Ειδήσεις Προσφορές Προσφορές LGBTQ+ στο Steam

Προσφορές LGBTQ+ στο Steam

Sunday, 13 Oct 2019  | in Προσφορές | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/57/57/62/lgbtq2B-88-1570998955.jpg
 

Προσφορές LGBTQ+ στο Steam

Μέχρι και το Life is Strange είναι στη λίστα.

 

Το Steam ανακοίνωσε ότι ξεκινάει ένα LGBTQ+ sale, κοινώς εκπτώσεις για games που έχουν μόνο LGBTQ+ περιεχόμενο (τύπου Dream Daddy Simulator κ.ο.κ.)

Μετά το LGBTQ+ tag στην αναζήτηση των games, το οποίο εισήχθη τον Ιούνιο, τώρα ήρθε και η σειρά των εκπτώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν στις 11 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 15-16 Οκτωβρίουκ ανάλογα με το παιχνίδι.

Το Dream Daddy έχει έκπτωση...69%, το Mount Your Friends 65% (δεν έχω ιδέα τι είναι) και υπάρχουν πολλές εκπτώσεις 50%. Η ανακοίνωση την προσφορών δεν έγινε στην κεντρική σελίδα του Steam αλλά σε ξεχωριστό link.

Βέβαια το Life is Strange, πατάει (όσο η γάτα) στο LGBTQ+ και έχει κι αυτό έκπτωση 80%.

 

Διαβάστε επίσης για το Steam Link.

Συζητήστε για το Steam και ανταλλάξτε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification