Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν περίοδος για τα Endless Space 2,Endless Legend και Dungeon Of The Endless

Δωρεάν περίοδος για τα Endless Space 2,Endless Legend και Dungeon Of The Endless

Friday, 22 Jan 2021  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/2c/bc/endless-space-45-1611332326.jpg
 

Δωρεάν περίοδος για τα Endless Space 2,Endless Legend και Dungeon Of The Endless

H Amplitude Studios γιορτάζει 10 χρόνια από την ίδρυση της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/11/17] Η Amplitude Studios, εταιρεία ανάπτυξης του Endless Space 2 ανακοίνωσε μέσω ενός τρέιλερ πως ο εν λόγω τίτλος θα είναι διαθέσιμος για δοκιμή στο Steam μέχρι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Πρόκειται για έναν turn-based sci-fi Strategy τίτλο που κυκλοφόρησε φέτος. Φυσικά αν τύχει και το απολαύσετε θα βρίσκεται και σε 50% έκπτωση αυτό το διάστημα, δίνοντας σας δηλαδή την ευκαιρία να το αγοράσετε στην τιμή των 20 ευρώ, έναντι 40 που είναι η αρχική του τιμή. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

[UPDATE: 4/8/18 - Νέα δωρεάν περίοδος] Το Endless Space 2 και το Endless Legend είναι διαθέσιμα δωρεάν από χθες και μέχρι την Δευτέρα στις 20:00.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Endless Space 2

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Endless Legend.

 

Το Dungeon of the Endless, επίσης της εταιρείας ανάπτυξης Amplitude, είναι κι αυτό με την σειρά του δωρεάν. Κατά την περίοδο των προσφορών αποκτάτε τα games αυτά αν θέλετε με μειωμένες τιμές. Έχουν 10-20% έκπτωση.

[UPDATE 2: 26/1/19 - Νέα δωρεάν περίοδος] Τα games του Endless Space franchise είναι διαθέσιμα για δοκιμή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο εκ των Endless Space 2, Endless Legend ή Dungeon of the Endless μπορείτε να το κάνετε δωρεάν, αφού τα games της Amplitude Studios είναι προσωρινά διαθέσιμα. Το free trial ισχύει μέχρι και την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 17:00, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα καθένα από τα παραπάνω games θα βρίσκεται σε έκπτωση.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Endless Space 2.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Endless Legend.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Dungeon of the Endless.

[UPDATE 3: 22/1/21 - Νέα δωρεάν περίοδος] Τα Endless Legend, Endless Space 2 και Dungeon Of The Endless διατίθενται δωρεάν για δοκιμή μέσα στο σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που θελήσετε να τα αγοράσετε μετά την δοκιμαστική περίοδο θα έχετε έκπτωση έως και 75%.

Εταιρεία ανάπτυξης τους είναι η Aplitude Studios ενώ την έκδοση τους έχει επιμεληθεί η Sega. Τα Endless Legend, Endless Space 2 είναι δύο turn based Strategy με κοινά στοιχεία ενώ το Deungeon Of The Endless είναι ένα Roguelike tower defense και η δωρεάν διαθεσιμότητά τους έρχεται λόγω του εορτασμού των 10 χρόνων από την ίδρυση της Amplitude Studios. Ενδιαφέρον έχει ότι και τα τρία games διαδραματίζονται στο ίδιο σύμπαν.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα Endless Legend, Endless Space 2 και Dungeon Of The Endless στο Steam και να τα δοκιμάσετε μέχρι την Δευτέρα στις 20:00 το βράδυ. Πρόκειται για video games που έχουν δεχθεί αξιόλογες κριτικές.

Τα Endless Legend και Endless Space 2 θα λάβουν και νέα DLC. Τα Monstrus Tales και Dark Matter προσθέτουν νέες ιστορίες, εστιάζοντας σε φανταστικά τέρατα και εξωγήινους .

Η Amplitude Studios κάνει live-streams κατά την διάρκεια της εβδομάδας ενώ σήμερα θα παρουσιάσει το υποσχόμενο Humankind. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εταιρεία ανάπτυξης δίνει δωρεάν το Virtua Fighter 2 εάν συνδέσετε τους λογαριασμούς σας στα Steam και G2G. Παρακάτω θα βρείτε το link για να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε τα Endless Legend, Endless Space 2 και Dungeon Of The Endless.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Endless Space 2.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Endless Legend.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Dungeon of the Endless.Διαβάστε το review του Endless Space 2 και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2017 12:05
Δυνατό sci-fi strategy και τώρα που είναι free είναι ευκαιρία για πολλούς να το δοκιμάσουν.
Notification