε το νέο VR mode στο Tekken 7. Υπάρχει το VR Fight και το VR Viewer, με το τελευταίο να αποτελεί απλά ένα 3D model οποιουδήποτε χαρακτήρα θέλετε. Το VR Fight σας βάζει σε μια πίστα με τους χαρακτήρες που θα διαλέξετε και θα έχετε την δυνατότητα να παλέψετε και να βλέπετε τους μαχητές από κοντά, αλλά και να ρυθμίσετε την κάμερα. Επίσης υπάρχει και η επιλογή για να δείτε τις κινήσεις που εκτελείτε σε show motion, κάτι που ίσως να αρέσει στους φανς των πολεμικών τεχνών. Προσωπικά απογοητεύτηκα από το VR Mode και περίμενα πολλά παραπάν, όπως για παράδειγμα μάχη σε πρώτο πρόσωπο, χρήση των move χειριστηρίων και ειδικές μανούβρες.

Το Online Mode από την άλλη είναι αρκετά προσεγμένο και σταθερό. Μπορείτε να παίξετε απλό player match, να τεστάρετε την τύχη σας σε ranked match αλλά και να πάρετε μέρος σε online τουρνουά. Δοκιμάσαμε να παίξουμε αγώνα με αντιπάλους online και παρατηρήσαμε μικρό lag σε κάποιους, το οποίο ωστόσο διορθώθηκε σε σημαντικό βαθμό μετά το τελευταίο patch. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την πλευρά της οθόνης στην οποία θα σταθείτε. Να σημειώσουμε ότι παίξαμε με VDSL.Οι χαρακτήρες, οι νίκες, το rank και ο τίτλος κάθε παίκτη δεν εμφανίζονται πριν τον αγώνα (διότι προφανώς κάποιοι έκαναν exit όταν έβλεπαν ότι έχουν να κάνουν με ισχυρό αντίπαλο).

Πίστες σπάνε από παντού
Το Tekken 7 είναι φτιαγμένο σε Unreal Engine 4 και έτσι εξηγείται ο τόσο προσεγμένος οπτικός τομέας. Καταπληκτικά σχεδιασμένοι χαρακτήρες, ζωντανά, καταστρεφόμενες πίστες και εντυπωσιακά περιβάλλοντα. Είδαμε πως το Tekken 7 τρέχει σε ανάλυση 1534x864 στο PS4 και 1080p στο PS4 Pro, στα 60 frames, τα οποία παρουσιάζουν μικρές πτώσεις, ενώ διατηρούνται σταθερά στα PC. Τα cutscenes είναι καλοδουλεμένα με εντυπωσιακή κίνηση και transition σε μάχη. Ο δε σχεδιασμός των χαρακτήρων, ειδικά στα πρόσωπα και στα facial expressions είναι εντυπωσιακός.

Όσον αφορά στο voice acting, όλα είναι αρκετά δουλεμένα όπως πάντα από πλευράς των ηθοποιών. Υπάρχουν ορισμένα περίεργα στο Tekken 7 όπως για παράδειγμα το να έχουμε τρεις χαρακτήρες στο ίδιο δωμάτιο όπου μεταξύ τους μιλάνε διαφορετικές γλώσσες, Ιταλικά ο ένας, Ιαπωνικά ο άλλος και Αγγλικά ο τρίτος, αλλά παρόλα αυτά συνεννοούνται μια χαρά! Τέλος, το sountrack είναι σε αρκετά techno ρυθμούς και σε περίπτωση που βαρεθείτε ότι ακούτε, αλλάζετε playlist μέσα από το Jukebox όπου έχει tracks από όλα τα Tekken games.

Sequel που τιμάει την σειρά
To Tekken 7 αποτελεί ένα άξιο sequel με μπόλικα modes αλλά και ενδιαφέρουσα συνέχεια της ιστορίας. Βρίσκουμε νέους χαρακτήρες που έχουν δικό τους ιδιαίτερο στυλ που τους κάνει ξεχωριστούς και να μοιάζουν ελάχιστα με άλλους παλαιστές της σειράς. Το σταθερά σωστό και balanced σύστημα μάχης μαζί με το νέο Rage Art αποτελούν από τα πιο σημαντικά κομμάτια του Tekken 7 που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για Fighting game που αξίζει να ανήκει στα eSports.

Τα γραφικά εντυπωσιάζουν με τα χρώματα, την λεπτομέρεια αλλά και τα ειδικά εφέ σε συγκεκριμένες πίστες και cutscenes. Το Online mode δίνει την ευκαιρία να έχουμε σωστές μαχητικές εμπειρίες με παίκτες ανά τον κόσμο και φυσικά να πάρουμε μέρος στα τουρνουά. Όσον αφορά το VR κομμάτι, οι κάτοχοι του PlayStation VR μπορείτε να το δοκιμάσετε αλλά δύσκολα θα το προτιμήσετε σε σύγκριση με την κανονική 1534x864 και 60fps ανάλυση του PS4. Το PS4 Pro βγαζει κανονικά 1080p. Συνολικά το Tekken 7 προσφέρει ένα σωστό και δομημένο fighting στις κονσόλες όγδοης γενιάς και φυσικά την εμπειρία του Tekken στους φανς της σειράς. Εμείς περάσαμε ωραία παίζοντας Tekken 7, εκτιμήσαμε τις καινοτομίες αλλά και ό,τι έμεινε ίδιο χωρίς αχρείαστες αλλαγές. Εάν είστε fan των Fighting αλλά και της σειράς Tekken, σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Θετικά:
- Το νέο σύστημα Rage
- Δυνατό online
- Επιτυχημένο Balancing
- Ενδιαφέρουσα συνέχεια της ιστορίας
- Μεγάλο ρόστερ χαρακτήρων
- Εντυπωσιακά οπτικά εφέ και 60fps

Αρνητικά:
- Μικρό campaign
- Έλλειψη tutorial και μηχανισμοί που δεν είναι τόσο φιλικοί προς τους νέους παίκτες

Βαθμολογία
Γραφικά: 8.5 
Ήχος: 8
Gameplay: 8.5 
Αντοχή: 8.5 
Γενικά: 8.4 

Το sequel της σειράς Tekken που όλοι περιμέναμε με νέα στοιχεία και balanced gameplay.

Χριστιάνα Θάνου  

NEWS   VIEW ALL

Tekken 7: Οι νέοι χαρακτήρες

[Αρχική δημοσίευση: 9/12/14] Ένας νέος χαρακτήρας ανακοινώθηκε για το Tekken 7. Ονομάζεται Lucky Chloe και θα έρθει αποκλειστικά σε Ασία και Ευρώπη. Το live streaming συζητήθηκε ήδη σε ξένα forums ...
Posted (28 Sep 2020)

Tekken 7

[Αρχική δημοσίευση: 14/7/14] Η Namco ανακοίνωσε το Tekken 7 πριν από λίγες ώρες στο πρωτάθλημα του Evolution, με ένα teaser τρέιλερ το οποίο θα δείτε παρακάτω. Το Tekken 7 αναπτύσσεται με...
Posted (02 Jun 2017)

Tekken 7 livestream

Τετάρτη στις 22:00 θα έχουμε Tekken 7 livestream μαζί με την Χριστιάνα που έχει αναλάβει και το review του παιχνιδιού. Συντονιστείτε στο http://Gaming.Youtube.com/Gameworldgr/live. Αν θέλετε να παίξετ...
Posted (30 May 2017)

Tekken 7: Οι απαιτήσεις στα PC

Η Bandai Namco ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις για το Tekken 7 μαζί με τρία νέα tutorial βίντεο. Οι ελάχιστες απαιτήσεις:Λειτουργικό σύστημα: Windows 7/8/10 (64-bit)Επεξεργασ...
Posted (22 May 2017)

Tekken 7 gameplay videos

[Αρχική δημοσίευση: 16/5/15] Kυκλοφόρησε νέο gameplay video από το Tekken 7, αυτή την φορά με τον Yoshimitsu σε πρώτο πλάνο. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Bandai Namco έχει αλλάξει αρκετά...
Posted (18 May 2017)

Tekken 7 preview

Το 2017 προμηνύεται “καυτό” για τους λάτρεις των Fighting, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή της σειράς Tekken στα δρώμενα. Έχουν μεσολαβήσει οχτώ ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του Tekken 6 και τέσ...
Posted (15 May 2017)

Tekken 7: PS4 Pro και Slim bundles

Σύμφωνα με καταχώρηση στο Αγγλικό κατάστημα Game, η κυκλοφορία του Tekken 7 θα συνοδευτεί από δύο bundles για τα PS4 Pro και PS4 Slim. Τα νέα επιβεβαιώνει ο επίσημος Γαλλικός λογαριασμός του PlayStati...
Posted (09 May 2017)

Tekken 7 VR

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το Tekken 7 θα υποστηρίζει VR στο PS4 και επιτέλους μπορείτε να δείτε και πως θα είναι. Στο βίντεο που ακολουθεί ο youtuber Shirrako μας παρουσιάζει το VR mode του Tekken 7...
Posted (01 May 2017)

Tekken 7: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Tekken 7 θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για αρχές του 2017, τελικά όπως όλα δείχνουν θα εμφανιστεί στις αρχές του καλοκαιριού. Θυμίζουμ...
Posted (23 Jan 2017)

Tekken 7 στα PC

Η Bandai Namco σκέφτεται να κυκλοφορήσει το Tekken 7 στα PC, σύμφωνα με γκάλοπ της στο οποίο ζητάει την γνώμη των χρηστών. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι της σειράς π...
Posted (24 Mar 2016)

Tekken 7: Fated Retribution

[Αρχική δημοσίευση: 13/12/15] Χθες κατά την διάρκεια του King of Iron Fist Tournament 2015, η Bandai Namco ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tekken 7: Fated Retribution. Πριν καν πιάσουμε στα χέρια μας...
Posted (07 Feb 2016)

Αποκαλύφθηκε το Tekken 7

Μπορεί η Namco Bandai να ανέπτυξε το free-to-play Tekken Revolution για το PS3 όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, ο δημιουργός του Tekken Katsuhiro Harada, ανακοίνωσε...
Posted (01 Jul 2013)

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 02/06/2017 14:14
Τελικά αποδείχθηκε δυνατό sequel της σειράς και η αναμονή των φανς της τόσα χρόνια σίγουρα θα δικαιωθεί με το αποτέλεσμα. Ωραίο review!
#2 +2 Divine Raiden (Level 26) 02/06/2017 14:45
Αν και έχω ασχοληθεί με τα Tekken 3-5 δεν νομίζω να ασχοληθώ με το 7.Προτιμώ κάτι σε στυλ Dead or Alive,Injustice ,Naruto.Ίσως αμα πέσει η τιμή του αρκετά να το πάρω.Γενικώς το βλέπω αρκετά βελτιωμένο ειδικά σε τομέα γραφικών.Κλασσι κά έχει πολλούς χαραχτήρες και άπειρα combos.Ultimate move είχαν και τα παλιά απλά δεν έκανε τόσο damage ούτε ήταν κάποια "υπερπαραγωγή" απο άποψη animation.Και επιτέλους πρέπει να σταματήσει να πλακώνεται αυτή η οικογένεια :P Ωραίο review απο την Χριστιάνα.
#3 +2 Akis 7 (Level 20) 02/06/2017 16:02
Μολις το πηρα.Περιμενω να γινει install να παιξω με τον αγαπημενο μου Hwoarang!!!
Nice work Χριστιανα!!!
#4 MuscleMuseum (Level 11) 02/06/2017 22:37
Μπράβο Χριστιάνα για τ review , φαινεται πολύ άξιος τίτλος ειδικά που μας πηγαίνει πίσω στα προηγούμενα Tekken . Θα τ τιμήσω σίγουρα ! :)
#5 ashbringer (Level 25) 03/06/2017 10:12
To περίμενα ότι θα είναι πολύ δυνατό.Πάει για αγορά και λιώσιμο.
#6 Stergios Mitrakis (Level 7) 04/06/2017 20:21
Ωραίο review Χριστιάνα.Δυνατ ό το sequel της σειράς.Αυτό που περίμεναν οι fans της σειράς !!!!!
#7 nikcxron. (Level 3) 09/06/2017 02:44
Ανρηαλ εντζιν παντού. Σε γκοουτ σιμιουλειτορ, ποδόσφαιρο και ξύλο. You get unreal, You get unreal, everybody get unreal!!
#8 Manos (Level 39) 10/06/2017 13:23
Το παρόν review μόλις έγινε update σε μεγάλο μέρος του με σημαντικές προσθήκες που αφορούν το gameplay και το online. Με το τελευταίο patch έχετε πιο σταθερή σύνδεση και λιγότερο lag.
#9 Mr.Dododi (Level 25) 23/06/2017 19:35
Tekken=Ποιότητα . H σειρά συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα gaming δρώμενα και είναι σίγουρα ένα από τα top franchises στη gaming industry. Το λατρεύω και είναι ότι πρέπει για ανταγωνιστικό multiplayer.
Score 8.4
8.43 User Score
(14 votes )
User Reviews 0
Genre: Fighting
Developer: Bandai Namco Studios
Publisher: Bandai Namco Entertainment
Διάθεση: Bandai Namco Hellas (210-6018800)
Players: 2 - 8 (online)
Requirements: 6 GB RAM, Επεξεργαστής i3-4160 στα 3.60GHz, Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, 60 GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8/10 (64-bit)
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 02/6/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το είχαν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification