Ειδήσεις Προσφορές PlayStation Store Προσφορές Μαρτίου

PlayStation Store Προσφορές Μαρτίου

Wednesday, 20 Mar 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/97/06/55/kingdom-hearts-3-olympus-2-16-1553087255.jpg
 

PlayStation Store Προσφορές Μαρτίου

March Madness, PlayStation Retro και άλλα πολλά.

Το Ευρωπαϊκό PS Store για άλλη μια φορά έχει προσφορές.

Η κύρια προσφορά αυτή την φορά ονομάζεται March Madness, αλλά η Sony επίσης μας παρουσίασε ένα PlayStation Retro sale και υπάρχουν κάποια πρόσφατα games με λιγότερα από 20€.

Το March Madness έχει πολλούς τίτλους σε προσφορά, περιλαμβάνοντας κάποιες αρκετά νέες κυκλοφορίες. Η τιμή του Kingdom Hearts III, του Shadow of the Tomb Raider και του Hitman 2 έπεσε κατά πολύ και υπάρχουν ακόμη πολλά άλλα να δείτε.

Διαφορετικά, έχουμε το PlayStation Retro, μια προσφορά εστιασμένη σε παλαιότερα games ή σε αυτά που έχουν old school στυλ. Υπάρχουν πολλά PS2 Classics σε αυτό το sale, όπως Grand Theft Auto: Vice City και Psychonauts. Ακόμη, Spyro: Reignited Trilogy, Sonic Mania, SEGA Mega Drive Classics και άλλα.

Τέλος, έχουμε games κάτω των 20€. Το The Last Guardian είναι αξιοσημείωτο αλλά υπάρχουν και άλλα όπως Nioh, Everybody's Golf και WipEout Omega Collection.Mερικά ακόμη είναι διαθέσιμα και με λιγότερα από 10€, όπως το The Order: 1886, το Metro Redux και το Tropico 5.

Όλες οι παραπάνω προσφορές θα είναι διαθέσιμες εώς τις 3 Απριλίου.

Δείτε την πλήρη λίστα των προσφορών.

Δείτε ακόμη τις τελευταίες προσφορές της Konami και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification