Reviews General Practitioner
PC   
Comments (0)

General Practitioner Hot

Έλα να παίξουμε τον γιατρό μωρό μου!

https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/42/65/general-practitioner-box-20-1577758986.jpg
  • Review
  • News
  • Forum
  • Images
  • Videos
  • User Reviews

Έλα να παίξουμε τον γιατρό μωρό μου!

Η ιατρική επιστήμη δεν αποτελεί επάγγελμα αλλά λειτούργημα καθότι είναι η πρώτη γραμμή της επίθεσης και η τελευταία της άμυνας όλων των έμβιων όντων ενάντια στον κοινό μας εχθρό, την ασθένεια. Δεν είναι καθόλου τυχαία η τεράστια επιτυχία των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστές γιατρούς αφού οι φίλοι μας με τις λευκές ενδυμασίες γίνονται μάρτυρες δραματικών γεγονότων και αποφάσεων ζωής και θανάτου σε καθημερινή βάση. Η νεοφερμένη εταιρεία ανάπτυξης Bruni Multimedia εξέφρασε από την ιδρυτική της διακήρυξη πως έχει σαν στόχο την δημιουργία υπέροχων Visual Novels.

Το General Practitioner είναι μια πρώτη και άκρως ικανοποιητική κίνηση στον χώρο. Μας αναθέτει την ζωή ενός νεαρού παθολόγου ο οποίος αναλαμβάνει μια κλινική με μπόλικα οικονομικά προβλήματα. Το προσωπικό έχει εγκαταλείψει το... σκάφος επιλέγοντας ανταγωνιστική επιχείρηση και εμείς έχουμε ξεμείνει με μια όμορφη νοσοκόμα, άδειες τσέπες και πολλούς ασθενείς για κουράρισμα. Είναι στο χέρι μας το αν ο γιατρός που δημιουργούμε με τις πράξεις μας θα μετατραπεί σε πρότυπο για την ιατρική κοινότητα ή σε ένα σύννεφο αποτυχίας, αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς και αποδοκιμασίας.

general practitioner 1

Ο γιατρός του έρωτα να σπεύσει στο δωμάτιο εξέτασης τρία
Τα δύο modes που μας περιμένουν για να ξεκινήσουμε την καριέρα μας είναι απόλυτα διακριτά και μας επιτρέπουν να εστιάσουμε στους τομείς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Φανταζόμαστε πως οι γιατροί ανάμεσά μας θα σπεύσουν στο Examination mode εστιαζόμενοι αποκλειστικά στα ιατρικά περιστατικά. Με την κίνηση αντλούν ευχαρίστηση από δύο πηγές, μελετούν την επιστήμη που αγαπούν σφόδρα και παράλληλα, τεστάρουν τις γνώσεις τους σε μια ευρεία γκάμα ιατρικών επειγόντων. Οι υπόλοιποι προτιμούμε το Story mode που μας αναθέτει να διαχειριστούμε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας του ιατρού μας. Εκτός από την καθημερινή του εργασία, ρυθμίζουμε και τις κοινωνικές του συναναστροφές και φυσικά, απολαμβάνουμε όλες τις σεξουαλικές του περιπέτειες.

Εγγενές χαρακτηριστικό των Visual Novels, την φόρμα των οποίων ακολουθεί το General Practitioner για να αφηγηθεί την ιστορία του, είναι το πυκνογραμμένο σενάριο που δέχεται ελάχιστες παρεμβάσεις από την μεριά μας. Στο General Practitioner, και αυτό είναι το μεγάλο του ατού, η αλληλεπίδραση με τους χαρακτήρες, τις περιοχές και τα εικονίδια είναι ασταμάτητη. Διαθέτει ένα κάρο διαλόγους με πολλαπλές επιλογές οι οποίες οδηγούν σε διαφορετικά αποτελέσματα. Γνωρίζουμε από τα ειδικά εικονίδια την εντύπωση που θα δημιουργήσουν στους συνομιλητές μας και λαμβάνουμε ενημερωμένες αποφάσεις σκεπτόμενοι τα στατιστικά μας. Δίνουμε βάση στις ιατρικές λεπτομέρειες σε κάθε εξέταση, μαθαίνοντας ένα σωρό πράγματα για τις παθήσεις και την αντιμετώπισή τους. Γινόμαστε θαμώνες στα μέρη που μας αρέσουν περισσότερο αντιμετωπίζοντας τις όποιες προκλήσεις βρίσκονται εκεί.

Η ποικιλία αποφάσεων μεταμορφώνει το General Practitioner σε πραγματικό εξομοιωτή όχι του ιατρικού επαγγέλματος αλλά της ζωής ενός παθολόγου σε κωμόπολη. Νιώθουμε ότι ενσαρκώνουμε τον ρόλο μας με ικανοποιητικό τρόπο και εθιζόμαστε στην καθημερινότητά του avatar. Ο απλούστατος χειρισμός με το κλικάρισμα του mouse στα διάφορα εικονίδια και την προώθηση της κουβέντας με το space το καθιστά ιδανικό για ενασχόληση ακόμα και στην διάρκεια του φαγητού. Το κοντέρ καταγράφει δεκάδες ώρες προτού καταλάβουμε πως φτάσαμε τόσο μακριά και τέλος δεν διακρίνεται πουθενά στον ορίζοντα.

Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο ρόδινα αν οι τοποθεσίες πέραν της κλινικής μας δεν ήταν αραιοκατοικημένες. Θα εκτιμούσαμε δε ιδιαιτέρως αν οι συζητήσεις συνοδεύονταν και από voice acting ώστε να νιώσουμε εντονότερα την γοητεία των γυναικών που ερωτευόμαστε. Οι στατικές εικόνες είναι η επιλογή του game για να μας ξεδιπλώσει όλο το περιεχόμενό του, θα θέλαμε όμως να δούμε και αρκετά animations για να συμπληρωθεί η ατμόσφαιρα.

Η παρέλαση των σέξι κοριτσιών από το ιατρείο μας ανάγκασε να ξεχάσουμε τον όρκο του Ιπποκράτη και να ορκιστούμε στον φτερωτό θεό έρωτα.

Το Codex είναι μια φανταστική ενότητα για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στις ιατρικές παθήσεις, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή τους. Δεν πρόκειται να γίνουμε γιατροί διαβάζοντάς το αλλά αποκτούμε μια καλή ιδέα πάνω στην πολυπλοκότητα της ιατρικής επιστήμης και διευκολυνόμαστε αφάνταστα την αντιμετώπιση των περιστατικών εντός της ψηφιακής κλινικής μας.

general practitioner 2

Γουστάρουμε αφάνταστα την οθόνη με τα στατιστικά μας. Fitness, charm και knowledge συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις μας με το sexperience να ακολουθεί αφού αποκτήσουμε την ερωτική παρτενέρ που επιθυμούμε. Η καταγραφή των πάντων στα Stats μας βάζει σε τροχιά αδιάκοπης ανάπτυξης γιατί ψοφάμε να βλέπουμε τα στατιστικά μας να πολλαπλασιάζονται. Πέφτουμε με τα μούτρα στην δουλειά, στο φλερτ, στο σεξ, στις κοινωνικές συναναστροφές, θέλουμε να τα δούμε και να τα κάνουμε όλα, να νιώσουμε δηλαδή “ζωντανοί”.

Δεσποινίς γδυθείτε, ο γιατρός είναι... μέσα
Στο General Practitioner θα εξετάσετε ασθενείς και ταυτόχροαν θα απολαύσετε πολλές αιθέριες υπάρξεις. Είναι ένας απροσδόκητα γόνιμος εξομοιωτής της καθημερινότητας ενός ατόμου που επέλεξε την πιο ευγενή ασχολία που υπάρχει. Παρουσιάζει μεγάλη ακρίβεια στην ιατρική ορολογία, έχει μεγάλη γκάμα τρόπων αλληλεπίδρασης και το σενάριο είναι πλουσιότερο απ’ ότι περιμέναμε προτού το “φορτώσουμε”. Μας αρέσει το soundtrack της ταλαντούχας Ann Sharova και η έμφαση στην σεξουαλικότητα και στην ικανοποίηση των ρομαντικών σας φαντασιώσεων, είτε είστε γιατρός, είτε όχι. Αναμφίβολα μας αρέσουν τα 11 ευρώ που κοστίζει αυτή την εποχή.

Θετικά:
- Ευχάριστος χειρισμός
- Πληθώρα όμορφων γυναικών
- Μεγάλη διάρκεια
- Εθιστική διαχείριση πόρων
- Μεγάλη ακρίβεια στα ιατρικά περιστατικά
- Ενδιαφέρουσα πλοκή
- Πολλές αποφάσεις με σημαντικό αντίκτυπο στην ιστορία
- Η δυνατότητα να γυρίζουμε σε προηγούμενους διαλόγους

Αρνητικά:
- Μέτρια αναπαράσταση
- Απουσία voice acting
- Μερικά bugs
- Κακή μετάφραση κατά καιρούς

Βαθμολογία
Γραφικά: 5.5
Ήχος: 6
Gameplay: 7.5
Σενάριο: 7
Αντοχή: 7.5
Γενικά: 7

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα εκτελεσμένη με εθιστικό τρόπο που διασκεδάζει και ταυτόχρονα διδάσκει.

Γιάννης Μοσχονάς

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.

 

Images   VIEW ALL

NEWS   VIEW ALL

No News

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Score 7
User Score ( 7 votes ) 6.71
User Reviews 0
Genre: Visual Novel, Simulation
Developer: Bruni Multimedia
Publisher: Bruni Multimedia
Διάθεση: Bruni Multimedia
Players: 1
Requirements: GB RAM, Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo T5600 και άνω, Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 6100 ή αντίστοιχη, Χώρος στο σκληρό δίσκο 1.5GB, Λειτουργικό σύστημα Windows Vista και άνω
Official Website: Κλικ εδώ
Demo:
Full Game:
Release Date: 13/12/2019
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το έχουν.(VIEW ALL )
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS
Notification