Ειδήσεις Προσφορές Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για το multiplayer

Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για το multiplayer

Thursday, 02 Apr 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b3/f1/04/call-of-duty-modern-warfare-76-1585862150.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare: Δωρεάν περίοδος για το multiplayer

Πέρα από το Warzone τώρα έχετε κι άλλες επιλογές.

Μπορεί η Activision να κυκλοφόρησε το Call of Duty: Warzone, ένα free-to-play Battle Royale game, ωστόσο για αυτές τις ημέρες σκέφτηκε να διαθέσει δωρεάν και το multiplayer mode του Call of Duty: Modern Warfare.

Θα μπορείτε να παίξετε από την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 20:00 μέχρι την Δευτέρα 6 Απριλίου και επίσης ώρα 20:00, άρα για τρεις ολόκληρες ημέρες. Το διάστημα είναι μικρό, ωστόσο θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ανεβάσετε το προφίλ σας. Δυστυχώς για το διάστημα της δωρεάν περιόδου δεν ανακοινώθηκε κάποια έκπτωση για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την τελική έκδοση σε καλύτερη τιμή.

Μία από τις διαθέσιμες playlists του παιχνιδιού έχει το "Stocked Up, Locked Down", το οποίο κάνει rotation ανάμεσα σε μάχες 10v10 στο Atlas Superstore και σε 6v6 σε Shoothouse αλλά και σε modes, όπως τα Team Deathmatch, Domination κ.α. Οι playlists της πρωταπριλιάς έχουν αφαιρεθεί. Θα συναντήσετε επίσης το 64v64 Ground War και το 2v2 Gunfight (Last-man standing).

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα και να ανταλλάξουμε IDs κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification