Ειδήσεις Προσφορές Η Microsoft ρίχνει κι άλλο τις τιμές του Xbox 360

Η Microsoft ρίχνει κι άλλο τις τιμές του Xbox 360

Wednesday, 24 Oct 2007  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
 

Η Microsoft ρίχνει κι άλλο τις τιμές του Xbox 360

H τιμή του φθηνότερου πακέτου κατεβαίνει στα 280 ευρώ. Αναλυτικά...

Μετά τις μειώσεις τιμών για το Sony Playstation 3, η απάντηση της Microsoft ήταν αναμενόμενη. Στις 2 Νοεμβρίου 2007, η Microsoft λανσάρει δύο νέες εκδόσεις της κονσόλας Xbox 360 σε πολύ προσιτές τιμές.

Η ακριβή έκδοση θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Forza Motorsport 2 και Viva Pinata και η τιμή της θα ανέρχεται στα 350 ευρώ. Η φθηνή έκδοση παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού θα περιλαμβάνει το πακέτο Xbox 360 Arcade και θα πωλείται στα 280 ευρώ, τιμή η οποία πλησιάζει αρκετά την αντίστοιχη του Nintendo Wii.

Το πακέτο Xbox 360 Arcade θα περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox 360, πέντε τίτλους παιχνιδιών του Xbox Live Arcade (“PAC-MAN Championship Edition” (NAMCO BANDAI Games), “Uno,” “Luxor 2,” “Boom Boom Rocket” (Electronic Arts) και “Feeding Frenzy”.), ένα ασύρματο χειριστήριο, θύρα HDMI για σύνδεση υψηλής ανάλυσης και μνήμη 256MB.


Το πακέτο Xbox 360 Forza MotorsportTM 2 / Viva Piñata θα περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox 360 με ασύρματο χειριστήριο, σκληρό δίσκο 20 GB, θύρα HDMI και δύο games, το εξαιρετικό racing Forza Motorsport 2 και την χαρά των παιδιών, το Viva Pinata.

Όπως όλα δείχνουν, οι φετινές γιορτές θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους καναλωτές να προχωρήσουν στην αγορά του Xbox 360 σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Κι όσο οι τιμές από την πλευρά της Sony και της Microsoft θα πέφτουν, τόσο η Nintendo θα νιώθει την ανάσα του ανταγωνισμού στην πλάτη της δεδομένου ότι ο τζίρος της φετινής χρονιάς στο hardware τα πήγε πολύ καλά αλλά στο software ικανοποίησε σε πολύ μικρότερη κλίμακα.

Μάνος Γρυπάρης

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification