Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν το SteamWorld Dig για PC

Δωρεάν το SteamWorld Dig για PC

Wednesday, 06 Sep 2017  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ee/df/ab/steamworld-dig-free-origin-pc-67-1504703760.jpg
 

Δωρεάν το SteamWorld Dig για PC

Κάντε το μόνιμα δικό σας μέσω του Origin της EA.

Η Image & Form σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε με μηδενικό κόστος το SteamWorld Dig για PC μέσω της πρωτοβουλίας On the House της Electronic Arts.

Με την ευκαιρία της επικείμενης κυκλοφορίας του SteamWorld Dig 2, η Image & Form σας προσφέρει το πρώτο game της σειράς εντελώς δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Origin της EA. Η κανονική του τιμή ανέρχεται στα 9 ευρώ. Δεν έχει γίνει γνωστό έως πότε ισχύει η προσφορά, οπότε σπεύστε να το βάλετε στην συλλογή σας και θα παραμείνει για πάντα δικό σας.

Θυμίζουμε ότι το SteamWorld Dig είναι ένα Platform Adventure σε Steampunk setting με επιρροές από Metroidvania games, όπου κάνετε εξορύξεις για να βρείτε θησαυρούς σε τυχαίως παραγόμενα levels. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει για PC και 3DS το 2013, ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια είχε διατεθεί και για PS4, Xbox One, Wii U και PS Vita. Το sequel με τον τίτλο SteamWorld Heist άλλαξε δρόμο, όντας ένα Turn-based Strategy στην Άγρια Δύση.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το SteamWorld Dig.

Διαβάστε το review του SteamWorld Dig και δείτε το Mirage: Arcane Warfare που δίνεται επίσης δωρεάν μέσω του Steam για τις επόμενες 24 ώρες. Για περισσότερα δωρεάν games, επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification