Ειδήσεις Προσφορές Το Albion Online γίνεται free-to-play

Το Albion Online γίνεται free-to-play

Wednesday, 10 Apr 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/a4/06/header-faye-97-1554979174.jpg
 

Το Albion Online γίνεται free-to-play

Δεν θα υπάρξουν διακρίσεις μεταξύ της επι πληρωμή και της δωρεάν έκδοσης.

Το sandbox MMO Albion Online είναι τώρα διαθέσιμο δωρεάν.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον client από το site του Albion Online. Η εταιρία ανάπτυξης το περιγράφει ως μια “hardcore” εμπειρία με player-driven economy, player-led quilds και άφθονο PvP.

Σε ένα Q&A για την κυκλοφορία του free to play, η Sandbox Interactive περιγράφει πώς θα χωριστεί το παιχνίδι ανάμεσα στους παίκτες που πληρώνουν και σε αυτούς που παίζουν δωρεάν.

Το επιχειρηματικό μοντέλο της Albion Online ανέκαθεν είχε ως βάση δύο πυλώνες. Premium status, το οποίο μπορεί να αγοραστεί με αληθινά χρήματα ή εικονικά και ένα in-game shop. Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο δεν θα αλλάξει όταν το παιχνίδι γίνει free to play. Η μόνη διαφορά είναι το πώς δεν θα χρειάζεται να αγοράσετε πλεον το παιχνίδι για να παίξέτε. Τα free accounts θα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.

Ως ευχαριστώ στους ιδρυτικούς αγοραστές πακέτων του παιχνιδιού, η Sandbox Interactive θα απονέμει ένα Specter Wolf mount, 1000 gold, τρεις μέρες Premium status και ένα in-game ring.

Δείτε το review του Albion Online και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification