Ειδήσεις Προσφορές Το UPlay+ δωρεάν για μερικές ημέρες: Παίξτε πάνω από 100 games

Το UPlay+ δωρεάν για μερικές ημέρες: Παίξτε πάνω από 100 games

Wednesday, 08 Jul 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/ec/37/prince-of-persia-12-1594228291.jpg
 

Το UPlay+ δωρεάν για μερικές ημέρες: Παίξτε πάνω από 100 games

Η Ubisoft...τρελάθηκε!

Η Ubisoft δίνει δωρεάν την υπηρεσία της Uplay+ μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να παίξετε πάνω από 100 games, επομένως αν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο...αρχίσετε να τα "λιώνετε" από τώρα και ότι προλάβετε!

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.

Η προσφορά ισχύει τόσο για παλιά μέλη του Uplay, όσο και για όσους κάνετε εγγραφή τώρα. Αν έχετε ήδη account στο UPlay, απλά συνδεθείτε με αυτό και ενεργοποιήστε την προσφορά. Θα έχετε 19 ημέρες μπροστά σας γαι να παίξετε πάνω από 100 games. Κάντε το για να γλιτώσετε τα χρήματα που θα δίνατε αν τα αγοράζατε.

Δείτε τα games του Uplay+.

 

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification