Ειδήσεις Προσφορές Konami Anniversary Collection Series

Konami Anniversary Collection Series

Wednesday, 20 Mar 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/c6/39/ArcadeCollectionGames-noscale-10-1553078590.jpg
 

Konami Anniversary Collection Series

Προσφορές σε Arcade, Castlevania και Contra.

Η Konami ανακοίνωσε ένα νέο compilation pack το οποίο περιέχει αρκετά εικονικά arcade games και κλασικούς τίτλους κονσόλας μέσα σε ένα πακέτο για νέα συστήματα και κονσόλες. Το Konami Anniversary Collection series, όπως ονομάζεται έρχεται σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το πρώτο στην σειρά είναι είναι το Konami Anniversary Arcade Classics, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 20 Απριλίου, μόνο σε ψηφιακή μορφή για 20€.
Το πακέτο περιέχει τα παρακάτω games:

Haunted Castle
A-Jax
Nemesis
Vulcan Venture
Life Force
Thunder Cross
Scramble
TwinBee

Πέρα από τα games, το πακέτο περιέχει ένα ebook το οποίο περιέχει extras όπως συνεντεύξεις με εταιρίες ανάπτυξης και έγγραφα με σκίτσα και σχέδια τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν γίνει δημόσια μέχρι τώρα.

Το παραπάνω θα ακολουθήσει το Castlevania Anniversary Collection και το Contra Anniversary Collection, τα οποία αναμένονται να κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2019. Το Castlevania bundle περιέχει το Castlevania, Castlevania II: Belmont’s Revenge, Castlevania III: Dracula’s Curse και Super Castlevania IV, παράλληλα με άλλους τέσσερεις τίτλους και ένα ebook που θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Το Contra package θα περιέχει τα Contra, Super Contra, Super C, Contra III: The Alien Wars και τουλάχιστον άλλα τέσσερα games που θα αποκαλυφθούν αργότερα, μαζί με ένα bonus ebook.

Δείτε την ολοκληρωμένη λίστα προσφορών της Konami.

Δείτε ακόμη τις τελευταίες προσφορές και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification