Ειδήσεις Προσφορές Το Watch Dogs 2 δωρεάν αν δείτε το Ubisoft Forward

Το Watch Dogs 2 δωρεάν αν δείτε το Ubisoft Forward

Monday, 13 Jul 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/30/2f/05/watch-dogs-2-free-25-1594066772.jpg
 

Το Watch Dogs 2 δωρεάν αν δείτε το Ubisoft Forward

Κατεβάστε το δωρεάν από την ιστοσελίδα της Ubisoft. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/7/20] Η Ubisoft σκέφτηκε κάτι έξυπνο, που θα ανεβάσει την επισκεψιμότητά της στο Ubisoft Forward online event. Θα δώσει δωρεάν το Watch Dogs 2 για όσους παρακολουθήσουν την παρουσίασή της.

Το Watch Dogs 2 θα δοθεί δωρεάν για τους κατόχους PC, μέσω του UPlay. Για να το κατεβάσετε θα πρέπει να συντονιστείτε στο livestream της Ubisoft.

Το Ubisoft Forward θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 22:00. Το event θα προβληθεί από το Ubisoft.com/Forward και από τα κανάλια της Ubisoft στο Τwitch και το YouTube.

Διαβάστε τις ακριβείς οδηγίες για το πως θα κατεβάσετε το Watch Dogs 2 κατά την διάρκεια του event.

Η Ubisoft ανακοίνωσε στο blog της ότι στο Ubisoft Forward θα παρουσιάσει πληροφορίες για τους A.I. συμπολεμιστές σας στο Ghost Recon Breakpoint, τα νεότερα του Just Dance 2020 και του The Division 2 και νέα gameplay videos για τα Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion και το Hyper Scape.

Για να αποκτήσετε το Watch Dogs 2 θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το UPlay account σας και να το ενεργοποιήσετε μετά την παρουσίαση του Trackmania και πριν το τέλος της παρουσίασης. Θα δοθούν επιπλέον δωράκια αν απαντήσετε σωστά σε κουίζ που σας έχει ετοιμάσει στο Uplay η Γαλλική εταιρεία.

[UPDATE: 13/7/20 - Κατεβάστε το δωρεάν από την ιστοσελίδα της Ubisoft] Μήπως δεν προλάβατε το giveaway του Watch Dogs 2 που έγινε κατά την διάρκεια του Ubisoft Forward; Μη φοβού, η Ubisoft έχει τη λύση.

Υπήρχαν δύο τρόποι να το αποκτήσετε δωρεάν, είτε αν παρακολουθούσατε το stream μέσω Twitch και είχατε συνδέσει τον λογαριασμό σας στο Twitch με τον λογαριασμό σας στη Ubisoft, είτε αν παρακολουθούσατε το stream μέσω του Uplay. Επειδή η ζήτηση ήταν τεράστια, πολλοί δεν κατάφεραν να το αποκτήσουν, αφού δεν μπορούσαν να κάνουν log in.

Κατά την διάρκεια του stream η Ubisoft δημοσίευσε μέσω Twitter ότι θα δώσουν rewards σε όσους παρακολούθησαν, ακόμα και αν δεν κατάφεραν να κάνουν log in. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην παρακάτω ιστοσελίδα και να κάνετε log in με τον Ubisoft λογαριασμό σας, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε το Watch Dogs 2 εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, μην περιμένετε να εμφανιστεί κατευθείαν στον λογαριασμό σας. 

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Διαβάστε περισσότερα για το Ubisoft Forward και συζητήστε για την Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification