Ειδήσεις Προσφορές Δωρεάν games gia 3DS και Wii U ως ανταμοιβές του My Nintendo

Δωρεάν games gia 3DS και Wii U ως ανταμοιβές του My Nintendo

Tuesday, 30 Jan 2018  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/52/8b/my-nintendo-offers-free-games-81-1517330880.jpg
 

Δωρεάν games gia 3DS και Wii U ως ανταμοιβές του My Nintendo

Αποκτήστε τα εξαργυρώνοντας Gold Points.

Αν και οι ανταμοιβές του προγράμματος My Nintendo συνήθως περιλαμβάνουν εκπτώσεις, η νεότερη φουρνιά ανταμοιβών περιλαμβάνει μερικά δωρεάν games για τα 3DS και Wii U για τα μέλη του προγράμματος.

Mέχρι τις 26 Μαρτίου θα διατίθενται για το 3DS τα Siesta Fiesta και Mighty Switch Force με προς 50 Gold Points έκαστο, ενώ για το Wii U διατίθεται το Gunman Clive HD Collection έναντι 30 Gold Points και το Year Walk για 50 Gold Points.

Η ψηφιακή αγορά games αποδίδει Gold Points και για τους ιδιοκτήτες του Switch, αν και προς το παρόν η Nintendo δεν έχει προβεί στην διάθεση ανταμοιβών που να περιλαμβάνουν δωρεάν games για αυτό.

Διαβάστε επίσης για την Nintendo η οποία έκλεισε το πρώτο της mobile game "Miitomo" και δείτε μια φωτογραφία από τα πρώτα γραφεία της εταιρείας η οποία τραβήχτηκε το 1889. Συζητήστε για τo Wii U σε αυτό το forum topic και για το 3DS σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification