Ειδήσεις Unboxings Roccat Nyth Unboxing

Roccat Nyth Unboxing

Sunday, 03 Sep 2017  | in Unboxings | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5b/7e/6d/nyth-review-5-1504444259.jpg
 

Roccat Nyth Unboxing

Ένα mouse που αλλάζει μορφή.

Το Roccat Nyth είναι ένα από τα πιο ευέλικτα ποντίκια που έχουμε δει ποτέ. Από την εξωτερική του εμφάνιση, έχοντας 12 κουμπιά στα πλάγια, θα έλεγε κανείς πως η Roccat ετοίμασε το επόμενο ΜΜΟ mouse. Βλέποντας όμως την περιγραφή του Nyth και τα χαρακτηριστικά του καλύτερα, βλέπουμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα ποντίκι το οποίο βολεύει για οποιαδήποτε χρήση και αυτό κυρίως γιατί συνοδεύεται με κομμάτια που αλλάζουν. Μπορείτε να αλλάξετε το δεξί κομμάτι ανάλογα με το μέγεθος της παλάμης και τον τρόπο που πιάνετε το ποντίκι (palm grip ή claw grip). Σήμερα σας το παρουσιάζουμε:

Τα 12 πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά στο πλάι αλλάζουν σε μέγεθος ανάλογα με τα κομμάτια που θα του βάλετε τα οποία έρχονται σε μία δική τους βαλίτσα μαζί με το ποντίκι. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα μπορείτε για παράδειγμα να ενώσετε τα τέσσερα πρώτα κουμπιά βάζοντας ένα μεγάλο στην θέση τους. Επίσης, το κάθε κουμπί θα μπορεί να εκτελέσει δύο διαφορετικές εντολές μέσω του Easy-Shift+ κουμπιού που βρίσκεται στο πάνω μέρος.

Θετικά:
- Μοντέρνος σχεδιασμός
- Παραμετροποίηση των κουμπιών για κάθε ανάγκη
- Ειδικό βαλιτσάκι με ανταλλακτικά

Αρνητικα:
- Κυρίως για μεγάλα χέρια
- Υψηλή τιμή

Το Roccat Nyth κοστίζει 99 ευρώ. Συζητήστε μαζί μας για την Roccat σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification