Ειδήσεις Προσφορές Κατεβάστε δωρεάν το Overcooked

Κατεβάστε δωρεάν το Overcooked

Thursday, 04 Jun 2020  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9b/64/d7/overcooked-online-multiplayer-guide-ps4-playstation-4original-20-1562262677.jpg
 

Κατεβάστε δωρεάν το Overcooked

Ξανά στο Epic Games Store. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/7/19] Το Epic Games Store συνεχίζει να δίνει ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε εβδομάδα και αυτή τη φορά σειρά έχει το Overcooked.

Αν θέλετε να βγάλετε τον...σεφ από μέσα σας, τότε κατεβάστε το δωρεάν και κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας.

[UPDATE: 4/6/20 - Το Overcooked ξανά δωρεάν] Η αλήθεια είναι ότι απ' τη μία το Master Chef και απ' την άλλη η καραντίνα, όλοι μας λίγο πολύ βγάλαμε το σεφ από μέσα μας, αφού περνούσαμε όλη την ημέρα στο σπίτι. Προσωπικά έμαθα να μαγειρεύω σπιτικές πίτσες στο φούρνο.

Αν αναρωτιόσασταν πως είναι ένα παιχνίδι μαγειρικής, το Epic Games Store δίνει το Overcooked δωρεάν. Κάντε το download μόνο για μία εβδομάδα και κρατήστε το μόνιμα στο λογαριασμό σας.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

H προσφορά ισχύει μέχρι τις 11 Ιουνίου, όταν και θα αποκαλυφθεί το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store.

Διαβάστε τα reviews των Overcooked και συζητήστε για το πρώτο στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification