Ειδήσεις Προσφορές Το Kingdom: Classic δωρεάν για 24 ώρες

Το Kingdom: Classic δωρεάν για 24 ώρες

Tuesday, 19 Dec 2017  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/33/52/a8/kingdom-classic-free-for-24-hours-61-1513713993.jpg
 

Το Kingdom: Classic δωρεάν για 24 ώρες

Κατεβάστε το και κρατήστε το μόνιμα στο PC σας.

 

To 2D side-scrolling resource management/strategy υβρίδιο είναι δημιούργημα των ανεξάρτητων developers Noio και Licorice.

Στο Kingdom: Classic αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός βασιλιά ή βασίλισσας και καβάλα στο άλογό σας προσπαθείτε να συντηρήσετε το βασίλειό σας πετώντας χρυσά νομίσματα στους υπηκόους σας και προστατεύοντάς το την νύχτα από εχθρούς οι οποίοι θέλουν να κλέψουν τον χρυσό σας και το στέμμα σας. Επίσης, εξερευνώντας κοντινά δάση θα ανακαλύψετε μυστηριώδη αντικείμενα τα οποία θα βοηθήσουν την διακυβέρνηση του βασιλείου σας.

Το Kingdom: Classic κυκλοφόρησε το 2015 και είναι διαθέσιμο δωρεάν μέχρι αύριο, 20 Δεκεμβρίου στις 21:00. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την σελίδα του Kingdom: Classic στο Steam.

Διαβάστε επίσης για το Katyusha, το πρώτο game του GameWorld, καθώς επίσης και για το Pac-Man: Championship Edition 2 Plus. Συζητήστε για το Kingdom: Classic σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 20/12/2017 18:00
Πολύ ευχάριστο το ότι διατίθεται δωρεάν ενδιαφέροντες τίτλοι τώρα λίγο πριν τις γιορτές. Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται, στο Steam έχει σε πολύ καλή προσφορά το Kingdom: New Lands (4,49€).
Notification