Reviews Sonic Forces
Comments (2)

Sonic Forces Hot

Ο Sonic και η παρέα του κατατροπώνουν τα ρομπότ.

https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9a/e4/b7/sonic-forces-box-35-1510172548.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Ο Sonic και η παρέα του κατατροπώνουν τα ρομπότ.

Το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει η Sega σε όλους εμάς τους οπαδούς της μασκότ της με το όνομα Sonic the Hedgehog ήταν η κατάληψη των οθονών μας απο εκείνον, δύο φορές μέσα στον ίδιο χρόνο. Πρόσφατα παίξαμε το Sonic Mania και περιποιηθήκαμε τους εχθρούς του στο καλύτερο Platform της χρονιάς. Δηλαδή θα ήταν το καλύτερο αν δεν κυκλοφορούσε τρείς μήνες μετά το Sonic Forces για να μας ξετρελάνει και πάλι.

Το Sonic Forces δεν είναι μια βιαστική δουλειά της θρυλικής Sonic Team της Sega, μια προσπάθεια να ακολουθήσει την εμπορική επιτυχία του Sonic Mania και το αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον των gamers για τον θρυλικό χαρακτήρα. Η έναρξη του project χρονολογείται από το 2013, με μια μεραρχία δημιουργικών ατόμων να δουλεύουν νυχθημερόν για να κατασκευάσουν την απόλυτη Sonic εμπειρία. Επικεφαλής των εργασιών ήταν ο Takashi Lizuka, το “μαργαριτάρι” του game design που έχει σχεδιάσει πλήθος απο τις περιπέτειες του Sonic.

sonic forces 1

Κόσμος χωρίς Sonic γίνεται;
Ο Lizuka και η ομάδα του ήθελαν να προσφέρουν σε πρώτη φάση μια τρισδιάστατη Sonic εμπειρία, μπολιάζοντάς την με μπόλικα δισδιάστατα side scrolling στοιχεία ώστε να συναρπάσει και τους μεγαλύτερους ηλικιακά οπαδούς του διάσημου σκαντζόχοιρου. Επέλεξαν ένα σενάριο με πολλές σκοτεινές γωνίες που τοποθετεί εξαρχής τον Sonic σε μειονεκτική θέση. Δέσμιος του Eggman και της διαβολικής του συμμαχίας από σούπερ κακούς (Infinite, Metal Sonic, Zavok κ.τ.λ.), ο Sonic παρακολουθεί την υποδούλωση του κόσμου του.

Με τον Sonic προσωρινά εκτός μάχης, οι παλιόφιλοι του Knuckles, Tails, Amy και οι ομάδες ηρώων Chaotix και Team Dark αναλαμβάνουν να αντισταθούν στα στρατεύματα του Dr. Eggman. Στον πόλεμο λαμβάνει μέρος και ένα νέο μέλος της παρέας του Sonic, ένας πρωτοεμφανιζόμενος αντάρτης που θα φτιάξετε και θα χειριστείτε εσείς. Το σενάριο έχει αρκετό ενδιαφέρον και ξεχειλίζει από παλικαριά, συναδελφοσύνη και μπόλικες αερολογίες από τον Dr. Eggman.

Για να εξασφαλίσει το replayability και την πολυπόθητη ποικιλία στο gameplay, η Sonic Team μας προσφέρει εδώ τρείς playable χαρακτήρες. Οι δύο είναι ο αγαπητός Sonic στην κλασική του μορφή και την πιό σύγχρονη που γνωρίσαμε στα Sonic Generations, Colors κ.ο.κ. Οι παραλλαγές του Sonic έχουν διαφορετικά skill sets και όλα τα skills είναι γνώριμα (Spin Dash, Double Jump κ.ά.) και πολύ αποτελεσματικά. Ο τρίτος playable χαρακτήρας είναι η καινοτόμος προσθήκη ενός χαρακτήρα που φτιάχνετε εσείς, του ψηφιακού αντιπροσώπου σας στο Sonic Forces.

Σε συγκεκριμένα levels το avatar σας και ο Sonic αντιμετωπίζουν πιασμένοι χέρι - χέρι εμπόδια και εχθρούς. Εκεί ο ένας ήρωας συμπληρώνει τον άλλο και τα skills τους εναλλάσσονται σε έναν τρελό χορό επιδεξιότητας. Ανάλογα με την περίσταση θα βάζετε μπροστά τον καταλληλότερο που, για εμένα, ήταν συνήθως το avatar λόγω του Wispon του. Το ομορφότερο στοιχείο των tag team σκηνών είναι ο διπλασιασμός του Sonic Boost και η μετατροπή του τρομερού διδύμου σε μια βολίδα που καταστρέφει τα πάντα. Περιμέναμε από ένα game που συγκεντρώνει όλους τους συμμάχους του Sonic σε μια τιτάνια μάχη να μας δίνει την ευκαιρία να τους χειριστούμε εναλλάξ.

sonic forces 2

Αυτό δεν συνέβη και η μεγάλη παρέα του σκαντζόχοιρου συμμετέχει στην σύγκρουση σε ρόλο NPCs. Το πρόβλημα ήρθε να μετριάσει το DLC Episode Shadow που κυκλοφόρησε δωρεάν ταυτόχρονα με το game. Η διάρκεια του είναι ολιγόλεπτη και τα levels πανομοιότυπα του Sonic Forces. Οι διαφορές διακρίνονται στα νέα cut scenes, σε ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές αλλαγές στα levels και στα animations του πρωταγωνιστή Shadow. Ο σκοτεινός σκαντζόχοιρος είναι χάρμα οφθαλμών όπως πατινάρει με άνεση πρωταθλητή του πατινάζ και εντυπωσιακός όταν διασπά τις εχθρικές γραμμές με την φλεγόμενη εξόρμησή του. Βρήκα όμορφη οπτική πινελιά τα κόκκινα “φίδια δεδομένων” που τον απειλούν στο πέρασμά του από την πασίγνωστη περιοχή Green Hill.

Πολυδιάστατη Δράση
Το Sonic Forces παντρεύει όλες τις εκφάνσεις της συναρπαστικής ζωής του Sonic μας. Τα μισά levels απεικονίζονται τρισδιάστατα και η κάμερα καταγράφει τον Sonic πίσω από την πλάτη του ενώ εκείνος τρέχει σαν δαιμονισμένος από την αφετηρία στο τέλος της εκάστοτε διαδρομής. Τα άλλα μισά τον “κινηματογραφούν” από τα πλάγια σε δισδιάστατο side scrolling μοτίβο, εκείνο που τόσο αγαπήσαμε στις πρώτες του περιπέτειες στο Mega Drive και απολαύσαμε ξανά στο Sonic Mania. Η αναπόφευκτη σύγκριση ανάμεσά τους καταλήγει σε ισοπαλία.

sonic forces 3

Στα τρισδιάστατα levels νοιώθετε σαν να έχετε μπει σε τρενάκι του Λούνα πάρκ χωρίς φρένα. Ο χαρακτήρας σας διαθέτει τρομακτική επιτάχυνση και η ορμή που αναπτύσσει στην κινησή του μεταδίδει σε όλες σας τις αισθήσεις την εντύπωση της κεραυνοβόλας ταχύτητας. Στα ίδια levels θα τσουλίσετε πάνω σε ράγες με ταχύτητα μεγαλύτερη του ανέμου. Οι κίνδυνοι των τρισδιάστατων levels και η μεγάλη διαφορά με τα δισδιάστατα, πηγάζουν από την υπερβολική ταχύτητα. Τρέχετε τόσο γρήγορα ώστε θέλει τρομακτική συγκέντρωση για να διακρίνετε τα εμπόδια (αντίπαλοι, κενά, φράγματα, εχθρικές βολές, τέλος μιας ράγας) έτσι δεν είναι λίγες οι φορές που θα φάτε τα μούτρα σας και θα “ξενερώσετε”. Ορισμένοι θα ενοχληθείτε από αυτό ενώ άλλοι θα πεισμώσετε περισσότερο βλέποντας την δυσκολία ελέγχου του ταχύτατου Sonic σαν ευκαιρία για εκγύμναση των gaming skills σας.

Στα δισδιάστατα levels ο έλεγχος του ήρωα είναι πολύ ευκολότερος έτσι μπορείτε με σχετική άνεση να τα μελετήσετε αναζητώντας όλα τα collectibles που κρύβουν. Σας προτείνουμε να αγνοήσετε τον χρονικό περιορισμό που καθορίζει την τελική βαθμολογία μετά το πέρασμα του level μέχρι να τα μάθετε καλά. Μετά μπορείτε να τα επισκεφθείτε ξανά για να πετύχετε καλύτερους χρόνους και να τους συγκρίνετε με άλλους gamers ανά τον πλανήτη.

sonic forces 4

Το Platform στοιχείο είναι τρομερά απολαυστικό και ενισχύεται από τα διαθέσιμα όπλα και τις απίθανες τσουλήθρες που επιταχύνουν όπως πάντα τον playable χαρακτήρα. Τα levels είναι γεμάτα πλατφόρμες, μυστικές περιοχές και τόνους από δαχτυλίδια και αντικείμενα για να συλλέξετε. Το γκρουπάρισμα των mechanics άλμα και επίθεση στο ίδιο button (Χ) μου άρεσε ιδιαίτερα και πιστεύω ότι θα ισχύσει το ίδιο για εσάς. Ενώ χοροπηδάτε σαν καγκουρώ πάνω από εμπόδια και σε πλατφόρμες, βλέπετε εχθρούς μπροστά σας με ένα στόχαστρο πάνω τους. Δεύτερο πάτημα του ίδιου button και ο χαρακτήρας σας τους χτυπά σαν μπάλα κανονιού, διαλύοντάς τους. Όταν μαζεύονται πολλοί εχθροί στο ίδιο μέρος, πέφτει άγριο button mushing και ο ήρωας πηδά ταχύτατα απο τον ένα στον άλλο κάνοντας σας να νοιώσετε ότι αναπηδάτε σε τραμπολίνο.

Το button mushing είναι πολύ έντονο και στα boss fights. Στην αρχή της μάχης, το boss έχει τον πρώτο λόγο και εσείς προσπαθείτε να αποφύγετε τις απανωτές επιθέσεις του. Μόλις βρεθεί σε ευάλωτη θέση και εμφανιστεί το στόχαστρο, πατάτε με μανία το Χ και τον αρχίζετε στα χτυπήματα μειώνοντας την μπάρα του. Εδώ μιλάμε στην ουσία για quick time event γιατί, αν δεν πατήσετε το Χ την κατάλληλη στιγμή, η ευκαιρία σας χάνετε και το boss επαναλαμβάνει τις επιθέσεις του.

sonic forces 5

Για να μεγιστοποιηθεί η ευχαρίστησή σας, πολλά levels διαθέτουν δισδιάστατα και τρισδιάστατα τμήματα. Ενώ ο εγκέφαλος σας προσπαθεί να συνηθίσει την ιλιγγιώδη πορεία του ήρωα, το σκηνικό αλλάζει απότομα σε Platform. Η εναλλαγή είδους σας κρατά αδιάκοπα στην τσίτα και σας πλημμυρίζει αδρεναλίνη. Συχνά πυκνά η δράση σταματά για μερικά δευτερόλεπτα και ο χαρακτήρας σας εκτελεί απίστευτους άθλους σε όμορφα cut scenes. Η τεχνική αυτή αυξάνει τον εντυπωσιασμό που δημιουργούν οι ικανότητες του Sonic και του avatar σας, επιτρέποντάς σας παράλληλα να απολαύσετε τον φοβερό σχεδιασμό των levels απο άλλη οπτική γωνία.

Αφήστε πίσω σας την καθημερινότητα και παραβγείτε με τον άνεμο, παρέα με τον γρηγορότερο σκαντζόχοιρο στον κόσμο.

H γνωστή ικανότητα Sonic Boost που απεικονίζεται με μια μπλέ μπάρα είναι τρομερά συναρπαστική. Με την ενεργοποίησή της ο Sonic και το avatar σας αυξάνουν την ταχύτητά τους σε εξωπραγματικά επίπεδα έως ότου αδειάσει η μπάρα. Με το Sonic Boost τρέχετε σαν τον Flash της DC περνώντας μέσα απο εχθρούς και εμπόδια για πλάκα, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ ταχύτητας. Το Sonic Boost μετατρέπεται σε αναγκαιότητα σε μερικά boss fights όπου δεν μπορείτε να φτάσετε τον εχθρό με την κανονική σας ταχύτητα.

Η λεγεώνα του Sonic προελαύνει
Η βαριά παραμετροποίηση του avatar σας αποτελεί τρανή απόδειξη της αγάπης που έχει η Sonic Team στα εκατομμύρια οπαδούς του απίθανου σκαντζόχοιρου. Οι fans ζητούσαν αδιάκοπα την δυνατότητα να συμμετάσχουν στις περιπέτειες του Sonic με χαρακτήρα της επιλογής τους και το όνειρο γίνεται εδώ πραγματικότητα. Κάποια μέρη του “ονείρου” μου άρεσαν πολύ ενώ άλλα τα βρήκα εξαιρετικά αδιάφορα. Η επιλογή ανάμεσα σε επτά είδη ζώων με ξεχωριστά skills αυξάνει δραματικά το replayability.

sonic forces 6

Παραδείγματος χάρην, η ψιψίνα (cat) είναι κατάλληλη για τις συγκρούσεις με τα bosses γιατί είναι το μοναδικό πλάσμα που κρατά ένα δαχτυλίδι πάνω της όταν χτυπηθεί, άρα μπορεί να δεχτεί και δεύτερο πλήγμα χωρίς να πεθάνει. Η... δαχτυλιδολατρεία μου με ώθησε στο να επιλέξω τον λύκο (wolf) για το πρώτο πέρασμά μου επειδή μαγνητίζει πάνω του τα δαχτυλίδια που πλησιάζει. Εσείς ίσως να επιλέξετε το πουλί (bird) που διαθέτει double jump, το κουνέλι (rabbit) το οποίο παραμένει άτρωτο για αρκετή ώρα μετά από ένα χτύπημα κ.ο.κ.

Δεύτερη σημαντική επιλογή είναι το Wispon, το όπλο που θα κουβαλήσει ο χαρακτήρας σας από level σε level. Με τα Wispons αποκτάτε ένα ζευγάρι δυνάμεων που μεταβάλλει το στυλ παιχνιδιού και αλλάζει τον τρόπο που ταξιδεύετε στα levels. Οι επιθετικές ιδιότητες των Wispons έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και δίνουν άλλη διάσταση στο game mechanic της επίθεσης. Διαφορετικά θα αισθανθείτε δημιουργώντας μια μαύρη τρύπα που απορροφά τους εχθρούς σας, από το να τους κάψετε ή να τους μεταμορφώσετε σε κύβους και να τους χτυπήσετε για να απελευθερώσουν rings.

sonic forces 7

Απόλαυσα ιδιαίτερα το ψήσιμο δεκάδων αντιπάλων με το φλογοβόλο και το μαστίγωμά τους με το κεραυνομαστίγιο, αμφότερα δίνουν την αίσθηση ότι παίζετε σκληροπυρηνικό Action. Η διέγερση γίνεται εντονότερη με την τοποθέτησή των επιθέσεων των Wispons στο R1 button. Οι επιθέσεις που χρειάζονται το σωστό timing για να πλήξετε τον μάξιμουμ αριθμό εχθρών, επιβάλλουν το ρυθμικό πάτημα του button. Άλλες το θέλουν πατημένο δημιουργώντας πρόσθετη ένταση και την ανάγκη περιστροφής του χαρακτήρα ώστε τα καταστροφικά του πυρά να λειώσουν τους πάντες.

Τα special actions των Wispons θέλουν προσεκτική μελέτη διότι μόνο με αυτά θα αποκτήσετε πρόσβαση σε απροσπέλαστα σημεία και θα μαζέψετε όλα τα collectibles. Μερικά έχουν κατευθυντικότητα άρα θα τα χρησιμοποιήσετε αφού εντοπίσετε τα collectibles ενώ οι αλλαγές κατεύθυνσης στον αέρα χαρίζουν μια αίσθηση δέους και ιλίγγου. Ένα special action μάλιστα εξουδετερώνει τον θανάσιμο ρόλο της βαρύτητας και σας σώζει απο πτώσεις σε κενά που σκοτώνουν ακαριαία. H κατανομή τους στο triangle button αποδεικνύεται σωστή. Η φρενήρης δράση του παιχνιδιού δεν θα σας άφηνε πολύ χρόνο για να παρατηρείτε το γέμισμα της μπάρας των special actions. Έτσι το triangle button εμφανίζεται σε μεγάλο μέγεθος επι της οθόνης όποτε μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε.

sonic forces 8

Μιλήσαμε για τις συναρπαστικές δυνατότητες παραμετροποίησης του ήρωα σας, πάμε τώρα και στις εντελώς αδιάφορες για εμένα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το ξεκλείδωμα της πιό εξωφρενικής γκαρνταρόμπας που έχετε δει ποτέ σε game. Το φόρτωμα του χαρακτήρα με τα παρδαλά συνολάκια της in game μόδας δημιουργεί αρκετό χαβαλέ στην αρχή βλέποντας τα “χάλια” του. Στην συνέχεια ο παίκτης “μουδιάζει” από την ποικιλία ρούχων, υποδημάτων, γαντιών κ.ο.κ. και σταματά να ασχολείται μαζί τους.

Πολύ έξυπνη η σκέψη της Sonic Team να επιβραβεύσει τις σκληρές μας προσπάθειες στα levels με xp που βασίζονται στην ταχύτητα με την οποία τα περνάτε, στα rings που μαζέψατε και στο πόσες φορές χάσατε. Δυστυχώς περιμέναμε μάταια τα xp και τα μετάλλια που μας φορτώνουν να προσφέρουν νέα skills στους ήρωες μας. Αντίθετα δεν είδαμε τίποτα χρησιμότερο από τα διακοσμητικά στοιχεία που περιγράψαμε μόλις, άντε και κανένα τροποποιημένο Wispon με δύο τρία πρόσθετα abilities τα οποία βοηθούν στις μάχες.

sonic forces 9
Εκτός από τον Dr. Eggman και τα πανίσχυρα τσιράκια του, η πλειονότητα των εχθρών είναι ρομπότ. Το A.I. όχι μόνο κατευθύνει τον άψυχο στρατό μηχανιστικά αλλά αποτυγχάνει να του εμφυσήσει την παραμικρή ένδειξη ελεύθερης βούλησης και ανταγωνιστικότητας. Οι ρομποτικοί εχθροί μοιάζουν με target practice για τον Sonic και την παρέα του και εξολοθρεύονται συνήθως πριν προλάβουν να ρίξουν έστω και μια βολή. Τα bosses είναι εγκλωβισμένα σε σταθερά μοτίβα που θα αποκρυπτογραφήσετε πολύ εύκολα.

30 main levels, έξι secret missions και δύο extra missions είναι ο αριθμός των εικονιδιών που σκέπασαν σαν φακίδες την επιφάνεια του παγκόσμιου χάρτη ενόσω χειριζόμουν την πανίσχυρη τριάδα χαρακτήρων. Ο αριθμός τους είναι αρκετά πλούσιος, τόσο ώστε θα σας εκπλήξει αρχικά, υποσχόμενος πολλές ώρες διασκέδασης. Μετά από ένα πεντάωρο περίπου θα παρακολουθείτε με κατάπληξη την τελική οθόνη, διερωτόμενοι πως διήρκεσε τόσο λίγο όλο το... μπάχαλο. Κατόπιν θα αντιληφθείτε ότι ο τερματισμός του Sonic Forces ρίχνει την αυλαία μόνο για τους gamers που δεν ενδιαφέρονται να ξεψαχνίσουν τις πίστες από collectibles, να ανακαλύψουν όλες τις διαδρομές τους και τα μυστικά. Αν ανήκετε στην άλλη κατηγορία, θα επιστρέψετε στις τερματισμένες πίστες τελειοποιώντας τα skills σας και απολαμβάνοντας το 100% του περιεχομένου του.

sonic forces 12


Κινούμενα σχέδια στο Nickelodeon
Η θριαμβευτική πορεία του Sonic στα παγκόσμια media του χάρισε το δικαίωμα να διαθέτει μια game engine ειδικά φτιαγμένη για να σχεδιάζει τις περιπέτειες του. Η χαρακτηριστική της ονομασία (Hedgehog Engine 2) αμυδρά μόνο μπορεί να σκιαγραφήσει τις καταπληκτικές της ιδιότητες. Η χρωματική παλέτα του Sonic Forces και ο ζωντανός φωτισμός του δεν έχουν προηγούμενο στην απεικόνιση του αγαπημένου μας ήρωα. Την πανδαισία χρωμάτων και animations στην πρόσοψη των levels που δρουν οι χαρακτήρες σας συμπληρώνουν οι κινήσεις του φόντου. 

Δώστε βάση στον πόλεμο που γίνεται στο βάθος, στα τεράστια ρομπότ που διαλύουν το σύμπαν, στις φλόγες που καίνε τα πάντα, στην ζωή που οργιάζει παντού και στο εκπληκτικό design των levels. Τα cut scenes είναι πολυάριθμα και πιάνουν πάνω απο μια ώρα συνολικής διάρκειας. Όλα τα videos έχουν ποιότητα animation σειράς ή ταινίας και η παρακολούθησή τους είναι σκέτη απόλαυση. Όπως αναμενόταν το Sonic Forces τρέχει στα 60 frames per second στα 1080p και η αίσθηση της υπερ ταχύτητας, σήμα κατατεθέν του Sonic, αποδίδεται καλύτερα από ποτέ άλλοτε.

sonic forces 11

Πραγματικά δεν το περίμενα αλλά το soundtrack του Sonic Forces με χτύπησε σαν ηχητικό τσουνάμι, παρασύροντας με σε έναν ακουστικό παράδεισο. Το “ουρί” του παραδείσου αυτού είναι η εκπληκτική μίξη του original θέματος του Sonic με την φωνή του ρόκερ Doug Robb του συγκροτήματος Hoobastank. Ομολογώ ότι δεν είχα ακούσει ποτέ κομμάτια τους αλλά το Fist Bump με έβαλε στην πρίζα για να το πράξω. Εκτός από το κεντρικό θέμα, θα απολαύσετε άφθονη ηλεκτρονική μουσική με τις νότες να παίζουν τόσο γρήγορα σαν να έχει αναλάβει την εκτέλεση του κομματιού ο ίδιος ο Sonic. Ροκιές και ηλεκτρονική μουσική υψηλής ποιότητας σας περιμένουν και στο θέμα του Infinite. Στο voice acting το game παίρνει άριστα. Η συμμετοχή βετεράνων voice actors σε όλους τους ρόλους είναι το ήμισυ του παντός και το άλλο μισό το ότι οι φωνές τους σας συντροφεύουν και μέσα στα levels.

Άλλο ένα “παράσημο” στο στήθος του Sonic
Racing, Platform και Action συστατικά “μαγειρεύτηκαν” από την εξειδικευμένη Sonic Team και δημιούργησαν το Sonic Forces. Είναι ειδικά δομημένο για να το λατρέψουν οι οπαδοί του Sonic σαν τον γράφοντα. Κάθε φορά που αναλαμβάνετε την μοίρα του Sonic και του avatar στα χέρια σας θα νοιώθετε μεγάλη χαρά, απολαμβάνοντας την ταχύτητα, τα άλματα και την εξόντωση των στρατευμάτων του Dr. Eggman. Το voice acting και η σπινταριστή μουσική θα σας συντροφεύουν στις μάχες και θα ενισχύουν το δέος που νοιώθετε στα boss fights. Η συλλογή άπειρων collectibles και η εξερεύνηση των πολυεπίπεδων levels θα τεστάρουν για τα καλά τις ικανότητές σας. Η μεγάλη ποιότητα του Sonic Forces ουδετεροποιεί την μικρή του διάρκεια και το καθιστά καλή αγορά

Θετικά:
- Συνδυασμός πολλών gaming ειδών με επιτυχία
- Πλούσιο cast από γνωστούς χαρακτήρες με τον Sonic επικεφαλή
- Απολαυστική δράση
- Ένα από τα καλύτερα soundtracks σε Sonic game
- Χτίσιμο δικού σας ήρωα με πολλές ευκαιρίες παραμετροποίησης

Αρνητικά:
- Ανεπαρκής διάρκεια
- Απαθές A.I.
- Αδιάφορο xp system
- Δόθηκε μεγάλη βάση στην διακόσμηση του avatar
- Έπρεπε να έχει περισσότερους playable χαρακτήρες

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7.5
Αντοχή: 5.5
Γενικά: 7.3

Η φαντασμαγορική επιστροφή του Sonic και της παρέας του θα εκτιμηθεί πολύ από τους οπαδούς.

Γιάννης Μοσχονάς 

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Lyricaldemon (Level 22) 10/11/2017 15:33
Ενώ όλοι περιμέναμε πιο πολλά τελικά μας απογοήτευσε...Κ ρίμα άξιζε...
#2 thunderspeeder (Level 14) 27/12/2017 21:00
Μεταξύ Μάριο και Σόνικ είμαι με τον μάριο ξεκάθαρα ενδιαφέρον ότι ενα νεό σόνικ βγαίνει και από λίγα βίντεο στο youtube ενδιαφέρον φαίνεται ελπίζω να το κερδίσει η κοπέλα μου στο games of the year που το έβαλε που είναι φαν σόνικ... :lol:
Score 7.3
User Score ( 8 votes ) 7.19
User Reviews 0
Genre: Platform
Developer: Sonic Team
Publisher: Sega
Διάθεση: Zegetron (210-6856000)
Players: 1
Requirements: 4GB RAM, Επεξεργαστής Core i3 – 3250 στα 3.5 Ghz ή APU A10 – 7860K Quad - Core, Κάρτα γραφικών GeForce GTX 750 Ti ή Radeon R7 265, Χώρος στο σκληρό δίσκο 18GB, Λειτουργικό σύστημα Windows 7/8/10 32μπιτα
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 7/11/2017
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification