Ειδήσεις Unboxings Razer Basilisk review

Razer Basilisk review

Sunday, 15 Oct 2017  | in Unboxings | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1e/4e/79/basili-68-1508066915.jpg
 

Razer Basilisk review

Νέο FPS mouse από την Razer.

 Η Razer παρουσιάζει μια νέα προσθήκη στο ήδη μεγάλο “ρόστερ” gaming ποντικιών που διαθέτει. Έχουμε να κάνουμε με το Razer Basilisk, το οποίο αποτελεί FPS mouse.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Razer Basilisk είναι:
1) Διαθέτει ειδικό κουμπί για sniping
2) “Φοράει” σένσορα 5G στα 16.000 DPI
3) Ρυθμίζεται η αντίσταση της ροδέλας
4) Απευθύνεται σε αριστερόχειρες

Εξωτερικά το Basilisk δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα ποντίκια της Razer. Το μόνο κοινό χαρακτηριστικό το συναντάμε στο DPI switch που βρίσκεται κάτω από την ροδέλα και το logo της Razer στο κάτω μέρος. Στην δεξιά πλευρά, το Basilisk έχει λαστιχένια επιφάνεια για να μην γλιστράει. Το ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στο αριστερό μέρος όπου εκεί βρίσκουμε ένα περίεργο κουμπί που κάποιοι το ονομάζουν και μοχλό. Αυτό το εξάρτημα που εξέχει είναι υπεύθυνο για την απότομη πτώση του DPI και αποτελεί το sniper button. Αφού το ρυθμίσετε μέσα από την νέα έκδοση του Razer Synapse, ενώ το κρατάτε πατημένο, μπορείτε να ρίξετε το DPI σε πολύ χαμηλά επίπεδα προκειμένου να στοχεύσετε καλύτερα και μόλις το αφήσετε, θα έχετε πάλι την αρχική σας ταχύτητα. Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ίδιο αλλά πιο μικρό κουμπί και ένα άλλο το οποίο κλείνει την υποδοχή σε περίπτωση που δεν θέλετε το sniper button καθόλου.

Από κάτω, το Basilisk έχει άλλες δύο εκπλήξεις. Πέρα από τον σένσορα ο οποίος είναι πέμπτης γενιάς και φτάνει τα 16.000 DPI, το Basilisk προσφέρει ρυθμιστή αντίσταστης ροδέλας. Σε απλά ελληνικά, μπορούμε να κάνουμε την ροδέλα να φέρνει περισσότερη ή λιγότερη αντίσταση που σημαίνει ότι θα ακούτε περισσότερο ή λιγότερο τον χαρακτηριστικό ήχο του scrolling αλλά και θα έχετε μεγαλύτερο ή μικρότερο έλεγχο. Από κάτω βρίσκουμε ένα κουμπί το οποίο μας επιτρέπει να αλλάξουμε μέχρι και 4 προφίλ χωρίς να είναι ανάγκη να ανοίξουμε το software.

Θετικα:
- Μεγάλα περιθώρια παραμετροποίηης
- Μέτρια τιμή
- Βολικός σχεδιασμός

Αρνητικά:
- Μεγάλο μέγεθος που ίσως να μην βολέψει όλους

Το Razer Basilisk ξεκινάει από 69 ευρώ. Συζητήστε περισσότερα για την Razer στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification